eu am inceput returul dezastruos cu 2 infrangeri dar e explicabil tinad cont ca nu prea am fost pe acasa in acest inceput de saptamana si nu am avut timp sa fac schimbarile in echipa si am jucat multe meciuri cu prima echipa ,oricum am vazut ca totusi sunt pe 3 si o pozitionare la sfarsit in prima parte a clasamentului va fi oricum un lucru bun pentru echipa mea
victorie 8-1, sunt in continuare pe locul 2 la 1 pct de lider si la 4 pct de locul 3 !!! Warchilde, ce zici de corectia ce ti-am aplicat-o cu echipa a2a de rapandule !?
Craziest_1978 wrote:victorie 8-1, sunt in continuare pe locul 2 la 1 pct de lider si la 4 pct de locul 3 !!! Warchilde, ce zici de corectia ce ti-am aplicat-o cu echipa a2a de rapandule !?
si eu care ziceam ca am scapat de tine:(
si ca sa nu fiu total offtopic.. am batut si azi.. sper ca sez viitor in C sa fac o figura mult mai frumoasa decat sez trecut
da, asta-i ghinion curat. Macar tu ai pierdut un singur meci. Eu saptamana asta am pierdut 7 puncte din cauza random-ului, avand meciuri numai impotriva contracandidatilor la promovare Mi-e o ciuda de mor
Am invins si eu acasa cu 4-2 o echipa de pe locul 7... Ma mentin lider cu maximum de victorii si la 8 puncte de locul 2 si 14 fata de locul 3 :D
Am impresia ca o sa promovez in F
It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up. - Muhammad Ali