Centru de tineret
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Centru de tineret
are importanta daca in tara unui ncoordonator sunt multe echipe ??? gen aria de selectie mare, sanse mari pt gasirea de vedete, aria de selectie mica sanse reduse 

ar fi ceva
mias lua cech.dar cred ca tine de noroc.

Fost manager : Davos
Fosta echipa : F.C. Dinamo București.
Actual
Manager : Sebi.H
Echipa : S.C. Vaslui
Actual
RF 18 ani 5 agr 90 HS 

Fost manager : Davos
Actual
Actual
-
Este oficial gata.
Cel mai bun jucator din toti tinerii din istoria echipei mele. Nu este productie proprie, este unul din acei aprox 30 de jucatori de la tineret cumparati. Pacat ca doar 1 este asa:
http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1
Cel mai bun jucator din toti tinerii din istoria echipei mele. Nu este productie proprie, este unul din acei aprox 30 de jucatori de la tineret cumparati. Pacat ca doar 1 este asa:
http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Dupa un sezon de seceta am primit in sfarsit si eu junior .... CF dar 77% agresiv ... junior care nu ma ajuta cu nimic ...de vandut daca il vand nu iau multi bani pe el si de pastrat in echipa e prea agresiv ...
Sez 23/26/27/28/29/30/31/35/36/37/40/41/42 Locul 1 in H / H / G / F / E / D / C / E / D / C / D / C / B
Season 42 SP Cup Winner
Season 42 SP Cup Winner
Ce inseamna asta ?
La sfarsitul sezonul am primit un mesaj " Nou jucator de la echipa de tineret " si il el scria :
Salut,
Din lotul de tineret a fost promovat un nou jucator.
Din păcate acesta nu a fost destul de valoros pentru a se integra în echipa de seniori.
Salutări călduroase,
Consiliul.
e a doua oara cand patesc asa , ce inseamna ?
Salut,
Din păcate acesta nu a fost destul de valoros pentru a se integra în echipa de seniori.
Salutări călduroase,
Consiliul.
-
Re: Ce inseamna asta ?
ca nu ai primit juniorBereUrsus wrote:La sfarsitul sezonul am primit un mesaj " Nou jucator de la echipa de tineret " si il el scria :
Salut,
Salutări călduroase,
Consiliul.

Schimba coordonatorul de tineret.BereUrsus wrote:La sfarsitul sezonul am primit un mesaj " Nou jucator de la echipa de tineret " si il el scria :
Salut,
Salutări călduroase,
Consiliul.
-
Nu este recomandat sa schimbi coordonatorul de tineret, asa se intampla, nu o sa-ti vina tot timpul jucatori, e random!mate1976 wrote:Schimba coordonatorul de tineret.BereUrsus wrote:La sfarsitul sezonul am primit un mesaj " Nou jucator de la echipa de tineret " si il el scria :
Salut,
Salutări călduroase,
Consiliul.
28 Iul 2009 NERO90 30 Jucătorul Mikel Cabrera a fost promovat din echipa de tineret dar nu a fost suficient de bun pentru o carieră de jucător profesionist de fotbal la .
9 Iul 2009 NERO90 30 Jucătorul Casper Ophaug a fost promovat din echipa de tineret dar nu a fost suficient de bun pentru o carieră de jucător profesionist de fotbal la
8 Iun 2009 NERO90 29 Jucătorul Stefan Christensen a fost promovat din echipa de tineret dar nu a fost suficient de bun pentru o carieră de jucător profesionist de fotbal la
10 Mai 2009 NERO90 29 Jucătorul Ralf Christensen a fost promovat din echipa de tineret şi a devenit jucător profesionist de fotbal la .
DACA VOI NUMITI ASTA RANDOM EU NUMESC GHINION SAU JOC DE KKKKKKKK IMI PARE RAU DAR ASA CEVA NU SE POATE
9 Iul 2009 NERO90 30 Jucătorul Casper Ophaug a fost promovat din echipa de tineret dar nu a fost suficient de bun pentru o carieră de jucător profesionist de fotbal la
8 Iun 2009 NERO90 29 Jucătorul Stefan Christensen a fost promovat din echipa de tineret dar nu a fost suficient de bun pentru o carieră de jucător profesionist de fotbal la
10 Mai 2009 NERO90 29 Jucătorul Ralf Christensen a fost promovat din echipa de tineret şi a devenit jucător profesionist de fotbal la .
DACA VOI NUMITI ASTA RANDOM EU NUMESC GHINION SAU JOC DE KKKKKKKK IMI PARE RAU DAR ASA CEVA NU SE POATE
-
Sunt jucatori care au avut si 7 jucatori refuzati 

Este greu sa inveti sa zbori ca un vultur cand ai ca profesori niste bieti curcani
nero990 wrote:28 Iul 2009 NERO90 30 Jucătorul Mikel Cabrera a fost promovat din echipa de tineret dar nu a fost suficient de bun pentru o carieră de jucător profesionist de fotbal la .
ai uitat de coordonatorul de tineret

eu n-am mai primit un junior de ...mai bine de un sezon ...asa e jocul ...uni primesc la rand CM CB GK si altii primesc la rand rateuri ....
Sez 23/26/27/28/29/30/31/35/36/37/40/41/42 Locul 1 in H / H / G / F / E / D / C / E / D / C / D / C / B
Season 42 SP Cup Winner
Season 42 SP Cup Winner
I'm ThE BeSt, FuCk ThE ReSt
incerca sa-l vinzi.