Planuri
Moderator: Romanian Moderators
dupa ce am scapat de minusul din fata finantelor si centrul de tineret a devenit hipermodern ,acum putem reincepe investitiile in infrastructura si binenteles, in campionat nu se poate sa aspiram decat sa castigam si liga F, pentru a urma traditia ligilor inferioare, iar in cupa sp sa ajungem in runda a cincea.
deocamdata pe primul plan , este refacerea TS-ului .
sa avem bafta !
deocamdata pe primul plan , este refacerea TS-ului .
sa avem bafta !
''orice ROMAN poate fi si campion si poate ajunge mai sus de locul doi''

Obiectivele pentru liga H au fost indeplinite in proportie de 80%.
Pentru liga G:
-castigarea ligii cu maxim de puncte NEREALIZAT
-castigarea a ~10M din cupe amicale
-vinderea a 5-6 jucatori de la centru, care nu corespund perspectivelor
-cumpararea unui RM si unui LF de maxim 21 de ani cu note intre 68 si 70 in caz ca se dovedeste falimentara solutia cresterii tinerilor.
-promovarea in Liga B in campionatul Romaniei
-castigarea campionatului OLS, desi dardar imi cam da batai de cap cu jucatorii lui de 29 de ani si note peste 70.
Dupa cum vedeti iar au mult de munca astia din conducere.
Pentru liga G:
-castigarea ligii cu maxim de puncte NEREALIZAT

-castigarea a ~10M din cupe amicale

-vinderea a 5-6 jucatori de la centru, care nu corespund perspectivelor
-cumpararea unui RM si unui LF de maxim 21 de ani cu note intre 68 si 70 in caz ca se dovedeste falimentara solutia cresterii tinerilor.

-promovarea in Liga B in campionatul Romaniei

-castigarea campionatului OLS, desi dardar imi cam da batai de cap cu jucatorii lui de 29 de ani si note peste 70.

-
- Team Manager
=))
marele meu plan e acum sa imi fac un atac de 69 per om perf(lf si cf am), un mijloc de 68 per om(lm am) , aripi de 69min deja am (fundasi)o sa raman nitel descoperit doar cu cb si gk de 64-65,,sa ne vedem atunci in cupe cum mai stam de vorba(plus ca am in plan sa vand 2 sw si un cf si sa scot pe ei min 10 15 mil)astept sa intre cei 4 noi titulari si dc vin macar 3, aia care stiu eu, o sa iasa show 2 sezoane minim garantat Razz
ps::
achizitiile s au facut, show o sa fie garantat in e ..lupt pt promovare dc pot
ps::
achizitiile s au facut, show o sa fie garantat in e ..lupt pt promovare dc pot
Last edited by barosanu on Thu Dec 06, 2007 6:52 am, edited 1 time in total.
sezon14 loc 10 in H1251
sezon 15/16 loc 5/2 in H1251
sezon 17/18/19 loc 5/8/2 in G417
sezon 20 loc 2 in F139
sezon 21 loc 1 in E47 CAMPION
divizia D ne asteapta!!!!!!? oare? fac /faceti fata?
nu stati in calea mea ca va.......
sezon 15/16 loc 5/2 in H1251
sezon 17/18/19 loc 5/8/2 in G417
sezon 20 loc 2 in F139
sezon 21 loc 1 in E47 CAMPION
divizia D ne asteapta!!!!!!? oare? fac /faceti fata?
nu stati in calea mea ca va.......
Obiectivele clubului FK Partizan pentru Sezonul 21:
mentinerea in D4 (locul 10);
constituirea unui nucleu de 22 de jucatori cu o calitate generala minima de 85% si un randament minim de 68 pe meci;
constituirea unui 11 format din jucatori de maxim 20 ani, neantrenati, cu agresivitati reduse, de perspectiva;
extinderea arenei la 40.000 de locuri;
la sfarsit de sezon, achitarea imprumutului si minim 15M in vistierie.

