Moderator: Romanian Moderators
Faptul ca nu stiai tu ca se discuta despre un caz, asta nu inseamna ca nu se discutacipriansimi wrote:Cehii sunt buricul pamantului!!! Vad ca nu a fost inca banat Raffin. In cazurile precedente(cazul meu, pandy gogumagic si celalalt care a mai fost implicat sau cazul lui Dinamo Marasesti - oancea1977 cand a fost banat pt niste mesaje gen "SPAM") managerii intai erau banati si apoi se discuta cazul. De ce pentru FC Raffin si Hoeselt VV e altfel![]()
![]()
Incepe sa miroase urat
![]()
![]()
Faptul ca nu stiai tu ca se discuta despre un caz, asta nu inseamna ca nu se discutacipriansimi wrote:Cehii sunt buricul pamantului!!! Vad ca nu a fost inca banat Raffin. In cazurile precedente(cazul meu, pandy gogumagic si celalalt care a mai fost implicat sau cazul lui Dinamo Marasesti - oancea1977 cand a fost banat pt niste mesaje gen "SPAM") managerii intai erau banati si apoi se discuta cazul. De ce pentru FC Raffin si Hoeselt VV e altfel![]()
![]()
Incepe sa miroase urat
![]()
![]()
Raffin si Hoeselt nu-s cehicipriansimi wrote:Cehii sunt buricul pamantului!!! Vad ca nu a fost inca banat Raffin. In cazurile precedente(cazul meu, pandy gogumagic si celalalt care a mai fost implicat sau cazul lui Dinamo Marasesti - oancea1977 cand a fost banat pt niste mesaje gen "SPAM") managerii intai erau banati si apoi se discuta cazul. De ce pentru FC Raffin si Hoeselt VV e altfel![]()
![]()
Incepe sa miroase urat
![]()
![]()
Stiu. Belgieni. M-am referit la faptul ca ei pot comenta banurle pe forum iar restul lumii nu au voie.calin_g wrote:Raffin si Hoeselt nu-s cehicipriansimi wrote:Cehii sunt buricul pamantului!!! Vad ca nu a fost inca banat Raffin. In cazurile precedente(cazul meu, pandy gogumagic si celalalt care a mai fost implicat sau cazul lui Dinamo Marasesti - oancea1977 cand a fost banat pt niste mesaje gen "SPAM") managerii intai erau banati si apoi se discuta cazul. De ce pentru FC Raffin si Hoeselt VV e altfel![]()
![]()
Incepe sa miroase urat
![]()
![]()
Nu s-a rezolvat cazulcipriansimi wrote:mda... cazul Hoeselt VV, FC Raffin rezolvat cu succes! o sa incerc sa imi caut niste prieteni care se lasa de joc
E suficient doar cumparatorul sa aibe SPFA ca sa cumpre de la alt manager 3 jucatori.cristalqw wrote:Mai dureaza pana se ia o decizie multumitoare, e vorba pana la urma de actualul campion al jocului si de un manager inscris al 17-lea in joc
Cum de a putut lua 3 jucatori de la aceeasi echipa in sezon, ca nu aveau amandoi SPFA !!!
sunt deja 11 rapoarte facute - echipei FC mentionate mai sus - in acest moment si "unhandled".cipriansimi wrote:Cand am facut raportul m-am luat doar de faptul ca pretul celor 3 jucatori nu a fost real, a fost cu 50-60% mai mic decat pretul pietii, ceea ce mi se pare nesimtire mare. Acum am observat ca a vandut pe data de 18mai CF 29ani 10agr aproximativ 75bp cu 6M si cumpara jucator asemanator de aproape aceeasi valoare mai tanar cu doar 1M.
Decizia a fost ca Raffin sa concedieze jucatorii respectivi. In felul acesta o sa piarda banii dati pe ei (amenda) si nici nu o sa beneficieze de acei jucatori. Aseara i s-a comunicat decizia, dar nu stiu cat timp i s-a dat ca sa o puna in practica.cristalqw wrote:Faptul ca jucatorii raman la cumparator si nimeni nu este banat accentueaza injustitia in acest caz.
Daca Raffin era un manager fair-play(cum se crede el) trebuia sa concedieze acei jucatori imediat dupa comunicare deciziei. Iesea cu capul sus din aceasta situatie si nu mai era aratat acum cu degetul. El e cum sunt parlamentarii nostri care ne conduc de peste 20 ani.Razvanica wrote:cristalqw wrote: Aseara i s-a comunicat decizia, dar nu stiu cat timp i s-a dat ca sa o puna in practica.