Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
-
- Team Board Member
Inseamna ca i-a fost cam frica de tine!kennyanu wrote:mda..am luat bataie...3-2...tocmai cu mine s-a gasit sa joace asta cu titularii

Succese

Arguing on internet is like participating at Special Olympics. Even if you win, you are still retarted.
www.invictawatch.com
www.invictawatch.com
-
- Member of the Soccer Project Association
am facut egal cu Bohemians Jenikov (locul 4) in deplasare. mi s-a accidentat RF-ul (a scos 73) si mi-a intrat CF de rezerva care a scos doar 60. am fot egali pe linii, TS-ul inca nu mi-e la maxim.
@doty: se mai intampla serii de astea, acum 1-2 sezoane a avut bizone, prin C parca am avut si eu. fii tare, se schimba norocul incet incet
@doty: se mai intampla serii de astea, acum 1-2 sezoane a avut bizone, prin C parca am avut si eu. fii tare, se schimba norocul incet incet
-
- Member of the Soccer Project Association
cu cel mai bun atac si cea mai buna aparare din liga e clar ca sunt pe locul 1......incet incet imi ridic TS-ul si ma iau la tranta cu aia mari....joi imi masor puterile cu bunicul.....

"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
-
- Team President
-
- Coach