[Tactici si analize de meciuri]
Moderator: Romanian Moderators
-
- Groundsman
Intrebari despre joc
Salut,
Sunt relativ nou in joc, adica am inceput anul trecut si nu l-am luat in serios decat in utima luna cand am inceput sa iau bataie rau de tot. Sunt in divizia F si nu mai stiu cum sa jos si ce sa fac sa ma pot salva de la retrogradare. Asadar am apelat la voi si sper sa ma ajutati.
1.Prima intrebare este cea legata de calitatea ascunca pe care ti-o da MTSP-ul, ce este si ce inforatie iti da?
2. Cum sa aleg formula de joc in functie de adversar?
Astept cu interes sfaturile voastre.
Sunt relativ nou in joc, adica am inceput anul trecut si nu l-am luat in serios decat in utima luna cand am inceput sa iau bataie rau de tot. Sunt in divizia F si nu mai stiu cum sa jos si ce sa fac sa ma pot salva de la retrogradare. Asadar am apelat la voi si sper sa ma ajutati.
1.Prima intrebare este cea legata de calitatea ascunca pe care ti-o da MTSP-ul, ce este si ce inforatie iti da?
Re: Intrebari despre joc
1. Despre hidden skill gasesti mai multe aicicrissfetcu wrote:Salut,
2. Nu cred ca trebuie aleasa formula in functie de adversar... Trebuie sa incerci tot timpul sa ai jucatori cu fitness si moral mare si sa aliniezi cel mai bun 11 posibil. E adevarat ca daca esti clar mai slab decat adversarul, poate sa te ajute sa joci cu zid defensiv (cei care au incercat sugereaza si 4-3-3 cu mingi lungi)... Oricum, cel mai important este cat scoti pe linii si asta nu tine de adversar.
Exista un topic pentru incepatori, nu vad de ce ai postat in analize de meciuri

-
- Groundsman
Va multumesc pt promptitudine. Eu nu am vrut sa deranjez, dar am vazut ca unele topik-uri nu sunt utilizate frecvent si am crezut ca nu primesc raspuns, am gresit.
Echipa este Rapid13, iar manegerul crissfetcu.
Ce nu inteleg este ca am vazut calitatea ascunsa pt un CM de 18 ani si am crezut ca e f mica( 77), l-am pus la vanzare cu 1 mil iar intr-o ora au licitat deja pana la 4 mil. Deci am luat teapa mare. Echipa e batrana rau, Kosmin are dreptate, dar vreau sa o intineresc dar nu am bani.
Am observat ca daca joci 5-3-2 zid defensiv nu rezolvi nimic, ma refer la meciuri cu echipe care scot pe linii mai mult ca tine.
Nu stiu ce sistem sa joc, le-amincercat pe toate in amicale dar...
Echipa este Rapid13, iar manegerul crissfetcu.
Ce nu inteleg este ca am vazut calitatea ascunsa pt un CM de 18 ani si am crezut ca e f mica( 77), l-am pus la vanzare cu 1 mil iar intr-o ora au licitat deja pana la 4 mil. Deci am luat teapa mare. Echipa e batrana rau, Kosmin are dreptate, dar vreau sa o intineresc dar nu am bani.
Am observat ca daca joci 5-3-2 zid defensiv nu rezolvi nimic, ma refer la meciuri cu echipe care scot pe linii mai mult ca tine.
Nu stiu ce sistem sa joc, le-amincercat pe toate in amicale dar...
Pai te poate ajuta zid defensiv sa scoti un egal cand are ala 3-4 mai mult pe linii. Daca adversarul e mult mai bun ca tine, doar un random sanatos te poate ajuta, dar asta se intampla rar.
Despre calitatea ascunsa nu pot sa iti spun altceva decat ce e scris pe forum, reprezinta "talentul" jucatorului si conteaza cat o calitate principala. Este ca si cum jucatorul tau de 18 ani ar mai avea o calitate care s-a maximizat la 77 sau cat ai zis. Nu inseamna ca daca are 100 la hidden skill e super tare si daca 70 e super prost.
Daca scoti 8M pe CM ala, poti sa iti cumperi vreo 10 jucatori pana in 23 de ani si sa iti intineresti echipa. Oricum, sezonul asta in F e compromis, poate chiar si sezonul din G, daca nu dai de o serie usoara.
Despre calitatea ascunsa nu pot sa iti spun altceva decat ce e scris pe forum, reprezinta "talentul" jucatorului si conteaza cat o calitate principala. Este ca si cum jucatorul tau de 18 ani ar mai avea o calitate care s-a maximizat la 77 sau cat ai zis. Nu inseamna ca daca are 100 la hidden skill e super tare si daca 70 e super prost.
Daca scoti 8M pe CM ala, poti sa iti cumperi vreo 10 jucatori pana in 23 de ani si sa iti intineresti echipa. Oricum, sezonul asta in F e compromis, poate chiar si sezonul din G, daca nu dai de o serie usoara.
-
- Member of the Soccer Project Association
iti adu un sfat din proprie experientacrissfetcu wrote: Echipa e batrana rau, Kosmin are dreptate, dar vreau sa o intineresc dar nu am bani.

-
- Groundsman
-
- Assistant Coach
nu era normal sa castig?
Torpedo Stoka 0 - 0 brighi
4 - 3 - 3 Formaþie 3 - 4 - 3
Loveºte ºi goneºte Tactici Loveºte ºi goneºte
75% Stil 100%
45% Agresivitate 40%
41% Defensiva 37%
25% Mijloc 36%
35% Atac 36%
am jucat mai bine
nu era normal sa castig?

75% Stil 100%
45% Agresivitate 40%
41% Defensiva 37%
25% Mijloc 36%
35% Atac 36%
am jucat mai bine
nu era normal sa castig?

Sezonul 1/2/4 Locu' 8/2/2 in H
Sezonul 3/5/7 Locu' 11/1/1 in G
Sezonul 6/8 Locu' 12/? in F
Sezonul 3/5/7 Locu' 11/1/1 in G
Sezonul 6/8 Locu' 12/? in F
-
Re: nu era normal sa castig?
daca punea 100 la stil cred ca te si bateabrighenti000 wrote:Torpedo Stoka 0 - 0 brighi
75% Stil 100%
45% Agresivitate 40%
41% Defensiva 37%
25% Mijloc 36%
35% Atac 36%
am jucat mai bine
nu era normal sa castig?![]()

-
- Groundsman
4 - 3 - 3 Formaţie 4 - 3 - 3
Loveşte şi goneşte Tactici Pase
100% Stil 95%
80% Agresivitate 70%
48% Defensiva 45%
28% Mijloc 31%
40% Atac 31%
CE ziceti de asta, + 9 pe linii si degeaba?
Rapid 13 1-1 FC Ohrada, m-a egalat in min 93.
100% Stil 95%
80% Agresivitate 70%
48% Defensiva 45%
28% Mijloc 31%
40% Atac 31%
Echipa: RAPID 13
-
au fost si randomuri mai mari in care sa pierdut nu sa facut egalcrissfetcu wrote:4 - 3 - 3 Formaţie 4 - 3 - 3
100% Stil 95%
80% Agresivitate 70%
48% Defensiva 45%
28% Mijloc 31%
40% Atac 31%

-
Victoria Tczew 0 - 0 echipa lui alin
4 - 4 - 2 Formation 5 - 3 - 2
Passing Tactics Long ball
20% Style 65%
30% Aggression 65%
42% Defence 69%
41% Midfield 22%
15% Attack 26%
proaspat facut