Last edited by Tito on Fri Dec 14, 2007 11:24 am, edited 1 time in total.
-
- Member of the Soccer Project Association
Planurile mele:
-vanzari in masa, tot ce este mai agresiv de 30% si mai batran de 26 de ani pleaca de la echipa;
-cumparari- incerc sa cumpar jucatori titulari de 85%+ si cu agresivitati sub 30%; cumparare rezerve 83-85% cu agr sub 30%;
-probabil retrogradarea inapoi in D; (unde va urma sa castig din nou D-ul si apoi un sezon linistit in C);
-extindere stadion (daca mai raman bani dupa transferuri);
-achitare imprumut aprox. 2M;
-refacere TS pana la sfarsitul sezonului 21;
-competitille importante vor fi cupa SP si cupele amicale.
Multa bafta la toata lumea.
-vanzari in masa, tot ce este mai agresiv de 30% si mai batran de 26 de ani pleaca de la echipa;
-cumparari- incerc sa cumpar jucatori titulari de 85%+ si cu agresivitati sub 30%; cumparare rezerve 83-85% cu agr sub 30%;
-probabil retrogradarea inapoi in D; (unde va urma sa castig din nou D-ul si apoi un sezon linistit in C);
-extindere stadion (daca mai raman bani dupa transferuri);
-achitare imprumut aprox. 2M;
-refacere TS pana la sfarsitul sezonului 21;
-competitille importante vor fi cupa SP si cupele amicale.
Multa bafta la toata lumea.

Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Extra: Pe parcurs am schimbat un pic strategia si am reusit sa aduc sezonul asta jucatori foarte buni:mosmartin wrote:Obiectivele pentru liga H au fost indeplinite in proportie de 80%.
Pentru liga G:
-castigarea ligii cu maxim de puncte NEREALIZAT![]()
![]()
-castigarea a ~10M din cupe amicaleNEREALIZAT , mai sunt 8 zile, dar nu cred ca voi avea sanse sa ajung la suma asta, probabil undeva intre 5M si 7M.
-vinderea a 5-6 jucatori de la centru, care nu corespund perspectivelor REALIZAT
-cumpararea unui RM si unui LF de maxim 21 de ani cu note intre 68 si 70 in caz ca se dovedeste falimentara solutia cresterii tinerilor.![]()
PARTIAL REALIZAT, va fi indeplinit 100%
-promovarea in Liga B in campionatul RomanieiREALIZAT
-castigarea campionatului OLS, desi dardar imi cam da batai de cap cu jucatorii lui de 29 de ani si note peste 70.NEREALIZAT
-CF 21 ani, BP 68, cel mai scump transfer din istoria clubului
-CF 21 ani, BP 69
-LM 21 ani, BP ~70
-LF 21 ani, BP ~70
-RB 20 ani, BP >66 probabil 68-69(neantrenat complet)
-GK 22 ani, BP ~68
Urmeaza CM si RM, daca ne permite bugetul pana sa inceapa F-ul.
Obiectivele pentru noul sezon le voi pune in weekendul dinaintea inceperii, pentru ca depind in mare masura de jucatorii care vor mai veni.
-
Obiective mai linistite acu. mentinerea in divizia F cam pe un loc 5-6, reconstruire aproape totala a echipei in jurul unor jucatori care acu-s in crestere... ce sa mai zic.. mentinerea in B in liga lu Kosmin chiar si de pe ultimul loc neretrogradabil.. in rest ca totzi ceilalti.. bani bani bani bani si dupa ce am destui ma pun sa mai fac niste bani. o sa ma mai gandesc cum

mda....sunt promovat in g148 cu echipa U Craiova locul 1
uitati cum am gandit eu sezonul viitor
aveam o echipa cu care cu 1-2 carpeli la anu putea sa ma bat pt promovare dar tinant cont ca am cam 7-8 jucatori care sunt peste 27 de ani m-am gandit ca este mai bine sa scap de ei acum si sa intineresc echipa
pt ca daca promovam la anu un F era foarte greu ....aveam multi jucatori batrani
asa ca incerc sa scap acum de batrani sa imi intineresc echipa si sezonul viitor in g148 sa ma salvez de la retrogradare dupa care al doilea an sa atac si F ul
ce ziceti ? astept niste sfaturi ...daca am procedat bine
uitati cum am gandit eu sezonul viitor
aveam o echipa cu care cu 1-2 carpeli la anu putea sa ma bat pt promovare dar tinant cont ca am cam 7-8 jucatori care sunt peste 27 de ani m-am gandit ca este mai bine sa scap de ei acum si sa intineresc echipa
pt ca daca promovam la anu un F era foarte greu ....aveam multi jucatori batrani
asa ca incerc sa scap acum de batrani sa imi intineresc echipa si sezonul viitor in g148 sa ma salvez de la retrogradare dupa care al doilea an sa atac si F ul
ce ziceti ? astept niste sfaturi ...daca am procedat bine
19 - a atins poziţia 4.
20 - a castigat divizia H.444 (şi a promovat)
21 - a atins poziţia 7
22 - a atins poziţia 3
23 - a castigat divizia G.148 (şi a promovat).
20 - a castigat divizia H.444 (şi a promovat)
21 - a atins poziţia 7
22 - a atins poziţia 3
23 - a castigat divizia G.148 (şi a promovat).
-