Moderator: Romanian Moderators
ce draq de echipa am?am nevoie de echipa....mi-o iau dar nu asa nasol cum pare.....ideea e ca poate as avea echipa....dar mi-ar trebui si niste TSkennyanu wrote:stai ma calm...k ai echipa. tactica iti trebuie.unicool wrote:partea nasoala e ca am meci cu S.A.T in cupa amicala sambata...mi-o iau nasol.![]()
![]()
![]()
succes
la meciu cu sat ma refeream. acu vreo 2sezoane m-a batut cu 1-0 intr-o cupa amicala....cu toate k a avut destul peste mine...dar nu m-a ajutat tactica cum sperambunicutzu wrote:pai kenny cred ca se referea la campionat sa stai calm ca ai echipa sa promovezi. ca cu SAT ... e greunici nu stiu cum am facut egal cu el sezonul asta in liga.
lasa mah ca-l bat si am incheiat discutia.kennyanu wrote:la meciu cu sat ma refeream. acu vreo 2sezoane m-a batut cu 1-0 intr-o cupa amicala....cu toate k a avut destul peste mine...dar nu m-a ajutat tactica cum sperambunicutzu wrote:pai kenny cred ca se referea la campionat sa stai calm ca ai echipa sa promovezi. ca cu SAT ... e greunici nu stiu cum am facut egal cu el sezonul asta in liga.