Imi doresc mult victoria meciul asta, uitati-va la echipa mea, daca aveti timp si spuneti-mi cum sa procedez, orice detaliu conteaza ( agresivitatea, sistemul, capitanul, s.a.m.d.) eu am facut si niste calcule pe calculator, mi-a iesit ca apararea, mijlocul si atacul meu (media lor) sunt 74.2 ; 70.7 ; 72.6 , iar ale lui sunt : 67.5; 72.2 ; 72.6 !Craziest_1978 wrote:Fratilor, in primul rand tin sa va salut pe toti, ca un manager aspirant ce sunt, da-ti-mi voie sa ma pun in genunchi in fata voastra si sa va cer ajutorul! Despre ce este vb: In primul rand vreau sa va spun ca am un debut de sezon senzational, 3 etape -3 victorii, sunt lider, insa maine joc cu ala de pe locul 2, iar locul 3 joaca cu locul4!! E un moment prielnic pt mine sa ma detasez si sa i-au o optiune serioasa, tinand cont ca in liga mea sunt 7 echipe de roboti! Prima oara m-a speriat echipa lu asta de pe 2 (Infernal Team),insa apoi am observat ca 3 din primii lui 5 jukatori ca valoare, n-au drept de joc(2 suspendari, accident 3 zile) AJUTATI-MA va rog sa gasesc formula ideala sa-l bat mar pe polonezu asta enervant !Multumesc ! spuneti-mi va rog, ce sistem de joc sa folosesc, sa merg pe mana spmt-ului, care imi recomanda 3-4-3, sau exista un sistem cu care pot contracara sistemul lui !?
Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
-
- Team Board Member
Re: ajutor
Pai joaca cea mai buna echipa a ta. Ai mare noroc ca are cei trei indisponibili. E oarecum fortat sa joace cu 2 atacanti centrali pt. ca nu cred ca are pe cine sa bage LF (Predota e slab si are si moral slab).Craziest_1978 wrote:Fratilor, in primul rand tin sa va salut pe toti, ca un manager aspirant ce sunt, da-ti-mi voie sa ma pun in genunchi in fata voastra si sa va cer ajutorul! Despre ce este vb: In primul rand vreau sa va spun ca am un debut de sezon senzational, 3 etape -3 victorii, sunt lider, insa maine joc cu ala de pe locul 2, iar locul 3 joaca cu locul4!! E un moment prielnic pt mine sa ma detasez si sa i-au o optiune serioasa, tinand cont ca in liga mea sunt 7 echipe de roboti! Prima oara m-a speriat echipa lu asta de pe 2 (Infernal Team),insa apoi am observat ca 3 din primii lui 5 jukatori ca valoare, n-au drept de joc(2 suspendari, accident 3 zile) AJUTATI-MA va rog sa gasesc formula ideala sa-l bat mar pe polonezu asta enervant !Multumesc ! spuneti-mi va rog, ce sistem de joc sa folosesc, sa merg pe mana spmt-ului, care imi recomanda 3-4-3, sau exista un sistem cu care pot contracara sistemul lui !?
Daca juca cu toti titulari era greu sa speri la egal apai la victorie, asa insa cred ca poti chiar castiga. Baga agresivitate cu 5-10 peste cat ar fi normal(asta daca n-ai ucigasi ca CM-ul meu

