mosmartin wrote:Pai eu va tin pumnii, ca de prins va prind eu la reconstructie sau prin C,B,A Daca va intelegeti intre voi promoveaza lejer 2 romani de acolo.
asta e tareeeeeeeeeee si adevarat
sezon14 loc 10 in H1251
sezon 15/16 loc 5/2 in H1251
sezon 17/18/19 loc 5/8/2 in G417
sezon 20 loc 2 in F139
sezon 21 loc 1 in E47 CAMPION
divizia D ne asteapta!!!!!!? oare? fac /faceti fata?
nu stati in calea mea ca va.......
hai mah ... cheer up. lupta-te putin ca ii dovedesti pana la urma. inainte de inceperea fiecarui sezon asa ziceam si eu si tot am promovat. pana acum cand chiar mi se infunda era chiar culmea sa merg pana in A
nu conteaza golaverajul ... stai linistit. cel putin nu acum. tu lupta acolo ca sanse sunt. acum toti sunt tari ca la sfarsitul sezonului se sterg cartonasele. sa ii vezi saptamana viitoare cand joaca mai orice meci fara 1-2-3 titulari ca se strang cartonasele ... atunci se vede cine are echipa mai buna (titularii castiga un meci, rezervele castiga campionatul!!!)
Mai stiu una: "Daca dai tot ce poti meci de meci si vrei sa promovezi, atunci promovezi", eu am patit asa ceva si am renuntat la cateva meciuri, care, pana la sfarsit s-a dovedit ca imi puteau aduce promovarea.
cercel_jr wrote:Mai stiu una: "Daca dai tot ce poti meci de meci si vrei sa promovezi, atunci promovezi", eu am patit asa ceva si am renuntat la cateva meciuri, care, pana la sfarsit s-a dovedit ca imi puteau aduce promovarea.
deci ai facut blaturi, noncombat, ai ajutat pe altii !
cercel_jr wrote:Mai stiu una: "Daca dai tot ce poti meci de meci si vrei sa promovezi, atunci promovezi", eu am patit asa ceva si am renuntat la cateva meciuri, care, pana la sfarsit s-a dovedit ca imi puteau aduce promovarea.
deci ai facut blaturi, noncombat, ai ajutat pe altii !
Nu, in nici un caz.
Pur si simplu nu ma luptam in liga, pt. a castiga unele cupe de 200-300k.
Vedeam ca sunt sus si ma lasam batut de alte ehipe mai slab cotate.