Planuri
Moderator: Romanian Moderators
-
- Team Board Member
-
- Member of the Soccer Project Association
-
-
poate nu prezinti interes pentru ei....eu am omis sa ma uit daca mi-a venit vreun alt fan la club.Black_eagle wrote:cand vin fanii castigati atunci cand promovezi? eu am promovat dar am ramas cu acelaiasi.nici macar 1
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
-
Obiectivele mele sunt cam asa:
a) sa ocup unu' dintre locurile 1-5 ... nu m-ar deranja sa nu promovez, obiectivul principal este sa primesc ceva bani pentru efortul depus in acest sezon
b) sa am baza fanilor peste 10.000
c) sa fac Centru de tineret profesional
d) sa aleg numai panouri publicitare de valoare standard pentru perioade scurte ... nu ma bag la panourile publicitare de valoare mare pentru perioade lungi pentru ca am constatat ca nu este rentabil ... faceti voi calcule daca nu ma credeti
a) sa ocup unu' dintre locurile 1-5 ... nu m-ar deranja sa nu promovez, obiectivul principal este sa primesc ceva bani pentru efortul depus in acest sezon
b) sa am baza fanilor peste 10.000
c) sa fac Centru de tineret profesional
d) sa aleg numai panouri publicitare de valoare standard pentru perioade scurte ... nu ma bag la panourile publicitare de valoare mare pentru perioade lungi pentru ca am constatat ca nu este rentabil ... faceti voi calcule daca nu ma credeti

Daca-i judeci pe oameni, nu mai ai timp sa-i respecti.
Mai exista asa ceva?Good Thor wrote:nu ma bag la panourile publicitare de valoare mare pentru perioade lungi pentru ca am constatat ca nu este rentabil

In alta ordine de idei, obiectivele mele:
- unul din primele 5 locuri in F
- prima sambata in cupa SP
- 1CF, 1CB si 1RB care sa scoata peste 67
- 1000 de locuri la stadion
- cel putin 5 cupe amicale