Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Acum e pe 11 la 3 puncte de salvarea de la retrogradare.Are 4 victorii consecutive, cu siguranta se va salva de la retrogradare.Ka$mIR wrote:Uniicol cum mai merge.. o mica istorie se poate va rog frumos !!
Multumesc!
Sezonul viitor cred ca poate promova.
Si in cupa inca mai merge bine.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
-
-
- Team Manager
Bunicii 1 - 0 FC Lupus Ostravanapoleonard wrote:bunicutzule tu ai pierdut azi?ca la mine situatia iar se ingreuneaza. maine 4 titulari suspendati si meci in deplasare la unul de pe locurile fruntase (dupa infrangerea de azi
)
a castigat.
on topic....sunt pe 2 in H la 3 pt de locul 1 si 2 de locul 3.am inceput sezonul asta sa joc dupa o lunga pauza si promovez 100%.....astept doar ultima etapa sa il bat pe lider si sa trec pe primul loc.
"Singura garantie in viata este aceea ca nu vei beneficia niciodata de pe urma propriei asigurari de viata"
-
am castigat cu locul 3. m-am distantat la 6 puncte de noul loc 3 cu care joc maine
si RF-ul care tocmai l-am cumparat mi-a venit gata suspendat
plus inca 2 suspendati si vechiul RF titular accidentat. TS-ul mi-a scazut la 95 in urma transferului si va fi 96 la ora meciului.
napo, observa ca la tine e tare stransa treaba. capu' sus si da-i si lupta. sunteti vreo 7 echipe in 3 puncte (locul 6-12). tot treci tu de 2 dintre ele. (3 au cu doar 1 punct mai mult decat tine). capu' sus. observ ca luni ai meci cu un contracandidat acasa, sigur il bati. duminica nu joci nici un meci, sambata seara joci cu titularii in ultimul meci si asa luni dimineata ii vei avea pe toti cu 100 moral si 100 fitness deci vor scoate maxim.
bafta

napo, observa ca la tine e tare stransa treaba. capu' sus si da-i si lupta. sunteti vreo 7 echipe in 3 puncte (locul 6-12). tot treci tu de 2 dintre ele. (3 au cu doar 1 punct mai mult decat tine). capu' sus. observ ca luni ai meci cu un contracandidat acasa, sigur il bati. duminica nu joci nici un meci, sambata seara joci cu titularii in ultimul meci si asa luni dimineata ii vei avea pe toti cu 100 moral si 100 fitness deci vor scoate maxim.
bafta
-
- Team Board Member
-
O victorie ce ma apropie si mai mult de lider...
Diavolo 3 - 2 Liverpool™
Martin 'Filippo Inzaghi' Schut (P) 1 - 0 3'
45' 1 - 1 Veselin Isajlovich
61' 1 - 2 Jurgen Masureel
Pawel 'Ronaldo' Gerlinda Silva 2 - 2 71'
Pawel 'Ronaldo' Gerlinda Silva 3 - 2 80'
Momentan am golaverajul mai slab, insa acelasi nr de puncte ca liderul, pe care il voi intalni peste 10 zile.. Sper sa ajung la 100% TS pana atunci...
Diavolo 3 - 2 Liverpool™
Martin 'Filippo Inzaghi' Schut (P) 1 - 0 3'
45' 1 - 1 Veselin Isajlovich
61' 1 - 2 Jurgen Masureel
Pawel 'Ronaldo' Gerlinda Silva 2 - 2 71'
Pawel 'Ronaldo' Gerlinda Silva 3 - 2 80'
Momentan am golaverajul mai slab, insa acelasi nr de puncte ca liderul, pe care il voi intalni peste 10 zile.. Sper sa ajung la 100% TS pana atunci...

Diavolo
-
problema la mine sunt suspendarile si conditia. nu am dubluri pe toate posturile (am inceput campania de intinerire a lotului). sper pe luni sa nu fie prea multi suspendati. eu meciurile usoare le am in ultimele etape. mari griji nu-mi fac dar nu se stie niciodata. acum ca s-a terminat Campionatul National si o cupa importanta in Timisoara ce se termina sambata, imi ramane sa ma ocup 100% numai de ligabunicutzu wrote:napo, observa ca la tine e tare stransa treaba. capu' sus si da-i si lupta. sunteti vreo 7 echipe in 3 puncte (locul 6-12). tot treci tu de 2 dintre ele. (3 au cu doar 1 punct mai mult decat tine). capu' sus. observ ca luni ai meci cu un contracandidat acasa, sigur il bati. duminica nu joci nici un meci, sambata seara joci cu titularii in ultimul meci si asa luni dimineata ii vei avea pe toti cu 100 moral si 100 fitness deci vor scoate maxim.
bafta

-
Victorie 3-2 cu TS 65
Raman pe 3 doar ca acum am 3 puncte si 2 victorii in fata locurilor 3-5.
Luni nu mai am sperante la victorie. Probabil voi juca cu rezervele iar titularii vor castiga o cupa amicala.
De fapt cred ca urmeaza 2 infrangeri consecutive, apoi 2 victorii la scor.

Raman pe 3 doar ca acum am 3 puncte si 2 victorii in fata locurilor 3-5.

Luni nu mai am sperante la victorie. Probabil voi juca cu rezervele iar titularii vor castiga o cupa amicala.

De fapt cred ca urmeaza 2 infrangeri consecutive, apoi 2 victorii la scor.

Manager: cyp