Moderator: Romanian Moderators
mate1976 wrote:Oameni buni criza a trecut, salariile s-au marit cu 15%, eu am luat la fel ca luna trecuta, inca nu am vazut marirea, ce facem cu panourile publicitare? Am ajuns la concluzia ca nu prea mai merita sa investesti in stadion deoarece nu prea iti scoti investitia. Voi ce parere aveti?
Eu zic ca am investit cu cap.NewManager wrote:mate1976 wrote:Oameni buni criza a trecut, salariile s-au marit cu 15%, eu am luat la fel ca luna trecuta, inca nu am vazut marirea, ce facem cu panourile publicitare? Am ajuns la concluzia ca nu prea mai merita sa investesti in stadion deoarece nu prea iti scoti investitia. Voi ce parere aveti?
SE MERITA SA INVESTESTI IN STADION,dar trebuie sa investesti cu cap,pe masura fanilor tai...
din vanzare de bilete poti face o gramada de bani daca joci 3-4 amicale pe zi cu echipe care au baza si satisfactia fanilor ridicata.....bineinteles,trebuie si tu sa mentii satisfactia fanilor tai cat mai ridicata si sa ai mereu pretul biletelor ideal,adica 13 €
nu neg asta!mate1976 wrote:Eu zic ca am investit cu cap.NewManager wrote:mate1976 wrote:Oameni buni criza a trecut, salariile s-au marit cu 15%, eu am luat la fel ca luna trecuta, inca nu am vazut marirea, ce facem cu panourile publicitare? Am ajuns la concluzia ca nu prea mai merita sa investesti in stadion deoarece nu prea iti scoti investitia. Voi ce parere aveti?
SE MERITA SA INVESTESTI IN STADION,dar trebuie sa investesti cu cap,pe masura fanilor tai...
din vanzare de bilete poti face o gramada de bani daca joci 3-4 amicale pe zi cu echipe care au baza si satisfactia fanilor ridicata.....bineinteles,trebuie si tu sa mentii satisfactia fanilor tai cat mai ridicata si sa ai mereu pretul biletelor ideal,adica 13 €