mediile astea is pt. calitatea generala? Pai nu prea conteaza asta. Conteaza sa aiba moral maxim si conditie maxima ca altfel unul de calitate 67% il bate pe unu de 70%Craziest_1978 wrote:Imi doresc mult victoria meciul asta, uitati-va la echipa mea, daca aveti timp si spuneti-mi cum sa procedez, orice detaliu conteaza ( agresivitatea, sistemul, capitanul, s.a.m.d.) eu am facut si niste calcule pe calculator, mi-a iesit ca apararea, mijlocul si atacul meu (media lor) sunt 74.2 ; 70.7 ; 72.6 , iar ale lui sunt : 67.5; 72.2 ; 72.6 !Craziest_1978 wrote:Fratilor, in primul rand tin sa va salut pe toti, ca un manager aspirant ce sunt, da-ti-mi voie sa ma pun in genunchi in fata voastra si sa va cer ajutorul! Despre ce este vb: In primul rand vreau sa va spun ca am un debut de sezon senzational, 3 etape -3 victorii, sunt lider, insa maine joc cu ala de pe locul 2, iar locul 3 joaca cu locul4!! E un moment prielnic pt mine sa ma detasez si sa i-au o optiune serioasa, tinand cont ca in liga mea sunt 7 echipe de roboti! Prima oara m-a speriat echipa lu asta de pe 2 (Infernal Team),insa apoi am observat ca 3 din primii lui 5 jukatori ca valoare, n-au drept de joc(2 suspendari, accident 3 zile) AJUTATI-MA va rog sa gasesc formula ideala sa-l bat mar pe polonezu asta enervant !Multumesc ! spuneti-mi va rog, ce sistem de joc sa folosesc, sa merg pe mana spmt-ului, care imi recomanda 3-4-3, sau exista un sistem cu care pot contracara sistemul lui !?
P.S. Capitanul il pui pe ala cu experienta mai mare (parca asa scotea mai mult)
-
- Team Board Member
nu inteleg treaba cu agresivitatea 5-10 peste cat ar fi normal !?, eu ma uitam mereu la ce strictete are arbitru meciului si puneam agresivitatea astfel incat adunata cu cea a arbitrului sa dea 100% ! asa am invatzat !! Am si eu un titular indisponibil ( un LF de 71% calitate), dar sper sa reusesc si fara el. Problema e ca ieri seara el mi-a dat mie invitatie la un amical cu el pt azi, am refuzat insa ! Vroia oare sa joace agresiv si sa-mi accidenteze mie plaiesii !? eu jukam 3-4-3 (dupa SPMT) cu toate ca mi-e greu, n-am decat 3 CM mari si lati, mie imi place mai mult 4-3-3, dar mi-e frica sa nu pierd, daca asa imi arata spmt-ul. Adversaru meu de maine a jukat tot 3-4-3 in toate meciurile de pana acum ! Mai am o problema, eu am spiritul echipei doar 10, nu stiu cat i-l are el in schimb, nu pot sa vad !
-
- Team Board Member
-
- Team Board Member
da pe unde or fi: bunicutzu, kennyanu, cercel, warchilde si ceilalti sa ma ajute? Cand are omu nevoie, atunci ii crapa buza !Craziest_1978 wrote:da, dar stii ma gandesc ca daca joc 4-3-3, in loc de 3-4-3, inseamna ca renunt la un CM in favoarea unui CB, aici e chestia ca CB care l-as baga, e mai slab decat CM-ul la care as renunta !

-
- Team Board Member
pai vezi...normala e asa cum zici tu agr albitru + agr echipei sa dea 100% (ma rog, exista din cate am mai vazut o alta formula mult mai precisa in care mai este un factor si anume cel mai agresiv jucator...insa nu mai o stiu, dar o gasesti pe forum daca cauti bineCraziest_1978 wrote:nu inteleg treaba cu agresivitatea 5-10 peste cat ar fi normal !?, eu ma uitam mereu la ce strictete are arbitru meciului si puneam agresivitatea astfel incat adunata cu cea a arbitrului sa dea 100% ! asa am invatzat !! Am si eu un titular indisponibil ( un LF de 71% calitate), dar sper sa reusesc si fara el. Problema e ca ieri seara el mi-a dat mie invitatie la un amical cu el pt azi, am refuzat insa ! Vroia oare sa joace agresiv si sa-mi accidenteze mie plaiesii !? eu jukam 3-4-3 (dupa SPMT) cu toate ca mi-e greu, n-am decat 3 CM mari si lati, mie imi place mai mult 4-3-3, dar mi-e frica sa nu pierd, daca asa imi arata spmt-ul. Adversaru meu de maine a jukat tot 3-4-3 in toate meciurile de pana acum ! Mai am o problema, eu am spiritul echipei doar 10, nu stiu cat i-l are el in schimb, nu pot sa vad !

