te sperii degeaba,G e inca divizie usoara.eu zic ca faci fata cu 60% TS.e drept nu o sa te bati la primele locuri dar nici nu retrogradezi.plus chiar daca nu reusesti sa faci acum toate transferurile poti continua dezvoltarea si in G si sa incepi cu 100% TS returul in G.tu straduieste-te sa castigi cat mai multe meciuri sezonul asta si TS-ul o sa creasca el.deci daca poti sa promovezi promoveaza.Verifica echipele cu care vei fi in G si poti sa vezi cum sunt in comparatie cu a ta ca jucatori si ca linerating si te decizi daca esti mai slab ca ei sau nu.Finntroll wrote:Multumesc pentru raspuns Razvan, insa eu am TS-ul in acest moment 48% si incerc din rasputeri sa-l urc mult mai mult. Din calculele mele ar fi posibil 2 transferuri pe saptamana reusind sa cresti TS-ul cu vreo 2 trepte, insa in acest ritm voi ajunge in G cu un 60% fara sa am toate transferurile facute!
P.S.un sfat pe care ti l-as da e in lagatura cu agresivitatea.am observat ca joci cu agresivitati foarte mici chiar si cand arbitrul itzi permite.Strictetea Arbitrului+Agr celui mai agresiv jucator din primul 11+ agresivitatea setata de tine=170-200(in functie de cum vrei sa risti.
deci daca arbitrul are strictetea 50% ,cel mai agresiv jucator de pe teren are 80% tu poti seta agresivitatea intre 40 si 70%.te ajuta foarte mult la totalul pe linii.
Si am obervat ca joci foarte multe amicale.vrei sa recuperezi TS insa e bine sa-ti mentii jucatorii la conditie si moral cat mai aproape de 100%iar daca nu ai destui jucatori 4 amicale pe zi aduc ba oboseala pentru unii ,ba moral pierdut pentru altii(sau un pic din amandoua pentru toti