!! Intrebari frecvente(FAQ)- CITITI INAINTE SA INTREBATI !!
Moderator: Romanian Moderators
am o intrebare
cand incepe noul sezon...eu lam terminat pe acesta pe locul 8 in H si eu o sa fiu tot in el sau in altul ?
multumesc!
p.s.lam editat e mai bn ?
cand incepe noul sezon...eu lam terminat pe acesta pe locul 8 in H si eu o sa fiu tot in el sau in altul ?
multumesc!
p.s.lam editat e mai bn ?
Last edited by Alexc. on Sat Dec 08, 2007 10:50 am, edited 1 time in total.
-
- Member of the Soccer Project Association
Esti moldovean?Alexc. wrote:am o intrebare
cand incepe noul sazon... ui lam term pe asata pa 8 in H si o safiu tot in el sau in altul ?
multumesc

Oricum, dupa ce iti editezi mesajul, te duci in joc si te loghezi apoi nu faci nimic, cauti ceva scris cu albastru si acolo gasesti raspunsul tau.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
-
cred ca e de prin alba sau sibiu dupa "ui". oricum de prin zona respectiva, alba, sebes, medias, blaj. pe acolo se foloseste ... dar asta oricum nu are importanta, ca poti folosi vorbirea oricarei zone din Romania si tot ne intelegem daca e folosita corect.cercel_jr wrote:Esti moldovean?![]()
pe mine zona "sazon... ui lam term pe asata pa 8" m-a innebunit. Adica daca vrei sa fii ajutat, macar respecta-i pe cei care citesc mesajul, e bataie de joc sa scrii in halul asta

-
Pai eu de "sazon" m-am luat. Un sazon, doua sazoani.bunicutzu wrote:cred ca e de prin alba sau sibiu dupa "ui". oricum de prin zona respectiva, alba, sebes, medias, blaj. pe acolo se foloseste ... dar asta oricum nu are importanta, ca poti folosi vorbirea oricarei zone din Romania si tot ne intelegem daca e folosita corect.cercel_jr wrote:Esti moldovean?![]()
pe mine zona "sazon... ui lam term pe asata pa 8" m-a innebunit. Adica daca vrei sa fii ajutat, macar respecta-i pe cei care citesc mesajul, e bataie de joc sa scrii in halul astanu ma leg doar de gramatica, ca deh, nu toti au facut la scoala. dar un minim de bunavointa acolo ...

Manager: cyp
scrie si in dreapta sus (cu negru, mic), fie ca esti logat ori nu:Alexc. wrote:am o intrebare
cand incepe noul sazon... ui lam term pe asata pa 8 in H si o safiu tot in el sau in altul ?
multumesc
Sezon XX [XX/63] - zi luna an - ora:minute:secunde CET
cand vezi ca indica [63/63] inseamna ca e ultima zi a sezonului XX. pe viitor orienteaza-te in functie de asta

cred ca plang
sunt din BV pt voi si daca va luati de scrisul meu nu eu am scris si varamiu kre l-am sunat ca era la mine acasa ..... poveste lunga si il editez imediat
sunt din BV pt voi si daca va luati de scrisul meu nu eu am scris si varamiu kre l-am sunat ca era la mine acasa ..... poveste lunga si il editez imediat
Last edited by Alexc. on Sat Dec 08, 2007 11:47 am, edited 2 times in total.
-
mult mai bine. tine cont si ca "lam" este de fapt "l-am" si e aproape perfect. l-am editat = pe el am editat
multumesc.
p.s. as fi fericit si daca nu ai mai face economie la litere (respectiv nu ai folosi limbaj mirc/mess). bn=bine. doar 2 litere in plus. dar cata vreme in rest scrii mai atent, se intelege/accepta si asa.
multumesc.
p.s. as fi fericit si daca nu ai mai face economie la litere (respectiv nu ai folosi limbaj mirc/mess). bn=bine. doar 2 litere in plus. dar cata vreme in rest scrii mai atent, se intelege/accepta si asa.
am o intrebre........... am avut o echipa .. si am luat ban..recunosc ca lam luat pe drept... da inca nu sa dus manageru si io tot primesc rapoarte de meci dar stiu ca in nustiu cate saptamani in care nu intru dapa aia mi se deleteaza darr problema e ca arate ca are SPFA eu nu am folosit ce sa intamplat?? o sa platesc ceva?