Centru de tineret

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Kosmin
Member of the Soccer Project Association

Re: Centru de tineret

Post by Kosmin »

unicool wrote:...un mic efect de care nu sunt sigur cred ca il are agresivitatea medie a echipei.eu cand aveam jucatori agresivi primeam tot agresivi....cand am avut jucatori neagresivi am primit pe masura, dar au existat si exceptii.de multe ori totusi a fost in media echipei.
cred ca te contrazic aici :twisted: am avut un bosniac si mai dat numaia gresivi de peste 80 agr, cu noul coordonator a venit un juc cu agr 26, nu-i cam mare diferenta :roll:
unicool wrote: P.S:kosminele tata....treci bah baiatule si fa tactica pentru meciul de maine cu boraz.....oricum ti-o iei nasol da macar baga 5 fundasi si 3 mijlocasi defensivi ca sa ii scoti par alb lui Cancea. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
stiu ca mio iau :lol: dar bag autobaza :twisted:
cro1981

Post by cro1981 »

La mine am unul din Bahamas si vroiam sa-l concediez da ia sa va uitati la ultimii 2 CB ! Pentru aia il tin chiar daca la inceputul sezonului mi-a dat si el un chix saracu :lol:
Este greu sa inveti sa zbori ca un vultur cand ai ca profesori niste bieti curcani
GASCAN
Assistant Manager

Post by GASCAN »

cred ca te contrazic aici :twisted: am avut un bosniac si mai dat numaia gresivi de peste 80 agr, cu noul coordonator a venit un juc cu agr 26, nu-i cam mare diferenta :roll:
incep sa cred ca ,cand angajezi un coordonator de tineret trebuie sa i mare noroc ca sa prinzi unu bun
dupa cate am citit aici pe forum nu prea cred ca conteaza nationalitatea coordonatorului
eu cred ca depinde doar de noroc ,daca ai noroc si nimeresti unu bun trebuie sa il tii cat mai mult la echipa
cel putin asea cred eu din cate am citit aici :D :D
cipriansimi

Post by cipriansimi »

cipriansimi wrote:maine sper sa imi vina jucator de la centru ... se implinesc 20 zile de la ultimul venit... am jucator pus pe lista de transferuri .. un LF ... sa vedem ce va iesi ....

coordonator tineret 100%

data viitoare incerc sa fac oferta la jucator inainte cu 3-4 zile de a veni de la centru
8) http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1
GASCAN
Assistant Manager

Post by GASCAN »

cipriansimi wrote:
cipriansimi wrote:maine sper sa imi vina jucator de la centru ... se implinesc 20 zile de la ultimul venit... am jucator pus pe lista de transferuri .. un LF ... sa vedem ce va iesi ....

coordonator tineret 100%

data viitoare incerc sa fac oferta la jucator inainte cu 3-4 zile de a veni de la centru
8) http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1
s-ar putea se fie adevarata chestia asta (sa pui juc pe lista si sa iti vina pe acelasi post de la tineret)sau poate sa fie doar noroc
in fine eu sper sa fie adevarata
PS:felicitari pt jucator, sper sa fie bun
Daimon

Post by Daimon »

am oferte facute pt doi CM si azi mi-a venit un CM. de verificat treaba asta.
Razvanica

Post by Razvanica »

si eu am facut oferta pentru CB si azi mi-a venit RM. :roll:
Harder, better, faster, stronger
cipriansimi

Post by cipriansimi »

Daimon wrote:am oferte facute pt doi CM si azi mi-a venit un CM. de verificat treaba asta.
Razvanica wrote:si eu am facut oferta pentru CB si azi mi-a venit RM. :roll:
8 Mar 2009 cipriansimi 28 LF Jucătorul Decebal Usurelu a fost promovat din echipa de tineret şi a devenit jucător profesionist de fotbal la .
6 Mar 2009 cipriansimi 28 LF Jucătorul Antonio Roque a fost vândut pentru € 590.000,00 lui NIKE .

data viitoare incerc cu oferta :mrgreen:

ia priviti :mrgreen:

27 Mar 2009 cipriansimi 28 Jucătorul Mitko Nenov a fost promovat din echipa de tineret şi a devenit jucător profesionist de fotbal la .

24 Mar 2009 cipriansimi 28 Jucătorul Nicolae State a fost vândut pentru € 600.000,00 lui tare .

a 2-a oara cand mi se intampla :mrgreen: ... daca vinzi jucator inainte cu 2-3 zile sa iti vina de la centru exista sanse sa vine pe acel post care ai vandut :mrgreen: ... totusi tot cred ca e random

mai incerc cateva manervre sa ma convig :D
Last edited by cipriansimi on Mon Mar 30, 2009 4:08 pm, edited 1 time in total.
Daimon

Post by Daimon »

Razvanica, eu doar expuneam o situatie, care fireste poate fi intamplatoare:P

in alte dati intr-adevar, nu am primit ce aveam ofertat.
AlEx_Tm
Team Board Member

Post by AlEx_Tm »

inainte sa-mi vina am facut oferte la LF, CM, CB si mi-a venit un LM frate cu Remy Bonjasky (91agr) dar totushi am scos 700k pe el :D
I'm ThE BeSt, FuCk ThE ReSt
be_best
Team President

Post by be_best »

Poate k il cunosteai pe ala ...
AM si eu un jucator la fl de agresiv si il dau pe 700k
Rapid... Clubul notru drag, ce mult te iubim... La bine la greu... Fluturam, steagul alb-visiniu!
S20/21/24/25/28 - H/G/F/E/D 1st
S29 - C?
Reforma in sanatate - Oportunitate financiara!
Aici esti pe Teren Sportiv - aici faci sport!
AlEx_Tm
Team Board Member

Post by AlEx_Tm »

pe cine sa cunosc? :?
I'm ThE BeSt, FuCk ThE ReSt
minasthiryt

Post by minasthiryt »

o problema mica am si eu ...
...nu stiu daca s-a mai discutat(daca da, sorry) dar intrebarea mea e urmatoarea: in momentul de fata am un lot de 38 de jucatori, deci peste numarul maxim de 35 si acusi o sa trebuiasca sa primesc jucator de la centrul de tineret, ar putea afecta acest numar de 38 de jucatori venirea sau nu a jucatorului de la centru? adica daca deja am trecut peste numarul maxim de jucatori, el sa nu mai vina pentru ca nu mai are loc :lol: ?...

ms anticipat... :wink:
CF POLI IASI
CUPA REGELEUI Organizer
Kosmin

Post by Kosmin »

minasthiryt wrote:o problema mica am si eu ...
...nu stiu daca s-a mai discutat(daca da, sorry) dar intrebarea mea e urmatoarea: in momentul de fata am un lot de 38 de jucatori, deci peste numarul maxim de 35 si acusi o sa trebuiasca sa primesc jucator de la centrul de tineret, ar putea afecta acest numar de 38 de jucatori venirea sau nu a jucatorului de la centru? adica daca deja am trecut peste numarul maxim de jucatori, el sa nu mai vina pentru ca nu mai are loc :lol: ?...
ms anticipat... :wink:
limita de jucatori de care vb tu e valabila numai cand cumperi :wink:
mirciu84
Team Manager

Post by mirciu84 »

Am observat că primesc de la coordonator câte 3 jucatori consecutivi pe post. Am primit la inceput 3 LB, dup'aia 3 LF, 3 CM şi acuma 3 GK. Care va fi noul post? :?:
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”