Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
sperante
La mine situatia sper sa se mai limpezeasca dupa ce am fost eliminat din Cupa Romaniei. Adica ma voi concentra numai asupra promovarii in C. Deocamdata nu stam rau....suntem pe 2 dar mai e drum lung 

Fiat Lux !
-
- Member of the Soccer Project Association
La mine treaba merge mai bine decat ma asteptam. Sunt pe primul loc cu 27 de puncte, la 5 puncte distanta de locul 2. Am pierdut un meci din cauza nesetarii unui meci AM ->> Au jucat titularii si am fost nevoit ca in L sa folosesc rezervele. Sper sa raman pe 1 pana la sfarsit
Multe echipe se lupta pentru locul 2. De la zi la zi se schimba rorurile.

Back in SoccerProject 

Pfuai eu am avut ogramada de accidentati sezonu asta si inca alte probleme. mi`am mai facut o echipa Fc Magnificii
creca ma apuc de asta deacuma. revin in forta
mai stau cu asta veche El Magnifico pana termin cupele astea mari.

Cand suntem toti baietii in peluza/Ca suntem huligani lumea ne-acuza/
Dar noi suntem stelisti adevarati/De nimeni intelesi dar respectati.

-
ba nebunilor pai mi`am facut alta. nu mai joc cu aia veche. dar la aia veche doar mai intru din cand in cand sa termin cupele astea mari. daca e vreo problema sa`mi zica kennyanu sau kasmir si na nu mai intru deloc pe aia veche sa mi`o baneze daca e ceva... oricum respect regulile alea care`s puse pentru aia cu mai multe echipe de pe acelasi ip. n`are ce sa ma prinda ca n`am facut nimik.

-
hello,controleaza-te !!!!gonzales wrote:ba nebunilor pai mi`am facut alta. nu mai joc cu aia veche. dar la aia veche doar mai intru din cand in cand sa termin cupele astea mari. daca e vreo problema sa`mi zica kennyanu sau kasmir si na nu mai intru deloc pe aia veche sa mi`o baneze daca e ceva... oricum respect regulile alea care`s puse pentru aia cu mai multe echipe de pe acelasi ip. n`are ce sa ma prinda ca n`am facut nimik.

-
nu m-am luat la cearta cu nimeni,uita-te si tu cum a inceput ala mesaju`Ka$mIR wrote:Fiecare manager face ce vrea!!!!! daca nu respecta regulile se vor lua sanctiuni! Nu va mai apucati la cearta ca ala de ce are 2 echipe, ca ala de ce nu are s.a ! Singura mea cerere este sa nu va apucati la cearta, si sa numai faceti off-topic! Va multumesc!
-
"ala" are un nume "gonzales". acuma sa stii si tu. si cand am zis "nebunilor" a fost un fel de gluma nu am zis chiar asa cu ura. eu nu cred ca am gresit cu ceva asa ca nu vorbiti aiurea.uv_46 wrote:nu m-am luat la cearta cu nimeni,uita-te si tu cum a inceput ala mesaju`Ka$mIR wrote:Fiecare manager face ce vrea!!!!! daca nu respecta regulile se vor lua sanctiuni! Nu va mai apucati la cearta ca ala de ce are 2 echipe, ca ala de ce nu are s.a ! Singura mea cerere este sa nu va apucati la cearta, si sa numai faceti off-topic! Va multumesc!