insa nush ce sa zic...am vazut ca ai si tu ucigasi in teren cu agresivitate de 88, 92...asa ca nu cred ca poti juca agresiv.
-
- Team Board Member
-
- Member of the Soccer Project Association
strictete arbitru+agr.echipa+cel ami agresiv juc. = in jur de 200nihilist wrote:pai vezi...normala e asa cum zici tu agr albitru + agr echipei sa dea 100% (ma rog, exista din cate am mai vazut o alta formula mult mai precisa in care mai este un factor si anume cel mai agresiv jucator...insa nu mai o stiu, dar o gasesti pe forum daca cauti bineCraziest_1978 wrote:nu inteleg treaba cu agresivitatea 5-10 peste cat ar fi normal !?, eu ma uitam mereu la ce strictete are arbitru meciului si puneam agresivitatea astfel incat adunata cu cea a arbitrului sa dea 100% ! asa am invatzat !! Am si eu un titular indisponibil ( un LF de 71% calitate), dar sper sa reusesc si fara el. Problema e ca ieri seara el mi-a dat mie invitatie la un amical cu el pt azi, am refuzat insa ! Vroia oare sa joace agresiv si sa-mi accidenteze mie plaiesii !? eu jukam 3-4-3 (dupa SPMT) cu toate ca mi-e greu, n-am decat 3 CM mari si lati, mie imi place mai mult 4-3-3, dar mi-e frica sa nu pierd, daca asa imi arata spmt-ul. Adversaru meu de maine a jukat tot 3-4-3 in toate meciurile de pana acum ! Mai am o problema, eu am spiritul echipei doar 10, nu stiu cat i-l are el in schimb, nu pot sa vad !). Deci cu 5-10% peste normal inseamna ca dai cu 5-10 peste 100
![]()
insa nush ce sa zic...am vazut ca ai si tu ucigasi in teren cu agresivitate de 88, 92...asa ca nu cred ca poti juca agresiv.
intr-un fel are dreptate faur. spmt calculeaza tinand cont de conditie, moral , TS.Craziest_1978 wrote:lol,serios, doar cu atat ma poti ajuta lejerule !?Faur wrote:Foloseste SPMT ,el cred ca te-ar ajuta mai bine decat noi![]()
![]()
Noi nu suntem programe care sa calculeze cu asa o exactitate decat daca am calcula cam 30 de minute

Insa nu are perfecta dreptate intrucat manageri cu experienta (gen celor pe care i-ai enumerat si tu) stiu cum se comporta jocul in diverse situatii pe cand softul acela tot un soft ramane

-
- Member of the Soccer Project Association
@cazierist_1978 ...ai vrut sa ti se dea sfaturi in legatura cu tactica pe care o poti folosi sa scoti rezultatul cel mai bun intr'un meci..."Faur" ti'adat cel mai bun raspuns posibil "sa folosesti SPMT'ul"...pt ca de aceea a fost creat acel program...sa te ajute...ai cam sarit pe el "ca ce numai atata iti poate zice"...si nu e frumos,pt ca el ti'a dat un raspuns bun...si inca ceva..poate o sa te superi dar iti zic ceva: FOLOSESTE MAN MAI DES BUTONUL EDIT PE FORUM ..."imi pare ca ti'a mai fost explicata situatia asta...daca poti sa reeditezi un mesaj...de ce umpli o pagina cumesaje doar pt a mai scrie 2 ...3 cuvinteCraziest_1978 wrote:lol,serios, doar cu atat ma poti ajuta lejerule !?Faur wrote:Foloseste SPMT ,el cred ca te-ar ajuta mai bine decat noi![]()
![]()