Cum merge campionatu

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

bunicutzu
Member of the Soccer Project Association

Post by bunicutzu »

bizone wrote:bunicutzu, daca nu ti se accidenta RF-ul cred ca puteai scoate un egal. Nasol, sper insa ca vei lupta pana la capat ptr promovare :D Bafta multa!
si RF-ul titular, care scoate 73, mi-era suspendat. la fel si LF-ul si RB-ul. portarul imi venea dupa accidentare cu fitness 91.
dar na, asta este B-ul :( si asta se intampla cand ai meciurile cu principalii contracandidati unul dupa altul si pe sfarsitul saptamanii. Mai sper sezonul asta, ca nu e mare distanta. dar cei doi au jucat deja impreuna ... meciuri tare grele nu mai au, depind de ei. Cu Sparta Palmeras cred ca mai avem toti. poate acolo iese ceva.
mosmartin

Post by mosmartin »

bunicutzu wrote: curios insa, am jucat azi cu Blsany, si cu un portar de 78% si arbitru de 88% a bagat 70% agresivitatea echipei. fara ca portaru' sa ia rosu :( incep sa cred ca in calculul agresivitatii echipei trebuie sa tii cont de media echipei tale si nu de cel mai agresiv jucator.

Trebuie sa imi revizuiesc tactica, cel putin din punct de vedere al agresivitatii.
Bunicule imi pare rau pentru tine, poate reusesti totusi pana la sfarsit sa promovezi.

Cat despre partea boldata, nu prea sunt de acord raman la parerea ca cel mai agresiv jucator conteaza. Imi amintesc ca ti-am spus la un moment ca eu joc cu ea aproape de 195% si nu iau rosu. Am observat ca daca joc asa agresiv tot timpul cum bag agresivitatea mai mica cum iau rosu direct in meci. Cam asta confirma si X-Tenzo pe forumul olandez.

Pentru cine e interesat si intelege aveti aici link:
http://forum.soccerproject.com/viewtopic.php?t=111288
warchilde

Post by warchilde »

eu sunt curios ce inseamna rood in olandeza, ca e prea folosit de x-tenzo :lol: :lol: :lol: :lol:
Daimon

Post by Daimon »

rosu, e vb de cartonase rosii :lol:
warchilde

Post by warchilde »

ma gandeam eu, dar nu eram sigur :lol: :lol: :lol: :lol:

concluzia ar fi una singura....rood al nostru a primit "rood"...a avut numele predestinat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
rood
Team President

Post by rood »

warchilde wrote:concluzia ar fi una singura....rood al nostru a primit "rood"...a avut numele predestinat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:shock: F_ck off! asta e concluzia!!! :twisted: :)
regret expresia de mai sus! :)
Insomnia (somnul ratiunii) produce monstri! Aveti exemplul clar mai sus! :lol:
It is physically impossible for PIGS, to look up into the sky!
warchilde

Post by warchilde »

ce-ai mah, ai spart fantaneaua aseara de esti asa nervos???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
d3m0nb0y
Team Board Member

Post by d3m0nb0y »

ma pregatesc de o promovare in E...am avut ceva probleme din cauza calculatorului meu care tocmai e stricat...si era sa pierd promovarea dar sunt din nou in carti...locul 2 la 2 pcte de locul 1... :*:*
sezonul 17/18 : 5 in F.23/1 in F.23
sezonul 19/20/21 :3 in F.24 /2 in F.24/11 in E.8
sezonul 21 : 2 in F.24
unicool

Post by unicool »

3-2 azi si am urcat pe 1 profitand de infrangerea liderului.sper sa ma mentin acolo....desi acum vreo cateva saptaman vroiam sa raman in E se pare ca promovez. :lol: :lol: :lol:
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
vyruskill
Team President

Post by vyruskill »

1-0 si la egalitate cu locul 2 dar are un golaveraj mai bun
Image
m. s. w. l. a. f. y. g.
sir.alex.ferguson
Team President

Post by sir.alex.ferguson »

3-1 cu locul 3 am urcat pe 3 de pe 4 dar sanse la promovare nu am si nici nu vreau sa mai promovez sezonu asta :P
Team:Fc Manchester Pitesti
Manager:sir.alex.ferguson

25=>H.1392-(?)
bunicutzu

Post by bunicutzu »

mosmartin wrote:Imi amintesc ca ti-am spus la un moment ca eu joc cu ea aproape de 195% si nu iau rosu.
da mosule, inteleg, dar asta avea 88+70+78=236 :evil: ca de era 200 intelegeam
warchilde

Post by warchilde »

randomu bunicule, randomu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nu te supara si tu acum, concentreaza-te sa te duci in A...ca noi iti tinem pumnii..mai ales eu, ca nu o sa ajung pe acolo vreodata :D :D :D :D 8)
dardar_3

Post by dardar_3 »

A 5-a victorie consecutiva si recuperarea ts-ului merge conform planului... :P ...

Pacat ca am joi meci cu liderul si nu stiu daca ii pot face vreo surpriza... :D

Sezonul viitor atac promovarea... :P
Diavolo
bunicutzu

Post by bunicutzu »

al dreaq random warchilde, in meciul de azi, cu arbitru' de 27% si mi-a luat rosu un jucator cu 36. sa nu-ti bagi picioarele? si uite cum am pierdut meciul cu locul 10 si orice sansa de promovare :( si el avea jucatori cu agresivitate 60, 50, 47, 45. ce pana mea, le e frica astora din A de mine? futu-i.
si maine iar am meci nasol, cu Sparta Palmeras. si un CB titular mi-e accidentat de sambata, si acum si un CM suspendat.
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”