Logo-uri La Comanda *New Models* By Jupan[3l]u
Moderator: Romanian Moderators
ms fain jupanule
omule multzam atat am de zis da in caz ca vreau sami fac si io un alt logo unde salvez imaginea ca sa iau linku?
-
- Member of the Soccer Project Association
te referi sa iti faci un link? pai copie img in calculator ... intra pe www.imageshack.us (sau orice host gazduire img) uploadeaza-ti img si ia linkul care ti-l da in ultima casuta (Direct link to image) ... acuma link-ul ala il pui la Logo Mare (Stii parcusu pana acolo) ... altceva
?

Back in SoccerProject 

Re: Logo-uri La Comanda *New Models* By Jupan[3l]u
Jupan[3l]u wrote:La fiecare logo v-am dat niste posibilitati de a schimba (Ex. Culori , Scris Etc.)
........... Modele Logo-uri (Margine) ..........
-:: [ Model (1) ] ::-
........... Modele Logo-uri (Stema) ..........
-:: [ Model (2) ] ::-
-:: [ Model (3) ] ::-
-:: [ Model (4) ] ::-
-:: [ Model (5) ] ::-
-:: [ Model (6) ] ::-
-:: [ Model (7) ] ::-
-:: [ Model (8) ] ::-
.......... Modele Modificate ..........
.......... Modele Scris ..........
-:: [ Model (0) ] ::-
Scris Normal
-:: [ Model (3) ] ::-
-:: [ Model (4) ] ::-
-:: [ Model (5) ] ::-
-:: [ Model (6) ] ::-
-:: [ Model (7) ] ::-
-:: [ Model (8) ] ::-
-:: [ Model (9) ] ::-
-:: [ Model (10) ] ::-
* Posibilitati
1. Backroundu Vi-l Voi Oferi Transarent (Daca doriti o culoare la alegere spuneti)
2. Marimea Scrisului (Mare,Mic,Mediu) (Eu va voi face marimea scrisului dupa locul in care se va incadra)
3. Culori (La Alegere) (Culoare Scrisului , A backroundului de la scris)
..... NoTa .....
1. Pe parcus voi adauga noi modele de scris si de logo-uri.
2. Daca doriti modificat un logo de pe subiectu lui Thor spuneti si voi modifica cum doriti.
3. Cine doreste sa ma ajute cu noi modele de logo-uri sa ma contacteze la id de Yahoo Messenger : dany_jupan3lu.
4. Daca nu voi putea sa va fac logo-ul in cel mai rapid timp membrii vor face un logo dorit de altcineva in mai putin timp decat mine va fi afisati aici.
5. Daca doriti si link-ul pe care il puneti in joc spune-ti si vi-l voi da cu tot cu imagine.
6. Backround : Va pot oferi backrounduri cu 2 sau 3 culori (Ex. : Culorile Romaniei , Culorile Unei Echipe : Ros-Albastru,Ros-Alb Etc.)
saluty fratelo
mey uite care e buba vreau si yo doua logouri mari pt doua echipe una pt mine si una pt un tovaras pai pt mine vreau unu cu vulturul ala sau ce naiba e scrisu 1 J.D. scrisul 2 F.C. Burdujeni asa si pt prietenul meu vreau unu de ala cum mi-ai facut mie cu laurii aia pe margine emblema nr 1 culori galben albastru sus sa scrie Costel Spionu si pe emblema F.C. Spionu asa scrisul de la manager sa fie cu nova si de la echipa cu glowing steel asa si o rugaminte mai am sa postezi si url-ulrile pt ele ms mult si daca ai ceva nelamuriri mai vb pe mess parca ai id-ul meu daca nu delicvent_juvenil
-
-
-
-
Re: sal
78 wrote:sal pls fami si mie o sigla modelul 7 culorile albastru si gri cu scrisul modelu 4 si numele echipei este Lupii Bucovinei si te rog sa imi dai si linku ms

Link : http://img61.imageshack.us/img61/6900/modelzy3.png
Back in SoccerProject 

-
N3bun1c1 wrote:apropo.. am uitat sa zici c sa scriN3bun1c1 wrote:un logo modelul 6 alb-rosu-albastru cu modelul 10 d scris dak se poate plsLokita

Link : http://img236.imageshack.us/img236/6730 ... mw1lm2.png
Back in SoccerProject 

-