Oprescu: Esti la prima reconstructie totala?
Personal iti urez sa faci 200 de transferuri cel putin 2 sezoane, vei avea nevoie de o gramada de bani sa revii in A si sa te bati pentru titlu.
O noua infrangere acasa cu 3-2 impotriva locului 3 , dar nici random-ul nu a fost de partea mea dar infrangerea a venit din cauza TS-ului care in momentul de fata e 64. Cu TS 100% il bateam fara probleme. Asta e daca m-am bagat la prea multe transferuri omul din greseli invata
pana acuma norocul e de partea mea (dar cred ca se va intoarce roata in curand ) inca o victorie la limita 2-1 si m-am distantat la 3 puncte de urmaritori si situatia pentru urmatorul meci e acceptabila doar 1 suspendat si unul rupt azi pe 2 zile dar orice e posibil sa se intample cum toti avem echipe cam la fel
victorie chinuita cu 4-3 la je acasa cu locul 3 (a retragradat din G) :( oricum il bateam mmai zdravan dak nu-mi lipsea 2 atacanti titulari 2 mijlocasi titulari si 1 fundas titular
pana acum na-m pierdut nici un meci... si sper sa fie asa pana la sfarsit.
oricum promovez 100%
hi! I sell all the stars, if you're interested in something OFFER:)
acum la mine dublat inseamna dublat cu jucatori la fel de buni ca si titularii. deja am reusit chestia asta pe cateva posturi.
ca asa pentru rezerva oricum am cate 3 oameni pe fiecare post; titularul, unul cat mai bun si unul tanar.
practic vreau sa imi imbunatatesc si echipa a doua.
nush cum e la voi dar multi dintre jucatorii mei din prima echipa cam au nevoie de o zi pauza dupa un meci in liga. proabil din cauza ca nu au rezistenta buna si din cauza varstei (unii scad uneori si la 88 de ex)