warchilde wrote:cercel e genu de om care lupta pentru evitarea retrogradarii si sfarseste prin a se zgaria pe ochi pentru ca nu a jucat 100% ca ar fi promovat
7-3 impotriva unei echipe din divizie(f)...asa ca am ajuns pe loc 1 la mine in divizie ...luptam in continuare
sezon14 loc 10 in H1251
sezon 15/16 loc 5/2 in H1251
sezon 17/18/19 loc 5/8/2 in G417
sezon 20 loc 2 in F139
sezon 21 loc 1 in E47 CAMPION
divizia D ne asteapta!!!!!!? oare? fac /faceti fata?
nu stati in calea mea ca va.......
1-0 impotriva unei echipe bune. Incep sa-mi revin.
Am scos deocamdata un 133 pe linii. Se poate mai mult.
In schimb am cazut pe locul 2. Cel de pe 1 are tot 9 puncte si golaveraj +3 dar are atac mai bun, cu 1 gol mai mult marcat.
Suntem singurii cu 9 puncte. De fapt am vazut ca e mai bun ca mine si cred ca el va lua titlul iar eu si alti cativa ne batem pt. locul 2.
Doar in meciul direct as putea schimba ceva, dar nu se stie.
am batut si eu, sunt pe locul 2, la egalitate de puncte cu Jiji, care e pe primul loc. Maine avem meci direct, insa am 3 titulari suspendati si altii 2 accidentati.
1-0 cu echipa care are dupa mine unul din cele mai valoroase "trupe" din serie. sper sa-mi refac TS cat mai repede sa ma pot apuca de micile modificari din lot ptr a putea fi sigur de promovare
3-2 in deplasare cu o echipa buna. 6 puncte pana acum. probabil 3 puncte si maine cu ultima clasata. dn pacate TS-ul meu o sa fie in jur de 90 inca vreo saptamana.
pe moment nu ma gandesc la promovare, totul depinde de niste achizitii. bani sunt trebuie sa am si noroc sa gasesc jucatorii potrivit.
am batut si eu cu 2-1 pe cel care mi-a furat titlul in C sezonul trecut. Maine am meci in deplasare cu Tgang (azi l-a batut pe Progresul Berceni in deplasare) si am 2 titulari suspendati si 1 accidentat, adversarul neavand nici o problema de lot. Asa ca va fi dur
Iar luni am cu Sjarel, pe atunci sper sa am TS 100 si sa fac o figura frumoasa (deocamdata are o echipa cam buna pentru mine sper sa mai faca niste transferuri si sa-i scada TS-ul).
Pai problema nu e numai TS ci ca incep sa pierd si spectatori , daca mai pierd si meciuri in cupa cu tine o sa ajung rau de tot . Pai oricum vreau sa joc finala cu tine si atunci am sa te anunt daca cedez sau joc cu cei mai buni
eu am batut cu 3-2 si am urcat pe 3 dar am iesit cam sifonat ,am un norok la arbitrii numai cu agresivitate peste 90 pana acuma ,pentru urmatorul meci 4 suspendati am Bine ca momentan nu am probleme cu accidentarile sper sa se fi dus ghinionul in intersezon .Cu ts-ul momentan nu am probleme e de ieri la 100 %