Craziest_1978 wrote:Bunicule ajuta-ma sa-l bat pe ceh !
mesaj in joc daca vrei ajutor de la mine. si iti spun acolo cum te pot ajuta. aici e un topic pentru altceva. Si incearca sa nu te mai citezi ca inca nu ne-ai servit "maxime" care sa merite citate.
in alta ordine de idei, am castigat si eu etapa asta desi nu ma prea asteptam. joi am meci tare, cu S.A.T. unde din nou plec cu sansa a 2-a
am pierdut iarasi cu 1-0. partial si din ghinion. raman la vreo 9 puncte de promovare. sanse ar fi avand in vedere faptul ca intre timp mi-am luat ceva jucatori si pot spera ca nu voi avea iarasi accidentati pe cate vreo saptamana, cu toate astea am stat eu stramb, m-am uitat drept la echipa si am ajuns la concluzia ca am cam multi oameni peste 29 de ani. asa ca am schimbat total obiectivul pe sezonul asta. urmeaza sa imi asigur locul in D si sa scap de vreo 10 jucatori.
campionatu merje prost!!!
am pierdut cu locul 14! si raman pe locul 3 la 4 pct. distanta de locul 4. credeam ca deja mi-am asigurat locul 3 dar nu e chiar asa.....
dilema mea ramane ce sa fac maine in cupaa. am meci destul de usor. chiar f usor pt. acest tur cu unu din G de pe 8. nush daca sa renunt la cupa sa am miercurea libera sau sa continui in cupa.....hmm....
Victorie in deplasare cu 3-2.. in stilul caracterstic....
Locul doi a luat bataie de la locu 11, acasa... si se pare ca voi fi cel care va dicta cine promoveaza de pe 2
amoszamba wrote:am incalcat regulile si din aceasta cauza bunicutzu mi-a sters mesajul.
cei cu asta ..?? asta ii un dialect al limbii romane ?
zice ca vrea sa se mute in romania si daca il primim pe forum la noi; si ca o sa-si faca echipa cu steagul romaniei. si ca nu cunoaste pe nimeni in romania, doar pe managerul soby de la dinamo