ultrase wrote:gata s-a terminat nu ?? cand incepe urmatorul campionat peste 1 saptamana??
am terminat pe 4 in h 444 ....nu puteam sa fac mai multe de cand am luat echipa...desi am echipa de locu 2
dar sper sa promovez campionatul viitor
cum pot sa aflu si eu ce echipe vin la mine ??
sunt incepator si eu
sezonul urmator incepe de luni intr-o saptamana. deci din 15 octombrie.
la tine in grupa vor veni echipe din liga unde vei promova cand vei promova ... adica din G148
inca o victorie, din pacate am ramas pe 6 ca si desteptii din fata mea au castigat. daca reusesc sa cumpar vreo 2 oameni vreau sa promovez in C sezonul urmator. intre timp continua reconstructia perpetua a echipei )
Daimon wrote:inca o victorie, din pacate am ramas pe 6 ca si desteptii din fata mea au castigat. daca reusesc sa cumpar vreo 2 oameni vreau sa promovez in C sezonul urmator. intre timp continua reconstructia perpetua a echipei )
vezi sa nu promovezi si aia care vor cupe sa ramana in D, ca se lasa cu lupte pe stadion
uite ca s-o sfarsit si sezonul asta.. 30 meciuri 30 victorii golaveraj +143 goluri exact 160 ceea ce devine o medie de 5 goluri pe meci...next victim G532.. m-am uitat de cuiozitate.. campionul de acolo i mult mai slab k mine
Daimon wrote:inca o victorie, din pacate am ramas pe 6 ca si desteptii din fata mea au castigat. daca reusesc sa cumpar vreo 2 oameni vreau sa promovez in C sezonul urmator. intre timp continua reconstructia perpetua a echipei )
vezi sa nu promovezi si aia care vor cupe sa ramana in D, ca se lasa cu lupte pe stadion
singura solutie ar fi sa promovam toti. nu?
eu m-am plictisit de D deja o sa fie al 3-lea sezon, chiar daca n-o sa rezist in C prefer ssa ajung acolo si sa vad macar cum e. in principiu, in afara de CF am pe toate posturile oameni care scot macar 68. asa ca ar trebui sa ma descurc.
depinde de divizie... eu am cam 5-6 jucatori care scot 70 1 care scaote 71 si restu 69.. doar GK am de 68 si uite ca am retrogradat.. intradevar.. am pierdut tot turul si jumatate din retur cu refacerea TS.. am plecat cu 40 TS... acuma in D speram ca vom promova