Cum merge campionatu

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

mosmartin
Member of the Soccer Project Association

Post by mosmartin »

nosferatul wrote:
scoate sub 120 cu TS zero=> nici o sansa sa ajunga la 130 cu TS 100%.
Poate imi explici si de ce.

Daca ma iau dupa calculatorul din ASPT si folosesc o formula gasita de doi manageri spune ca scot 112 cu TS 1%. Folosind aceeasi formula ajung la 131-132 cu TS 100% si agresivitate 100%.

De fapt eu am scos 115 cu TS 1%, deci o marja de eroare de 3 puncte pe linii.
nutzuvip
Team Manager

Post by nutzuvip »

e destul de aiurea cu astea... pe mine ma enerveaza cum de a reusit kenny sa-l bata pe X-tenzo cand ala avea +10 peste el...dar adevarat...tactici diferite :P oricum...il felicit... dar o chestie ciudata Nu? adica...nu ar trebui sa bata ala mai bun? :)
Forza Vacarm | Sus, Cat mai Sus !!
bunicutzu

Post by bunicutzu »

pai ce, in viata reala bate intotdeauna cel mai bun? jocul se vrea cat mai real, oricum e aproape doar matematica (algoritmic). asta e o doza de realitate. iti cam vine sa te zgarii pe ochi (eu de ex. am avut sez. asta un meci cand am am avut cu 2 peste adversar si am pierdut (1-0). cu victoria aia eram altundeva acum ... dar asta e.
mosmartin

Post by mosmartin »

Pai in meciul ala Kenny a jucat tactica "focul la ei" :lol: :lol: , mai ceva decat stilul olaroiu cu 2 inchizatori. :lol: :lol:

La fel de adevarat e ca a avut si randomul de partea sa si a reusit sa scoata un egal. La penaltyuri orice se poate intampla.

Saracul X-Tenzo ce saptamana dezasturoasa a avut. De pe locul 1 in liga sa cazi pe 3 la cateva puncte bune in urma nu e de dorit. :lol: :lol:
kennyanu

Post by kennyanu »

mosmartin wrote:Pai in meciul ala Kenny a jucat tactica "focul la ei" :lol: :lol: , mai ceva decat stilul olaroiu cu 2 inchizatori. :lol: :lol:

La fel de adevarat e ca a avut si randomul de partea sa si a reusit sa scoata un egal. La penaltyuri orice se poate intampla.

Saracul X-Tenzo ce saptamana dezasturoasa a avut. De pe locul 1 in liga sa cazi pe 3 la cateva puncte bune in urma nu e de dorit. :lol: :lol:
gresesti martine :P...eu tactica asta o folosesc in meciurile grele, eliminatorii, doar in meciul ce a urmat dupa cel cu x-tenzo a dat gres ;)(adik meciul cu nespereira )
Revenit :)
mosmartin

Post by mosmartin »

Pai asta am spus si eu, e tactica de folosit impotriva echipelor mai puternice decat tine.:lol:

Oricum felicitari pentru meciul ala.
kennyanu

Post by kennyanu »

ma referea la partea cu randomul :P....randomul intra knd ai aceeasi tactica, stil....si pierzi, chiar dak esti mai bun :)
bizone

Post by bizone »

la care meci va referiti voi, ca-s curios?
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
kennyanu

Post by kennyanu »

vezi la mine...meci cu x-tenzo: vineri

http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=19
nutzuvip
Team Manager

Post by nutzuvip »

eu stiu bunicutzule ca nu bate mereu cel mai bun, dar ideea este ca...atunci cand ai +10 peste....e ceva de genu....barcelona vs "U" cluj...adica e ceva evident :) adica...nu e doar +1 sau +5...e deja destul de mare diferenta chiar FF mare ...yo nu am castigat cand am avut +2 + 3 +4...dar cred ca imi bagam unghia in **** :D daca nu bateam la +10 :) e o porcarie asta cu randomul...te poate avantaja...dar te dezavantajeaza exct cand ai mai mare nevoie de victorie...
Forza Vacarm | Sus, Cat mai Sus !!
bizone

Post by bizone »

kennyanu wrote:vezi la mine...meci cu x-tenzo: vineri

http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=19
super tare :lol: felicitari :D Pacat ca n-ai luat finala.
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Victorie 4-0 cu echipa a 3-a contra unui bot.
Sunt tot pe 5 la 12 puncte de retrogradare.
Maine spre sa bat un contracandidat la retrogradare pt. ca are multi titulari suspendati si nu are rezerve aprope deloc.
Spun ca sper sa-l bat pt. ca eu am si TS slabut, am 80 acum dupa ultimele transferuri dar mai vin transferuri. Daca reusesc sa nu retrogradez sunt tare si sezonul urmator ma bat la promovare. :wink:
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
warchilde

Post by warchilde »

:lol: :lol: :lol: bai tu esti la 12 puncte de retrogradare si tot te bati pentru evitarea ei? :lol: :lol: :lol: trage bai la cupele europene :twisted: :twisted:

in alta ordine de idei...victorie cu 3-0 acasa impotriva locului 4 la acel moment.....mi-am nenorocit TS-ul...am 40...si inca mai scade...sper sa il pot recupera pana va incepe sezonul urmator...altfel..o sa fiu spulberat in E :lol: :lol: :twisted:
cercel_jr

Post by cercel_jr »

warchilde wrote::lol: :lol: :lol: bai tu esti la 12 puncte de retrogradare si tot te bati pentru evitarea ei? :lol: :lol: :lol: trage bai la cupele europene :twisted: :twisted:

Pai eu sunt pe 5 mai mult cu noroc. Am profitat de TS-ul lor sau de suspendatii adversarilor. Ideea e ca o sa cam pierd meciuri importante in urmatoarele zile pt. ca reconstruiesc toata echipa si voi avea TS-ul scazut.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
bogdan_iasi
Team Board Member

Post by bogdan_iasi »

meci cu deplasare, victorie cu 9-0 8)
S 14/15: promovari consectuive cu maxim de puncte
S 16: locul 10 obtinut cu marii emotii
S 17: un sezon nasol :(
S 18: promovare realizata la pas
S 19/20: mentineri fara probleme