Pentru victorie in liga se acorda 2 puncte de manager parca. Punctele acordate difera de la liga la liga(Ex: H, G , F)?
Moderator: Romanian Moderators
Pt. victorie in liga iti da 4 puncte, la infrangere iti ia 4 puncte.mosmartin wrote:Mai am o nelamurire referitor la punctele acordate managerilor si e mai util sa ii intreb pe cei mai experimentati, deh lenea asta.![]()
Pentru victorie in liga se acorda 2 puncte de manager parca. Punctele acordate difera de la liga la liga(Ex: H, G , F)?
prea multe oricum nu tine. 2-3 amicale pe zi. oricum, cand vezi ca se inrautateste e bine sa-l lasi sa mai respirebarosanu wrote:daca imi fac un teren ultramodern, ala cu iarba hyteck) ceva de genu ,, 100k dau pe el , dar cate meciuri acasa (zilnic) suporta? fara sa se strice, 3 4 sau chiar5 pe zi ?
Eu nu stiu care e problema dar eu de 2 sezoane nu am mai schimbat terenul ... si joc cate 2-3 amicale pe zi .bunicutzu wrote:prea multe oricum nu tine. 2-3 amicale pe zi. oricum, cand vezi ca se inrautateste e bine sa-l lasi sa mai respirebarosanu wrote:daca imi fac un teren ultramodern, ala cu iarba hyteck) ceva de genu ,, 100k dau pe el , dar cate meciuri acasa (zilnic) suporta? fara sa se strice, 3 4 sau chiar5 pe zi ?
Kosmin wrote:eu am hitech de cand eram in H, adica de aproape 5 sezoane si nu a scazut niciodata sub 80 cu toate ca au fost saptamani cand jucam si cate 5 meciuri pe zi