Corect.warchilde wrote:cercel e genu de om care lupta pentru evitarea retrogradarii si sfarseste prin a se zgaria pe ochi pentru ca nu a jucat 100% ca ar fi promovat![]()
![]()
![]()
Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
-
barosanu
- Team Manager
7-3 impotriva unei echipe din divizie(f)...asa ca am ajuns pe loc 1 la mine in divizie ...luptam in continuare
sezon14 loc 10 in H1251
sezon 15/16 loc 5/2 in H1251
sezon 17/18/19 loc 5/8/2 in G417
sezon 20 loc 2 in F139
sezon 21 loc 1 in E47 CAMPION
divizia D ne asteapta!!!!!!? oare? fac /faceti fata?
nu stati in calea mea ca va.......
sezon 15/16 loc 5/2 in H1251
sezon 17/18/19 loc 5/8/2 in G417
sezon 20 loc 2 in F139
sezon 21 loc 1 in E47 CAMPION
divizia D ne asteapta!!!!!!? oare? fac /faceti fata?
nu stati in calea mea ca va.......
-
cercel_jr
- Member of the Soccer Project Association
1-0 impotriva unei echipe bune. Incep sa-mi revin.
Am scos deocamdata un 133 pe linii. Se poate mai mult.
In schimb am cazut pe locul 2. Cel de pe 1 are tot 9 puncte si golaveraj +3 dar are atac mai bun, cu 1 gol mai mult marcat.
Suntem singurii cu 9 puncte. De fapt am vazut ca e mai bun ca mine si cred ca el va lua titlul iar eu si alti cativa ne batem pt. locul 2.
Doar in meciul direct as putea schimba ceva, dar nu se stie.
Am scos deocamdata un 133 pe linii. Se poate mai mult.
In schimb am cazut pe locul 2. Cel de pe 1 are tot 9 puncte si golaveraj +3 dar are atac mai bun, cu 1 gol mai mult marcat.
Suntem singurii cu 9 puncte. De fapt am vazut ca e mai bun ca mine si cred ca el va lua titlul iar eu si alti cativa ne batem pt. locul 2.
Doar in meciul direct as putea schimba ceva, dar nu se stie.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
-
napoleonard
-
bunicutzu
am batut si eu cu 2-1 pe cel care mi-a furat titlul in C sezonul trecut. Maine am meci in deplasare cu Tgang (azi l-a batut pe Progresul Berceni in deplasare) si am 2 titulari suspendati si 1 accidentat, adversarul neavand nici o problema de lot. Asa ca va fi dur 
Iar luni am cu Sjarel, pe atunci sper sa am TS 100 si sa fac o figura frumoasa (deocamdata are o echipa cam buna pentru mine
sper sa mai faca niste transferuri si sa-i scada TS-ul).
Iar luni am cu Sjarel, pe atunci sper sa am TS 100 si sa fac o figura frumoasa (deocamdata are o echipa cam buna pentru mine
-
dardar_3
Am batut si eu cu 3-1 in deplasare ... 
Nu e foarte greu in F... dupa cum credeam... insa am noroc cu programarea meciurilor... Un meci tare si apoi unu relativ usor...
De cateva zile nu prea se mai accidenteaza jucatorii... cred ca isi face treaba bine doctorul si ii injecteaza suficient...
@Viola: sacrifici cupa in care sunt si eu pentru ati reveni in campionat...
... asta e cheia succesului... 
Nu e foarte greu in F... dupa cum credeam... insa am noroc cu programarea meciurilor... Un meci tare si apoi unu relativ usor...
De cateva zile nu prea se mai accidenteaza jucatorii... cred ca isi face treaba bine doctorul si ii injecteaza suficient...
@Viola: sacrifici cupa in care sunt si eu pentru ati reveni in campionat...
Diavolo
eu am batut cu 3-2 si am urcat pe 3 dar am iesit cam sifonat ,am un norok la arbitrii numai cu agresivitate peste 90
pana acuma ,pentru urmatorul meci 4 suspendati am
Bine ca momentan nu am probleme cu accidentarile sper sa se fi dus ghinionul in intersezon
.Cu ts-ul momentan nu am probleme e de ieri la 100 %