Cupa SP.
Moderator: Romanian Moderators
ba baieti, din fericire sau nefericire, o ia fiecare cum vrea(am vazut ca parerile sunt impartite), eu merg mai departe-n cupa....acuma din ce-am citit io p-aicea, fanii ar fi dispusi sa cotizeze mai mult cu cat avansezi....intrebarea mea e cam cat sa cer pe bilete in runda asta? am fro 9600 de fani si 6000 de locuri...biletul mediu in liga e de 18 euro...inca 1000 de locuri o sa fie gata exact in ziua meciului...nu stiu daca se pun sau nu...la ultimu meci tot 6000 de locuri biletu a fost 20 si a fost full, nu stiu daca trebuia sa plusez...e o informatie care m-ar ajuta si pe viitor...
-
- Member of the Soccer Project Association
nu cred ca vin mai multi fani (respectiv ca ar plati mai mult pe bilete) daca esti in tururi superioare ale cupei. adica ar trebui ca la finala biletele sa fie foooarte scumpe si nu cred ca a fost cazul. oricum voi urmari anul asta.
locurile care se termina in ziua meciului nu conteaza
depinde si de vreme ... poti folosi SPMT pentru a vedea. cum a fost vremea la meciul precedent de cupa (cand s-a umplut stadionul la 20eur biletul)? daca a fost rea ... atunci poti sa mai cresti la 21. daca a fost buna ... nu e relevant.
locurile care se termina in ziua meciului nu conteaza

kennyanu wrote:asta inseamna k tre sa mai faci locuri....cercel_jr wrote:
La Nu imi comvine sa joc in cupa ca pierd bani chiar daca castig. Am salarii de 150k si de la suporteri acasa imi iese cam 250k
eu am pierdut azi 140k. sapt viitoare va voi spune ce profit am avut. sa nu uitam k astea sunt primele runde...cu cat urci in cupa...cu atat fanii sunt dispusi sa dea mai mult p bilet