nu mi-am cautat scuze...ci doar incercam sa fac haz de necaz de prostia meakennyanu wrote:@bizone - cum vrei tu..dar dak te uiti la meci eu nu mi l-am facut aseara....knd am intrat sa il fac aseara unable connect data base. am jucat cu lf-ul al 3-lea...asa k nu ai scuzasi oricum dak il faceam puneam agresivitate mai mare
Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
-
bizone
- Member of the Soccer Project Association
POLI TIMISOARA!!!!

cand nu fac egal iau bataie la un gol si mi se accidenteaza titularii pe cate 9 zile. minunat joc.
in rest am nevoie urgent de un CB si vreo 2 CM titulari. excelent !
in alta ordine de idei am vazut o chestie interesanta la skunk. omu nu se sfieste sa ia jucatori chiar de 29 de ani care scot pest 70, chiar daca pt 2 sezoane. e o varianta si asta avand in vedere ca tot castiga A-ul. varianta asta coroborata cu achizitii sub 20 pe care dupa aia ii vinzi cu profit bun e de verificat.
in rest am nevoie urgent de un CB si vreo 2 CM titulari. excelent !
in alta ordine de idei am vazut o chestie interesanta la skunk. omu nu se sfieste sa ia jucatori chiar de 29 de ani care scot pest 70, chiar daca pt 2 sezoane. e o varianta si asta avand in vedere ca tot castiga A-ul. varianta asta coroborata cu achizitii sub 20 pe care dupa aia ii vinzi cu profit bun e de verificat.
Kenny si Bizone: Nu va mai certati frate ca 3 puncte in plus la un post nu modifica nici macar cu un punct compartimentul ala si implicit nici totalul.
Meciul s-a jucat, scuzele sunt inutile.
Napoleoane, slabut 138 ala, vezi ca eu l-am scos cu TS 85%.
@Daimon: Vezi la mine poate gasesti un CM sa-ti placa, ca sunt cam toti de vanzare.
PS: Skunks a cumparat jucatori de 29 de ani pentru ca ajunsese cam toata echipa la varsta respectiva si a vrut sa fie sigur ca va castiga A-ul a treia oara(ceea ce Sly n-a reusit). Dupa sezonul asta o va lua si el in jos ca fratele lui israelian.
Meciul s-a jucat, scuzele sunt inutile.
Napoleoane, slabut 138 ala, vezi ca eu l-am scos cu TS 85%.
@Daimon: Vezi la mine poate gasesti un CM sa-ti placa, ca sunt cam toti de vanzare.
PS: Skunks a cumparat jucatori de 29 de ani pentru ca ajunsese cam toata echipa la varsta respectiva si a vrut sa fie sigur ca va castiga A-ul a treia oara(ceea ce Sly n-a reusit). Dupa sezonul asta o va lua si el in jos ca fratele lui israelian.
-
kennyanu
bizone..dak te uiti atent la lf-ul B...are 100 acu...la fel avea si aseara 
vorbeam d lf-ul meu
vorbeam d lf-ul meu
Last edited by kennyanu on Thu Jan 10, 2008 12:59 pm, edited 1 time in total.
Revenit 
Victorie cu 1-0 acasa si m-am apropiat la un punct de locul 1.
Vazand greseala facuta de mine si cele trei puncte dintre noi m-am decis sa-l ajut pe un belgian de la mine din liga(singurul care imi cere sfaturi frecvent) si sa ma ajut si pe mine sa incurce liderul.
A scos omu recordul lui de pana acum in meciul de azi, a fost chiar mai bun decat liderul la linerating cu 1 punct, dar a facut egal(e bun si asta.).
Joi am cu liderul si il trimit la tara ca prea mult bulan a avut sezonul asta.
Vazand greseala facuta de mine si cele trei puncte dintre noi m-am decis sa-l ajut pe un belgian de la mine din liga(singurul care imi cere sfaturi frecvent) si sa ma ajut si pe mine sa incurce liderul.
A scos omu recordul lui de pana acum in meciul de azi, a fost chiar mai bun decat liderul la linerating cu 1 punct, dar a facut egal(e bun si asta.).
Joi am cu liderul si il trimit la tara ca prea mult bulan a avut sezonul asta.
-
unicool
6-0 cu cea mai slaba echipa din serie si urcam pe 3....maine meci cu liderul si un loc 2 care ne asteapa....sau 1 daca celalalt greseste.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"