Moderator: Romanian Moderators
este calculata dupa o formula ... jocul acesta este matematicashunchi wrote:de unde stie SPMT-ul calitatea ascunsa a jucatorilor?......... si cum se calucleaza calitatea ascunsa?? ms anticipat:D
toate sunt de matematica, dar sp le intrece pe toatecipriansimi wrote:este calculata dupa o formula ... jocul acesta este matematicashunchi wrote:de unde stie SPMT-ul calitatea ascunsa a jucatorilor?......... si cum se calucleaza calitatea ascunsa?? ms anticipat:D
este secretshunchi wrote:si care e formula???
Pai scade si creste in functie de skilluri ... deci chiar daca e mica la inceput poate creste pe parcurs in functie de celelalte skilluri la fel cum calitatea ascunsa mare poate scade tot in functie de skilluri...Kosmin wrote:da corect cu calitatea ascunsadar daca cal ascunsa e foarte mare nu sunt sanse mai mari ca juc sa devina vedeta, din acte stiu eu cal ascunsa poate scade o data cu antrenarea jucatorului, si daca are cal mica nu scade si sansele sa devina un juc mare ???
Aici te referi la calitatea globala? deci un jucator cu hs 100 va fi cu 2% mai mare la calitatea globala decat acelasi jucator cu hs 70. (zic 100 si 70 pt ca observ ca nu este hs mai mic de 70)Dar eroarea maxima este de 2 puncte, asa ca se pot totusi trage niste concluzii folosind aceasta estimare.
nu prea ai intes ce a zis razvancercel_jr wrote:Aici te referi la calitatea globala? deci un jucator cu hs 100 va fi cu 2% mai mare la calitatea globala decat acelasi jucator cu hs 70. (zic 100 si 70 pt ca observ ca nu este hs mai mic de 70)Dar eroarea maxima este de 2 puncte, asa ca se pot totusi trage niste concluzii folosind aceasta estimare.
Intrebarea mea ar fi: un jucator cu hs 70 la inceput, neantrenat, poate ajunge cu hs la 100 cand e maxim antrenat? si invers ...