plus ca ma mancat in ... sa fac 5 transferuri de la inceputul sezonului si am TS 87 oricum eu sper sa nu fie atent si sa nu forteze meciu asta

Moderator: Romanian Moderators
mda asa egabitza23 wrote:Eu moral 95 pt ca dc are conditie 95 scade la 90 si nu prea il mai pot folosi pt ca exista posibilitatea mai mare sa se accidentezeKosmin wrote:ce varianta preefrati la un juc ? si de ce ?
Moral 95 - Conditie 100
sau
Moral 100 - Conditie 95
Poate spun o prostie...dar din cate stiu eu scad la fel.....Kosmin wrote:mda asa egabitza23 wrote:Eu moral 95 pt ca dc are conditie 95 scade la 90 si nu prea il mai pot folosi pt ca exista posibilitatea mai mare sa se accidentezeKosmin wrote:ce varianta preefrati la un juc ? si de ce ?
Moral 95 - Conditie 100
sau
Moral 100 - Conditie 95dar in situatiile expuse de mine paote scoate in una mai mult, sau va scoate in ambele situatii la fel ?
depinde de meci. dar intotdeauna cel cu moral 100 si conditie 95 va scoate mai mult decat cu moral 95 si conditie 100. Si e simplu de ce, pentru ca moralul conteaza si la GR pe cand conditia nu. Asa ca daca vrei neaparat sa castigi un joc, e preferabil sa ai un jucator cu moral 100 si conditie 95.Kosmin wrote:ce varianta preefrati la un juc ? si de ce ?
Moral 95 - Conditie 100
sau
Moral 100 - Conditie 95
cade varianta cu cupa ca am iesitbunicutzu wrote:depinde de meci. dar intotdeauna cel cu moral 100 si conditie 95 va scoate mai mult decat cu moral 95 si conditie 100. Si e simplu de ce, pentru ca moralul conteaza si la GR pe cand conditia nu. Asa ca daca vrei neaparat sa castigi un joc, e preferabil sa ai un jucator cu moral 100 si conditie 95.Kosmin wrote:ce varianta preefrati la un juc ? si de ce ?
Moral 95 - Conditie 100
sau
Moral 100 - Conditie 95
Se intampla de obicei in meciul de joi, cand miercuri ai jucat in cupa cu echipa a 2-a. dupa meciul de cupa, ai titularii cu moral 95 si conditie 100, eu intotdeauna am un meci in ziua aia pentru a juca cu titularii si a-i creste la 100 moral (de obicei conditia va fi 97-98 deci cu atat mai bine).
depinde de meci. dar intotdeauna cel cu moral 100 si conditie 95 va scoate mai mult decat cu moral 95 si conditie 100. Si e simplu de ce, pentru ca moralul conteaza si la GR pe cand conditia nu. Asa ca daca vrei neaparat sa castigi un joc, e preferabil sa ai un jucator cu moral 100 si conditie 95.bunicutzu wrote:Kosmin wrote:ce varianta preefrati la un juc ? si de ce ?
Moral 95 - Conditie 100
sau
Moral 100 - Conditie 95
ms
Da, m-am uitat pe lista, asta e singurul mai ok. Imi trebuie si neagresiv sa fie ca mai e unul dar cu agr 66. Cam mult, eu vreau sa il am tot meciul nu sa-mi ia rosu.kennyanu wrote:eu zic sa cauti unu d vreo 31 d ani cu nota mult mai mare pentru 1mil....
Vremea nu se poate sti.rizzuh10 wrote:am si eu o intrbare...se poate stii dinaintea unui meci care va fi vremea?ms