Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
-
- Team Board Member
joi meciul decisiv
joi este meciul meu decisiv daca bat am mari sanse sa nu retrogradez...asta in functie de ce fac ceilalti de pe locurile de desupra mea...bafta tuturor
sezonul 17/18 : 5 in F.23/1 in F.23
sezonul 19/20/21 :3 in F.24 /2 in F.24/11 in E.8
sezonul 21 : 2 in F.24
sezonul 19/20/21 :3 in F.24 /2 in F.24/11 in E.8
sezonul 21 : 2 in F.24
-
- Member of the Soccer Project Association
Si eu care ti-am trimis mesaj in joc si iti ziceam poate castigi A-ul; recunosc nu m-am uitat la jucatorii tai ca observam eu ca sunt batranei.oprescu wrote:Lucrurile s-au limpezit putin si la mine in serie. Nu am mai postat aici si dintr-o mica superstitie insa acum pot face un mic bilant.
Am reusit dupa al treilea sezon sa promovam insa echipa este la pamint !
Pe parcursul sezonului am vindut citiva titulari care ajunsesera la venerabila virsta de 31 si am peticit cum s-a putut lotul.
Daca ar fi sa fac o medie in ceea ce priveste randomul, pot afirma ca a fost in favoarea mea in 40% din cazuri.
Ceea ce m-a ajutat foarte mult sa ne calificam a fost faptul ca la inceputul returului am beneficiat esecuri in linie ale contracandidatelor (a.c.rossonerii si wageningen) si pentru ca Brugenhoff chiar nu a vrut sa promoveze...desi l-am suspectat de afirmatii false la inceputul campionatului cind era in top 3.
Sunt constient ca nu as lua nici macar 10 puncte in A in sezonul urmator dar am vrut promovarea pentru a-mi oferi inca un sezon pentru construirea unei noi echipe.
Un alt motiv a fost faptul ca am vrut neaparat sa scap de B2 care mi s-a parut (fara sa ranesc sentimentele nimanui) cea mai dificila dintre B-uri.
In sezonul urmator, sper ca voi termina cu brio pe locul 16 si voi ajunge in B1![]()
Off topic : Ce urmeaza.... de joi vom scoate la vinzare 85% din echipa si timp de 4 sezoane (pina in D sper eu, nu mai jos) vom fi "cosmarul listelor de transferuri"in vederea acumularii de capital pentru a face o echipa competitiva pentru A (de data aceasta).
Tot off topic : Il rog pe Kennyanu sa ma scoata din lista de la Ch League intrucit nu voi avea echipa sa joc acolo
In orice caz, esti in divizia A si ma bucur deoarece ma pot lauda cu asta:
http://www.soccerproject.com/spnewl_fri ... =1&round=4

Sa va uitati tot la linkul asta si la etapa 2 a cupei.

A se observa ca echipa e pe 4 in C.

Deci, dragi adversari, luati la cunostinta.

Bafta multa in reconstructie si sa vii repede inapoi unde iti este locul.

Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Locul 2 in D7 la egalitate de puncte cu Pankrácké krysy. Postez pt ca is foarte curios ce se va intampla in ultima etapa cand Pankrácké krysy(Cehia) are meci in deplasare la FC Doma¹ov, locul 4 , de asemenea o echipa din Cehia. Are un golaveraj mai bun ca al meu +4 si desigur la egalitate de puncte va promova el. As vrea sa urmariti si voi ultima etapa din D7 sa vedem daca o trantesc cehii de un blat sau sunt corecti. Abia astept !!!
Manager al echipei BalerinuL ... !!!
-
-
nu cred ca nu intelegi 
L.E. la ce ai scris mai joc nu am replica....pt ca nu inteleg ce vrei sa zici..de asta nici nu am mai dat un reply

L.E. la ce ai scris mai joc nu am replica....pt ca nu inteleg ce vrei sa zici..de asta nici nu am mai dat un reply

Last edited by warchilde on Tue Oct 02, 2007 10:46 pm, edited 1 time in total.
-