Cum merge campionatu

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

alex00
Team Manager

Post by alex00 »

Sry am 7 vict shi 1 infrangere:D
Manager->arryko ; Club->Swing Team ;
Image
Cele mai tari filmulete
Image
Website Design
oprescu
Team Manager

sperante

Post by oprescu »

La mine situatia sper sa se mai limpezeasca dupa ce am fost eliminat din Cupa Romaniei. Adica ma voi concentra numai asupra promovarii in C. Deocamdata nu stam rau....suntem pe 2 dar mai e drum lung :)
Fiat Lux !
Jupan[3l]u
Member of the Soccer Project Association

Post by Jupan[3l]u »

La mine treaba merge mai bine decat ma asteptam. Sunt pe primul loc cu 27 de puncte, la 5 puncte distanta de locul 2. Am pierdut un meci din cauza nesetarii unui meci AM ->> Au jucat titularii si am fost nevoit ca in L sa folosesc rezervele. Sper sa raman pe 1 pana la sfarsit :D Multe echipe se lupta pentru locul 2. De la zi la zi se schimba rorurile.
Back in SoccerProject :)
alexxx
Team Manager

Post by alexxx »

Vad ca incep sa imi revin cat de cat.Am castigat ultimele 4 meciuri si am scapat de zona retrogradabila :D
Echipa-juventuss
Manager-alexxx
Skulder

Post by Skulder »

se pare ca baieti ?si revin mai repede decat ma asteptam cu ts-ul de duminica pana acuma au crescut cu 20 % tinand cont ca inca mai sunt si cupa sper sa-si revina repede si poate sezonul asta voi promova la lok de-si acuma sunt cam departe si maine cred ca o fur :)
gonzales
Team Board Member

Post by gonzales »

Pfuai eu am avut ogramada de accidentati sezonu asta si inca alte probleme. mi`am mai facut o echipa Fc Magnificii :D creca ma apuc de asta deacuma. revin in forta :D mai stau cu asta veche El Magnifico pana termin cupele astea mari.
Cand suntem toti baietii in peluza/Ca suntem huligani lumea ne-acuza/
Dar noi suntem stelisti adevarati/De nimeni intelesi dar respectati.
Image
uv_46

Post by uv_46 »

gonzales wrote:Pfuai eu am avut ogramada de accidentati sezonu asta si inca alte probleme. mi`am mai facut o echipa Fc Magnificii :D creca ma apuc de asta deacuma. revin in forta :D mai stau cu asta veche El Magnifico pana termin cupele astea mari.
si acum ai 2 echipe???? Image Image
Jupan[3l]u

Post by Jupan[3l]u »

cred ca o sa te prinda serifii :oops: eu nu ma mai risc, nu imi mai fac alta echipa, imi ajunge una :!:
gonzales
Team Board Member

Post by gonzales »

ba nebunilor pai mi`am facut alta. nu mai joc cu aia veche. dar la aia veche doar mai intru din cand in cand sa termin cupele astea mari. daca e vreo problema sa`mi zica kennyanu sau kasmir si na nu mai intru deloc pe aia veche sa mi`o baneze daca e ceva... oricum respect regulile alea care`s puse pentru aia cu mai multe echipe de pe acelasi ip. n`are ce sa ma prinda ca n`am facut nimik.
Image
uv_46

Post by uv_46 »

gonzales wrote:ba nebunilor pai mi`am facut alta. nu mai joc cu aia veche. dar la aia veche doar mai intru din cand in cand sa termin cupele astea mari. daca e vreo problema sa`mi zica kennyanu sau kasmir si na nu mai intru deloc pe aia veche sa mi`o baneze daca e ceva... oricum respect regulile alea care`s puse pentru aia cu mai multe echipe de pe acelasi ip. n`are ce sa ma prinda ca n`am facut nimik.
hello,controleaza-te !!!! Image
Ka$mIR

Post by Ka$mIR »

Fiecare manager face ce vrea!!!!! daca nu respecta regulile se vor lua sanctiuni! Nu va mai apucati la cearta ca ala de ce are 2 echipe, ca ala de ce nu are s.a ! Singura mea cerere este sa nu va apucati la cearta, si sa numai faceti off-topic! Va multumesc!
Federatia Romana De SoccerProject
Manager Ka$mIR
Image
uv_46

Post by uv_46 »

Ka$mIR wrote:Fiecare manager face ce vrea!!!!! daca nu respecta regulile se vor lua sanctiuni! Nu va mai apucati la cearta ca ala de ce are 2 echipe, ca ala de ce nu are s.a ! Singura mea cerere este sa nu va apucati la cearta, si sa numai faceti off-topic! Va multumesc!
nu m-am luat la cearta cu nimeni,uita-te si tu cum a inceput ala mesaju`
Jupan[3l]u

Post by Jupan[3l]u »

Deci gata cu offtopic.

La mine merge numai bine cu Campionatul.
Is pe 1 loc cu 5 puncte avantaj fata de ala de pe 2 si nu prea cred ca nu voi termina pe 1. De promovat voi promova 100% (daca nu voi lua ban :P ). Sper sa termin pe 1, iar in E sa ma mentin printre primele 5 echipe.
Skulder

Post by Skulder »

eu am batut azi liderul si m-am apropiat la 9 puncte de el daca merg brici in continuare poate castig liga de-si va fi cam greu asta
gonzales
Team Board Member

Post by gonzales »

uv_46 wrote:
Ka$mIR wrote:Fiecare manager face ce vrea!!!!! daca nu respecta regulile se vor lua sanctiuni! Nu va mai apucati la cearta ca ala de ce are 2 echipe, ca ala de ce nu are s.a ! Singura mea cerere este sa nu va apucati la cearta, si sa numai faceti off-topic! Va multumesc!
nu m-am luat la cearta cu nimeni,uita-te si tu cum a inceput ala mesaju`
"ala" are un nume "gonzales". acuma sa stii si tu. si cand am zis "nebunilor" a fost un fel de gluma nu am zis chiar asa cu ura. eu nu cred ca am gresit cu ceva asa ca nu vorbiti aiurea.
Image
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”