Inceputul perfect de cariera - pentru incepatori

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Black_eagle
Member of the Soccer Project Association

Post by Black_eagle »

Finntroll wrote:Multumesc pentru raspuns Razvan, insa eu am TS-ul in acest moment 48% si incerc din rasputeri sa-l urc mult mai mult. Din calculele mele ar fi posibil 2 transferuri pe saptamana reusind sa cresti TS-ul cu vreo 2 trepte, insa in acest ritm voi ajunge in G cu un 60% fara sa am toate transferurile facute!
te sperii degeaba,G e inca divizie usoara.eu zic ca faci fata cu 60% TS.e drept nu o sa te bati la primele locuri dar nici nu retrogradezi.plus chiar daca nu reusesti sa faci acum toate transferurile poti continua dezvoltarea si in G si sa incepi cu 100% TS returul in G.tu straduieste-te sa castigi cat mai multe meciuri sezonul asta si TS-ul o sa creasca el.deci daca poti sa promovezi promoveaza.Verifica echipele cu care vei fi in G si poti sa vezi cum sunt in comparatie cu a ta ca jucatori si ca linerating si te decizi daca esti mai slab ca ei sau nu.
P.S.un sfat pe care ti l-as da e in lagatura cu agresivitatea.am observat ca joci cu agresivitati foarte mici chiar si cand arbitrul itzi permite.Strictetea Arbitrului+Agr celui mai agresiv jucator din primul 11+ agresivitatea setata de tine=170-200(in functie de cum vrei sa risti.
deci daca arbitrul are strictetea 50% ,cel mai agresiv jucator de pe teren are 80% tu poti seta agresivitatea intre 40 si 70%.te ajuta foarte mult la totalul pe linii.
Si am obervat ca joci foarte multe amicale.vrei sa recuperezi TS insa e bine sa-ti mentii jucatorii la conditie si moral cat mai aproape de 100%iar daca nu ai destui jucatori 4 amicale pe zi aduc ba oboseala pentru unii ,ba moral pierdut pentru altii(sau un pic din amandoua pentru toti :D ).plus ca daca joci prea multe meciuri te mai lovesc si accidentarile indiferent de conditia jucatorilor :?
Image
Image
Finntroll
Coach

Post by Finntroll »

Trebuie sa recunosc ca desi am auzit treaba cu agresivitatea nu am abordat-o tema in detaliu. Eu iau cartonase si cand joc cu agresivitate 20%, de aceea mi-a fost si frica sa risc in meciuri. Unul dintre motivele pentru care vreau in continuare sa restructurez echipa este faptul ca o mare parte dintre titulari au agresivitate inca peste 50%, insa din pacate pe multe posturi nu am gasit o acolperire cum trebuie.
In acest moment avand cel mai dur jucator, titular intontestabil, la 89% inseamna ca nu pot ridica prea mult stacheta pentru finala cupei amicale pe care chiar tin sa o castig, din orgoliu nu din alte motive.

Cand ai spus, intre 170 - 200% la ce te-ai referit? Daca voi baga agresivitate pentru meci de 40 sau 70% se simte o diferenta pe teren insa poate sa existe si sanse mai mari sa zboare jucatorul de pe teren? Inseamna ca in aceasta marja intra in joc factorul random, de care am vorbit acum cateva zile?

Multa anticipat pentru raspuns
Blau und weiß wie lieb ich dich,
Blau und weiß verlass mich nicht,
Blau und weiß ist ja der Himmel nur, der Himmel nur,
Blau und weiß ist unsere Fussballgarnitur!!
Kosmin

Post by Kosmin »

Finntroll wrote: Cand ai spus, intre 170 - 200% la ce te-ai referit?
Strictetea Arbitrului+Agr celui mai agresiv jucator din primul 11+ agresivitatea setata de tine
Finntroll
Coach

Post by Finntroll »

Kosmin wrote:
Strictetea Arbitrului+Agr celui mai agresiv jucator din primul 11+ agresivitatea setata de tine
Da, nu am fost foarte exact cand am scris mesajul. Am inteles cum se face calculul, insa nu inteleg de ce trebuie sa fie intre 170 si 200% si care sunt riscurile si diferentele, pe care apoi le-am scris cu semnul intrebarii.
Kosmin

Post by Kosmin »

Finntroll wrote:
Kosmin wrote:
Da, nu am fost foarte exact cand am scris mesajul. Am inteles cum se face calculul, insa nu inteleg de ce trebuie sa fie intre 170 si 200% si care sunt riscurile si diferentele, pe care apoi le-am scris cu semnul intrebarii.
pai nu poti primi multe cartonae galbene la asta se refera acea formula si din cate stiu eu daca este sub 200 cartonas rosu primesti f greu sau poate deloc
Black_eagle

Post by Black_eagle »

Finntroll wrote:
Kosmin wrote:
scopul nu este sa nu iei nici un cartonas.cel mai important este sa nu iei nici un cartonas rosu pentru ca daca se intampla pierzi o gramada de puncte pe linii chiar daca-l iei in minutul 90 si cateodata pierzi meciuri doar pe asa ceva. in intervalul 170-200 esti relativ in siguranta de rosii.Acum tu decizi cum joci.La 170 iei mai putine galbene, si e recomandat in caz ca u ai rezerve prea bune pentru ca nu ai suspendari prea des(pentru cumul de galbene) la 200 iei mai multe galbene, jucatorii acumuleaza galbene, insa castigi aproape 5 puncte in plus pe linie.poti juca daca ai rezerve bune ca sa nu se simta cand ai vre-un suspendat
P.S.Asta nu inseamna ca nu o sa iei nicodata rosu daca respecti regula.Se mai intampla cand ai ghinion :D dar foarte rar ( 1-2 pe sezon)
P.P.Sde ce trebuie sa fie intre 170-200: Intra-devar daca joci cu agresivitati mai mici nu iei galbene aproape deloc dar fiecare 10% agr aduce +2 pe linii(asa am vazut pe aici pe undeva) plus ca daca 2 echipe sunt aproape egale de multe ori castiga cea cu agresivitatea mai mare.iar peste 200 nu ti-as recomanda sa joci :D
Image
Image
DakE_FeatH
Assistant Coach

