!! Intrebari frecvente(FAQ)- CITITI INAINTE SA INTREBATI !!

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

cro1981
Member of the Soccer Project Association

Re: !! Intrebari frecvente(FAQ)- CITITI INAINTE SA INTREBATI

Post by cro1981 »

Stie careva daca este vreo regula prin care se stabilesc cum se joaca meciurile de cupa amicala in sistem eliminatoriu? ma refer la faptul ca la ce echipa se joaca acasa. daca este vreo regula sau este pur si simplu random ?
Este greu sa inveti sa zbori ca un vultur cand ai ca profesori niste bieti curcani
cipriansimi

Post by cipriansimi »

cro1981 wrote:Stie careva daca este vreo regula prin care se stabilesc cum se joaca meciurile de cupa amicala in sistem eliminatoriu? ma refer la faptul ca la ce echipa se joaca acasa. daca este vreo regula sau este pur si simplu random ?
s-a mai pus problema asta. este random(asa imi amintesc ca s-a discutat). doar la mecirile din cupa dupa terminarea fazei grupelor exista o regula(gr1 locul 1 cu gr8 locul 2 si tot asa mai departe) iar urmatoarele tururi este random
cro1981

Post by cro1981 »

ma intereseaza doar la cele in sistem eliminatoriu si mai ales cele cu 4 echipe deoarece tot in deplasare vad ca joc. ori o fi vazut ca am echipa buna :lol:
Este greu sa inveti sa zbori ca un vultur cand ai ca profesori niste bieti curcani
calin_g

Post by calin_g »

legat de satisfactia fanilor: stie cineva cam cate victorii in amicale sau cupe amicale anuleaza pierderile cauzate de o infrangere in meci oficial? as avea nevoie de cifre exacte, de genul: "la o infrangere in campionat pierzi x satisfactia fanilor" ... "la o victorie in amical (CAm) castigi y (respectiv z)"...
SP Club Inter 15
...........***...........
SP: a love and hate thing..
cro1981

Post by cro1981 »

calin_g wrote:legat de satisfactia fanilor: stie cineva cam cate victorii in amicale sau cupe amicale anuleaza pierderile cauzate de o infrangere in meci oficial? as avea nevoie de cifre exacte, de genul: "la o infrangere in campionat pierzi x satisfactia fanilor" ... "la o victorie in amical (CAm) castigi y (respectiv z)"...

Cand am inceput sa pierd in campionat (div C,D) mi-am mai oprit inca 2 echipe cu care luptam in cupe amicale si amicale. Desi castigam destule meciuri si jucam 4 / zi tot nu reuseam sa acopar satisfactia pe care o pierdeam in campionat. Ieseam cu ea acoperita undeva pe duminica dar cu un meci de cupa miercuri castigat. E greu sa acoperi pierderile din campionat. Imi facusem si eu planuri ca scot 50 k pe meci acasa la amical si fac cam 150 - 200 k pe zi si nu dadeam nic pe salarii dar nu mi-a iesit. :(
p3tyt
Assistant Manager

Post by p3tyt »

vad foarte multe posturi si noi oameni in domeniul soccerproject , macar de s-ar popula cum a fost inainte soccerproject`ul cand am inceput eu sa joc , ne`avand concurenta in Liga mea , pentru ca n-am vrut sa imi fac echipa m-a cam plictisit jocul , am inceput sa intru maxim odata pe saptamana , astept sa retrogradez in G , apoi in H ( acum sunt in F ) pe urma sa le castig pe H,G cu echipa asta , apoi sa investesc dintr`un budget de 40M ( sper )
cro1981

Post by cro1981 »

Daca un jucator imi face 31 ani in ziua meciului ce performanta va scoate :?: Cea care scotea la 30 ani sau la 31 :?:
cipriansimi

Post by cipriansimi »

cro1981 wrote:Daca un jucator imi face 31 ani in ziua meciului ce performanta va scoate :?: Cea care scotea la 30 ani sau la 31 :?:
eu stiam ca cu cat imbatraneste mai mult cu atat scoate mai putin. nu stiu exact sa iti zic. s-a mai discutat cu mult timp in urma. trebuie sa fie pe undeva pe forum. cred ca daca il intrebi pe marius alin el stie ca el avea cam tot timpul echipa batrana
Razvanica

Post by Razvanica »

cro1981 wrote:Daca un jucator imi face 31 ani in ziua meciului ce performanta va scoate :?: Cea care scotea la 30 ani sau la 31 :?:
Cea de la 30. Meciul este intotdeauna prima chestie simulata.
Harder, better, faster, stronger
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Razvanica wrote:
Cea de la 30. Meciul este intotdeauna prima chestie simulata.
Asa e, prima data meciul apoi restu ... vroiam sa confirm sa mai eviti din emotiile pe maine. :)
Bafta la meci.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
markverde
Coach

Post by markverde »

am si eu o intrebare. eu am un juc la vanzare si ieri am primit un mesaj in care zicea ca daca nu-l vind in 2 zile va fi scos de la lista de vanzari. Ieri dupa acel mesaj am primit 3 oferte la acel jucator. Si azi inca 2. eu l-as mai tine la vanzari sa ii mai vina oferte si mai incolo l-as pute pret de vanz directa. deci treb sa il vind azi neaparat ca sa nu mearga la cea mai mare oferta?
Razvanica

Post by Razvanica »

markverde wrote:am si eu o intrebare. eu am un juc la vanzare si ieri am primit un mesaj in care zicea ca daca nu-l vind in 2 zile va fi scos de la lista de vanzari. Ieri dupa acel mesaj am primit 3 oferte la acel jucator. Si azi inca 2. eu l-as mai tine la vanzari sa ii mai vina oferte si mai incolo l-as pute pret de vanz directa. deci treb sa il vind azi neaparat ca sa nu mearga la cea mai mare oferta?
Nu, din momentul in care are oferte nu mai e cazul. O sa plece la cea mai mare oferta in momentul in care nu mai primesti o alta oferta pentru 24 de ore.
Harder, better, faster, stronger
Puci
Coach

Post by Puci »

salutare,postez aici ca sa nu mai creez un topic.era un site care estima pretul unui jucator,dar l am uitat.daca se poate sa mi l spuna cineva.thx
minasthiryt

Post by minasthiryt »

Puci wrote:salutare,postez aici ca sa nu mai creez un topic.era un site care estima pretul unui jucator,dar l am uitat.daca se poate sa mi l spuna cineva.thx

www.battle-strategy.com
CF POLI IASI
CUPA REGELEUI Organizer
gogumagic
Team President

Post by gogumagic »

battle-stategy vs SPMT

am si eu o dilema , am 2 cm-uri cu ordin indv +0,95 si +1,85 , primul are gr 86 si exp 24% si potrivit BS ar scoate maxim 73,8 ,al 2 are gr 85 si exp 25% si potrivit BS scoate maxim 73,8 dar cand ma uit in SPMT vad ca nici unul nu depaseste 73,2 ...intrebarea este care din ele greseste ? sau singura cale de a afla este sa aduc jucatorii la 100% exp ? la fel si cu un LF gr 86 ordin indv +1,35 cu exp 35% potrivit BS scoate 73,5 max ,iar spmt 72,8 ...de unde diferenta asta ?
Sez 23/26/27/28/29/30/31/35/36/37/40/41/42 Locul 1 in H / H / G / F / E / D / C / E / D / C / D / C / B

Season 42 SP Cup Winner
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”