TS - Team spirit sau spiritul echipei in romana si conteaza tot mai mult in ligii mai mari in H si G nu trebuie sa iti faci probleme din cauza lui. Cu cat TS-ul e mai mare cu atat grupul tau de jucatori e mai unit si automat joaca mai bineroby_ionut wrote:maine am cu cel ce a venit din G (e roman). VOI CE CREDETI FACE FATA OPRESCU IN A?
aud mereu de ts ce reprezinta ca chiar nu stiu![]()
![]()
![]()
![]()
Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Revenit cu Vulturii Lugoj
-
- Team Manager
am castigat si azi, victorie cu 2-0, mi s a accidentat inca un cb in minutu 2 , m au exasperat cb ii astia, de 2 3 me3ciuri nu am titulari sa joc cu ei, ma mir cum de am mai scos pe aparare 50nota ca fara ala inca din minutul 2 pare aiurea
sunt pe locul 2 in divizia mea(la 2 pcte de lider), pacat ca am un egal la activ:(( asa e cand nu ai lf cm si cb in meci:(...bine dreq ca macar ala a fost egal si nu infrangere
lupt pt loc 1 sau pt mentinere in top3 la maxim 6 pcte de orice lider
sunt pe locul 2 in divizia mea(la 2 pcte de lider), pacat ca am un egal la activ:(( asa e cand nu ai lf cm si cb in meci:(...bine dreq ca macar ala a fost egal si nu infrangere
lupt pt loc 1 sau pt mentinere in top3 la maxim 6 pcte de orice lider
sezon14 loc 10 in H1251
sezon 15/16 loc 5/2 in H1251
sezon 17/18/19 loc 5/8/2 in G417
sezon 20 loc 2 in F139
sezon 21 loc 1 in E47 CAMPION
divizia D ne asteapta!!!!!!? oare? fac /faceti fata?
nu stati in calea mea ca va.......
sezon 15/16 loc 5/2 in H1251
sezon 17/18/19 loc 5/8/2 in G417
sezon 20 loc 2 in F139
sezon 21 loc 1 in E47 CAMPION
divizia D ne asteapta!!!!!!? oare? fac /faceti fata?
nu stati in calea mea ca va.......
-
- Team Board Member
Infrangere rushinoasa cu 1-0, am cazut de pe 1 pe 3, insa adversaru a avut doar 3 jukatori cu evolutie peste 60 plus unu cu evolutie 41, iar eu am avut 6 cu evolutie peste 60 si totusi am luat-o.......Am avut si eliminat, cu toate ca am fost atent la toate detaliile, asa cum m-ati invatat voi (agresivitatea cea mai mare a unui titular + toleranta arbitrului plus cea a aechipei = 200)
Acum sunt foarte dezamagit de mine si de echipa mea si cred ca cu aceasta infrangere nu mai exista speranta. Ma gabdesc cu groaza cand am sa joc in ultima etapa cu ala cel mai bun !
Parca imi vine sa vad tot si sa ma las, deoarece simt ca am fost nedreptatit in acest meci, adversaru fiind vizibil mai slab decat mine ! Mult succes va urez celorlalti in continuare !

-
- Team Board Member
-
- Member of the Soccer Project Association
daca promovezi de pe primul loc cu un avans de 1pct fatza de cel de pe 2...sau cu 15 pct avans ..nu tot promovare e? ...nu tot 1,8Mil iti scoti??? nu tot in G mergi? Multi am avut momente cand ne vine sau ne venea sa lasam balta jocul..insa atunci se vede cat de bun manager estiCraziest_1978 wrote:Am observat ca de regula prin H, primul termina cu maximum de puncte, crezi ca as mai avea vreo sansa , tinand cont ca am incasat o infrangere in 5 meciuri ?
Acum am TS-ul 15, e prea mic crezi ?

bafta in urmatoarele meciuri!

-
- Team Board Member
Moralul le scade foarte putin, de regula scot a doua zi doar un punct mai putin decat BP(in cazul in care nu ii ai praf la conditie).
Asta nu are prea mare diferenta acum, poate incepand cu ligile de la C in sus conteaza si asta incat sa influenteze frecvent rezultatul meciurilor.
Dar daca scoti de exemplu 100 cu TS 0 castigi cam peste 10 puncte pe linii cu el 100, depinde de echipa ca diferenta asta este procentuala.
Asta nu are prea mare diferenta acum, poate incepand cu ligile de la C in sus conteaza si asta incat sa influenteze frecvent rezultatul meciurilor.
Dar daca scoti de exemplu 100 cu TS 0 castigi cam peste 10 puncte pe linii cu el 100, depinde de echipa ca diferenta asta este procentuala.
In primul rind te sfatuiesc sa nu cedezi asa usor...vei avea si multe momente de satisfactie cu aceasta echipa.Craziest_1978 wrote:.Am avut si eliminat, cu toate ca am fost atent la toate detaliile, asa cum m-ati invatat voi (agresivitatea cea mai mare a unui titular + toleranta arbitrului plus cea a aechipei = 200)
In al doilea rind as dori sa-ti atrag atentia ca suma la care ai facut tu referire nu trebuie sa fie mai mare de 185 !!!! maxim 190 (c sanse de a lua rosu). In nici un caz 200.
testeaza si tu mai multe variante si vei vedea ca motorul jocului are destul de multe subtilitati...pe care recunosc ca nu le-am aprofundat asa cum trebuie pe toate.
In ceea ce priveste situatia mea...asa cum am declarat in intersezon, nu aveam sanse sa fac mai mult de 15-20 de puncte cu echipa mea de pensionari...asa ca am inceput o perioada destul de lunga de minim 3 sezoane in care nu voi face decit sa cobor si sa acumulez jucatori de mare performantza.
Va urez si eu bafta tuturor celor care lupta pentru promovare sau pentru mentinere

Fiat Lux !