Post by DakE_FeatH »

Eu nu inteleg calculul... :oops:

Inteleg mai bine din exemplu. Sa zicem ca arbitrul are strictness 90%, cel mai agresiv jucator are 98% si e titlular, eu ce agresivitate pun?
Razvanica

Post by Razvanica »

10 :wink:
Kosmin

Post by Kosmin »

DakE_FeatH wrote:Eu nu inteleg calculul... :oops:

Inteleg mai bine din exemplu. Sa zicem ca arbitrul are strictness 90%, cel mai agresiv jucator are 98% si e titlular, eu ce agresivitate pun?
90+ 98 = 188 si pui 10 ca sa ai agresivitatea ~200
DakE_FeatH
Assistant Coach

Post by DakE_FeatH »

Aha. Si daca chiar pun 10, atunci o sa joace agresiv echipa in general (adica iau puncte in plus pe linii din cauza agresivitatii acelui jucator titular?) sau doar iau mai putine galbene?
Black_eagle

Post by Black_eagle »

DakE_FeatH wrote:Aha. Si daca chiar pun 10, atunci o sa joace agresiv echipa in general (adica iau puncte in plus pe linii din cauza agresivitatii acelui jucator titular?) sau doar iau mai putine galbene?
Doar agresivitatea echipei(setata de tine) influenteaza jocul echipei( iei mai mult pe linii).Cate cartonase iei depinde in masura egala de agr. individuala a fiecarui jucator si de agresivitatea echipei(cea setata de tine)
Agresivitatea jucatorului nu are nici un efect pozitiv.Intr-adevar in fotbalul real jucatorii au o si agresivitate pozitiva(gen "cu orice pret trebuie sa inscriu golul asta/ trebuie sa ii iau mingea adversarului/trebuie sa apar penalty-ul asta") insa in SP singurul lucru pe care-l face agresivitatea e sa faca jucatorul sa ia cartonase.deci cat mai jos cu atat mai bine.
Image
Image
Finntroll
Coach

Post by Finntroll »

Black_eagle wrote:Intr-adevar in fotbalul real jucatorii au o si agresivitate pozitiva(gen "....trebuie sa apar penalty-ul asta")
Ce legatura are agresivitatea "pozitiva" cu apararea unui penalty? :lol: Tare agresiv a fost Edwin van der Saar in finala CL :D

Gluma la o parte: DakE_FeatH ideea este ca avand jucatori cat mai agresivi esti intr-un fel penalizat pentru ca nu poti juca cu agresivitate ridicata per total, existand sanse sa-si ia cartonase acei jucatori si sa iti distruga linia pe care joaca. Cel mai bine este sa incerci sa scapi de jucatorii agresivi sau cel putin de titularii duri. Sa spunem ca ai urmatorii jucatori:

Portar Y: Performanta maxima pe care o scoate 66, agresivitate 89%
Portar X: Performanta maxima pe care o scoate 64, agresivitate 39%

Sa spunem ca primul portar este la tine in echipa si ca ai ocazia sa-l cumpari pe al doilea. Chiar daca acesta scoate mai putin intr-un meci decat primul este mult mai bine pentru sa iti permiti sa setezi agresivitatea totala a echipei cu 50% mai mult si astfel vei primi destul de multe puncte pe fiecare linie (nu doar pe cea defensiva). Daca as sta sa calculez ai primi cam 10 puncte pe fiecare linie, in timp ce jucatorul care este ceva mai slabut ar fi putin deficitar in aparare (oricum ai iesi cu cel putin 8 puncte in plus la aparare). ATENTIE: acest exemplu ar fi valabil daca ambii jucatori ar fi cei mai agresivi de la tine din lotul titular!!!

Sper ca am scris corect, daca nu imi cer scuze si rog sa ma corecteze colegii.
DakE_FeatH
Assistant Coach

Post by DakE_FeatH »

dap..acum am inteles cum este cu agresivitatea. Multumesc celor care mi-au explicat :)

Alta intrebare: exista undeva un timer care imi spune in cat timp imi vine un jucator de la centrul de copii?
dardar_3

Post by dardar_3 »

Juniorii iti vin in functie de tipul de centru pe care il ai:

-daca ai primul centru iti va veni un jucator la 60 de zile(1 pe sezon)
-daca ai al doi-lea centru iti vor veni 2 jucatori pe sezon(cam la 30 de zile cate un junior)
-la ultimul centru de tineret iti vin 3 pe sezon(cam la 20 de zile).
Diavolo
Finntroll
Coach

Post by Finntroll »

Si in afara de "teoretic" iti vin la interval random.
In aceeasi zi ne-am creat echipele eu si un coleg de birou, afland de la un al treilea care nu intra in calcul ca joaca de un an si ceva.

Mie mi-a venit cam cu o saptamana mai tarziu primul jucator de la tineret fata de colegul meu (venit in ghilimele pentru ca nu s-a integrat si a ramas un "no-name". Eu intre timp imi ridicam centrul de tineret la nivelul II, in timp ce colegul meu prefera sa investeasca in pensionarii tablagii din parcul Cismigiu. Surpriza: jucatorul meu de la tineret a venit cu 11 zile mai tarziu decat cel al colegului!
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”