Centru de tineret
Moderator: Romanian Moderators
Re: Centru de tineret
Individual matchorder : passing : 8.75
Play along the wing : 0.25
Hidden skill +-3: 100
Play along the wing : 0.25
Hidden skill +-3: 100
Fost manager : Davos
Fosta echipa : F.C. Dinamo București.
Actual
Manager : Sebi.H
Echipa : S.C. Vaslui
Fosta echipa : F.C. Dinamo București.
Actual
Manager : Sebi.H
Echipa : S.C. Vaslui
Pastreaza-l, antreneaza-l complet, apoi te decizi daca il vinzi sau nu.
-
- Member of the Soccer Project Association
Daimon wrote:am oferte facute pt doi CM si azi mi-a venit un CM. de verificat treaba asta.
8 Mar 2009 cipriansimi 28 LF Jucătorul Decebal Usurelu a fost promovat din echipa de tineret şi a devenit jucător profesionist de fotbal la .Razvanica wrote:si eu am facut oferta pentru CB si azi mi-a venit RM.
6 Mar 2009 cipriansimi 28 LF Jucătorul Antonio Roque a fost vândut pentru € 590.000,00 lui NIKE .
data viitoare incerc cu oferta

ia priviti

27 Mar 2009 cipriansimi 28 LB Jucătorul Mitko Nenov a fost promovat din echipa de tineret şi a devenit jucător profesionist de fotbal la .
24 Mar 2009 cipriansimi 28 LB Jucătorul Nicolae State a fost vândut pentru € 600.000,00 lui tare .
a 2-a oara cand mi se intampla

8-6=2
si
27-24=3
daca vinzi jucator inainte cu 2-3 zile sa iti vina de la centru exista sanse sa vine pe acel post care ai vandut

mai incerc cateva manervre sa ma convig

-
- Assistant Coach
am si eu o intrebare ca sa pot planifica o incercare de-asta 
cate zile dureaza de cand pun un jucator pe lista de transferuri pana se incheie afacerea?

cate zile dureaza de cand pun un jucator pe lista de transferuri pana se incheie afacerea?
-
sunt 3 zile cand nul poti vinde doar primi oferte pe el, apoi in urmatoarele 4 vei putea sa-l vinzi oricand doresti, dar daca se va licita in ultima zi se va mai prelungi cu o zi si tot asaDakE_FeatH wrote:am si eu o intrebare ca sa pot planifica o incercare de-asta

-
- Assistant Coach
si la ce varsta se pensioneaza un jucator?
dupa ce m-a anuntat ca se pensioneaza, mai am posibilitatea sa-l vand?
EDIT: Conteaza nationalitatea coordonatorului? De ex, de ce la "vatican city" are in paranteza ("Holy see")? Vede mai bine jucatorii buni?

EDIT: Conteaza nationalitatea coordonatorului? De ex, de ce la "vatican city" are in paranteza ("Holy see")? Vede mai bine jucatorii buni?

de la 31 de ani in sus se pensioneaza jucatorii nu este o varsata anume poate sa aiba 39 de ani si sa mai joaceDakE_FeatH wrote:si la ce varsta se pensioneaza un jucator?![]()
si daca un jucator te anunta ca se retrage nu mai poti sa il vinzi
nu conteaza nationalitatea coordonatorului
salutare !!!!
am si eu o nedumerire. mi-au venit pana akum 7 juc de la tineret dar probleama e k toti au fost atacanti ( CF<RF<LF) . cum fac sa imi vina jucatori si pe alte posturi?
am si eu o nedumerire. mi-au venit pana akum 7 juc de la tineret dar probleama e k toti au fost atacanti ( CF<RF<LF) . cum fac sa imi vina jucatori si pe alte posturi?
-
tine de "random" venirea jucatorilor de la centrul de tineret si la fel este si "pozitia" lor....insa ai putea schimba coordonatorul si sa speri ca vei primi jucatori si pe alte posturi ...alex_onne wrote:salutare !!!!

-
tine foarte mult de profilul coordonatorului cred. La mine consider ca am un coordonator cu profil defensiv deoarece mi-a dat urmatorii jucatori
3 Gk
1 SW
2 LB
3 CB
2 LM
1 RM
1 LF
3 Gk
1 SW
2 LB
3 CB
2 LM
1 RM
1 LF
Este greu sa inveti sa zbori ca un vultur cand ai ca profesori niste bieti curcani
-
Eu niciodata n-am fost adeptul schimbarii coordonatorului de tineret, dar asta pe care-l am a devenit enervant. Cred ca mi-a ratat al 4-lea jucator la rand. Oare sa-l schimb? 

POLI TIMISOARA!!!!

-
mie daca imi da 2 rateuri consecutive sau daca imi vin 3 la rand schimb coordonatorul
atata timp cat coordonatorul i-a dat 7 jucatori si nu ii da rateuri de ce sa il schimbe sa mai astepte putin ca o sa-i dea si pe alte posturminasthiryt wrote:tine de "random" venirea jucatorilor de la centrul de tineret si la fel este si "pozitia" lor....insa ai putea schimba coordonatorul si sa speri ca vei primi jucatori si pe alte posturi ...alex_onne wrote:salutare !!!!

ai cobit dracesharky1990 wrote:yo merg pe varianta unui rateu k parca prea tiau venit prea multimirciu84 wrote:Am observat că primesc de la coordonator câte 3 jucatori consecutivi pe post. Am primit la inceput 3 LB, dup'aia 3 LF, 3 CM şi acuma 3 GK. Care va fi noul post?![]()
![]()
![]()

-
rateu
n-am mai avut de f mult timp un rateu