Federatia Romana de SP
Moderator: Romanian Moderators
intreabal dc simularea meciulior dimineatza dureaza asa de mult .... si de ce parca cu fiecare manager nou care joaca SP .. se tot prelungeste ... banuiesc ca din cauza ca is mai multe meciuri de calculat .. dar totusi daca se continua asa .. ajungem ca in 24 de ore mai multe sa fie simulare si mai putin timp ajunge un utilizator sa joaca ...a cuma normal .. o scurtezi tu intrebarea cand io pui 

''orice ROMAN poate fi si campion si poate ajunge mai sus de locul doi''
-
- Member of the Soccer Project Association
Aici te corectez. Unicool nu era ales atunci cand se discuta despre magazin shi inflatie. Iar kennyanu m-a rugat pe mine sa fac asta, asa k am postat pe global.euclid wrote:Daca federatia ar fi fost ce ar trebui sa fie, atunci s-ar fi ocupat, de exemplu, de dezvoltarea ideii despre inflatie a lui Tiramitsu, si a ideii despre magazin a lui Pap, iar purtatorul de cuvant le-ar fi pus pe global.unicool wrote: P.S.:ca si purtator de cuvant astept sa imi dati indicatii....cum va pot ajuta?cu ce sa incep?
Din pacate federatia este un joc de copii deocamdata. Asa ca, draga Unicool, uita-te ce a facut Cercel Jr. pe global si sa stii ca asta era sarcina ta.
PS.: De luni incep examenele asa ca s-ar putea sa intru mai putin pe forum, dar o sa incerc sa intru zilnic.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Apropo de forumul federatiei ma ofer sa fac eu formul .. asa de genu cum e asta ... doar ca il fac pe un site care tine forumuri gratis i-ar pe siteul federatiei punem doar linkul ... sau ceva buton pe care sa scrie forum si te redirectioneaza instant pe forum ...... ma apuc sau nu ???

-
si pe care site vrei sa-l faci?Carly wrote:Apropo de forumul federatiei ma ofer sa fac eu formul .. asa de genu cum e asta ... doar ca il fac pe un site care tine forumuri gratis i-ar pe siteul federatiei punem doar linkul ... sau ceva buton pe care sa scrie forum si te redirectioneaza instant pe forum ...... ma apuc sau nu ???

Last edited by uv_46 on Sat Jan 13, 2007 5:47 pm, edited 1 time in total.
-
foloseste butonul [i]edit[/i], ti-a mai atras si uv_46 atentiaMr.Juve wrote:Banuiesc ca vrei sa faci pe myforum sau forumup nu?
Carly decat sa faci pe un site care tine forumuri gratis mai bine ii lasai pe ei, in 2 min era gata, intra pe site-ul federatiei si vezi, banuiesc ca nici nu ai intrat, daca nu ai vazut butonul forum pe prima pagina, daca nu ai intrat pentru ce te mai bagi la discutiia aici?
Daca tot nu ai vazut uite adresa:
http://fr-sp.myforum.ro
Daca inca nu stii de site: http://fr-sp.xhost.ro
Back in SoccerProject 

-
inainte nu iti intra pentru ca nu se putea, nici nepotu nu stia, i-a spus cineva si a modificatCarly wrote:am intrat pe siteul federeatie si intru zilnic .. da inca nu am reusit sa intru pe forum .. stiu butonul unde e ca doar nu-s chior ... da nu intra pe forum ... sorry .. acuma imi merge ... probabil era de la softul pe care-l foloseam ....

Back in SoccerProject 

-
Powered by e107 Forum System ... nu te lauda ... este e107 care are o gramada de probleme ... nu este stabil !!!Ka$mIR wrote:uitati cum v-a arata situl federatiei.. asta este in constructie ink nu este teminat FRSP
Ce parere aveti
Daca-i judeci pe oameni, nu mai ai timp sa-i respecti.