cum adik ?
vree cami permit io sati zic ca in timpul in care e antrenement e si meci adika sunt 5 simulari pe zi si in acele 5 simulari sunt si meciuri si antrenament
ok, voi scuza gramatica ta defectuoasa...statul pe messenger si chat dauneaza GRAV intelectului
dar sa revenim la soccer...intrebarea mea nu se referea sa ai 5 meciuri si 5 antrenamente pe zi !!!
ECHIPA: Fc Iasi
MANAGER: borissman
Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul !!! (Mircea Badea...respect)
borissman
cred ca banuiesc ce vroiai sa intrebi
angtrenandu se de 5 ori pe zi exista risc ca sa se accidenteze in una din cele 5 ocazii, prin faptul ca un jucator mai este si titular in un meci amical ar mai aduce inca un motiv ca sa se accidenteze n plus
de aceea eu cand ma rimt cu morcovu in cur ca stiu ca urmeaza un meci f greu , prefer sa bag titularii de liga sa fie nuami rezerve in meciurile amicale jucate in cele 5 simulari, asa raman numai cu sansa de a se acicidenta la antrenamente, faptul ca nu le creste moralul atat de repede e un punct slab da asta e...de cat sa risc accidentari inutile cand stiu ca nu am rezerva , bag titularii de liga numai rezerve, si in ultima vreme nu am avt accidentari grave decat in meciuri , la antrenamente nu mi s a mai intamplat, sau dc a fost a fost o raceala sau gripa 2 zile si atat
sezon14 loc 10 in H1251
sezon 15/16 loc 5/2 in H1251
sezon 17/18/19 loc 5/8/2 in G417
sezon 20 loc 2 in F139
sezon 21 loc 1 in E47 CAMPION
divizia D ne asteapta!!!!!!? oare? fac /faceti fata?
nu stati in calea mea ca va.......
pentru ca nu ti s-a conectat spmt-ul. dar poti sa te uiti in el la ce era ultima data cand s-a conectat.
Troubleshooting:
- esti conectat la net?
- ti-ai schimbat cumva parola de la ultima accesare a spmt-ului? daca da, incearca cu noua parola.
- ai grija sa incerci conectarea cand merge site-ul (nu in timpul simularilor).
eu is curios de o chestie . Chiar aia e cea mai bun tactica care o da SMPT ala ? ca daca e asa isi cam pierde din farmec acest joc , si devine un joc de afaceri sa cumperi jucatori si alea , nu sa faci tactici .
spmt iti da tactica cu cel mai bun prim 11, nu in functie de adversar...plus, iti da o chestie banala, fara nici o surpriza..la meciurile stranse, trb sa mai scoti cate ceva din palarie, spmt nu poate cashtiga meciuri
folosim dar nu pentru tactica
e bun pentru ordinele individuale (se pot calcula si fara dar noi suntem lenesi), e bun pentru stabilirea pretului biletelor la meci, pentru calcularea hidden skill-ului.