sunt enervat...blaturi in sp

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

napoleonard
Member of the Soccer Project Association

Post by napoleonard »

cercel_jr wrote: :lol: :lol: :lol:
Ma bag cum sa nu. :lol: :twisted:

PS.: Nu prea stiu unde ma abag dar, daca nu sunt singurul, sa-i dam bice. :lol: :lol: :lol:
parca tot tu mai aveai de dat niste beri...sau? :twisted:
Image
cercel_jr

Post by cercel_jr »

napoleonard wrote:
cercel_jr wrote: :lol: :lol: :lol:
Ma bag cum sa nu. :lol: :twisted:

PS.: Nu prea stiu unde ma abag dar, daca nu sunt singurul, sa-i dam bice. :lol: :lol: :lol:
parca tot tu mai aveai de dat niste beri...sau? :twisted:
Da. Nu uit eu astea. :wink:
Doar sa ne mai vedem sa-mi achit "datoriile".

PS.: Asa cum am o datorie si la bizone, dar pun pariu ca a cam uitat de ea. :D
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
bizone

Post by bizone »

cercel_jr wrote: PS.: Asa cum am o datorie si la bizone, dar pun pariu ca a cam uitat de ea. :D
ce datorie? :D
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
cercel_jr

Post by cercel_jr »

bizone wrote:
cercel_jr wrote: PS.: Asa cum am o datorie si la bizone, dar pun pariu ca a cam uitat de ea. :D
ce datorie? :D
Vezi, eram sigur ca ai uitat. :lol:
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
Tito
Team President

Post by Tito »

Cam asa arata in E un meci intre locul 1 si locul 3:

RSC Lemke 6 - 2 zemanlandia

zemanlandia si-a aparat locul pe podium "admirabil" :evil:
bunicutzu

Post by bunicutzu »

well .. se intampla :D
minasthiryt

Post by minasthiryt »

sincer la cum am vazut ca stau unele treburi in joc...si eu daca as avea un meci cu un romanash si mie mi'ar fi indiferent daca castig sau pierd..sa zic ca as fi la 10 pct de locu 2(vreun ceh ceva :evil: ) si romanasu sa ii trebuiasca 3 pcte sa treaca el pe 2...chiar mash gandi sa'l las sa ia cele 3 pcte....asa ca ..la capitolul blaturi in Sp... :roll: :idea:
CF POLI IASI
CUPA REGELEUI Organizer
Kosmin

Post by Kosmin »

minasthiryt wrote:sincer la cum am vazut ca stau unele treburi in joc...si eu daca as avea un meci cu un romanash si mie mi'ar fi indiferent daca castig sau pierd..sa zic ca as fi la 10 pct de locu 2(vreun ceh ceva :evil: ) si romanasu sa ii trebuiasca 3 pcte sa treaca el pe 2...chiar mash gandi sa'l las sa ia cele 3 pcte....asa ca ..la capitolul blaturi in Sp... :roll: :idea:
blatistuleeeeeeeeeee :twisted: :twisted: :twisted:
minasthiryt

Post by minasthiryt »

Kosmin wrote:
minasthiryt wrote:sincer la cum am vazut ca stau unele treburi in joc...si eu daca as avea un meci cu un romanash si mie mi'ar fi indiferent daca castig sau pierd..sa zic ca as fi la 10 pct de locu 2(vreun ceh ceva :evil: ) si romanasu sa ii trebuiasca 3 pcte sa treaca el pe 2...chiar mash gandi sa'l las sa ia cele 3 pcte....asa ca ..la capitolul blaturi in Sp... :roll: :idea:
blatistuleeeeeeeeeee :twisted: :twisted: :twisted:

man...am zis : " mash gandi sa'l las sa ia cele 3 pcte... :!:

:idea: era o idee...nu suport nici eu blaturile...ca am fost victima unui astfel de "eveniment"...insa atata timp daca in liga mea cineva ar face pt a ma dezavantaja..nu vad de ce eu as "sta cu minile'n san" si as fi corect din cale afara.....in fine! :wink:
CF POLI IASI
CUPA REGELEUI Organizer
warchilde

Post by warchilde »

hah, cum adik te-ai mai gandi??? rushineee.....daca ash avea un ceh pe doi nici nu ash sta pe ganduri in situatia data de tine :twisted: :twisted:
DoTy
Team President

Post by DoTy »

me2 dar eu abia sunt in G :D si deja am 1 roman care se duce in H urat :( mai ales k sunt 4 echipe dealea fantome ;)) macar 2 sa depaseasca si el dar e cam amarat :)) eu abia azi am ajuns lideru din urma :> am fact 1 egal :(( cu cel care a loat locu 3 anu trecut ... dar sper sa-l bat pe lider marti lafel cum am facut-o si in H shi sa castig si G-ul :>
Image
minasthiryt

Post by minasthiryt »

warchilde wrote:hah, cum adik te-ai mai gandi??? rushineee.....daca ash avea un ceh pe doi nici nu ash sta pe ganduri in situatia data de tine :twisted: :twisted:
ti'am zis depinde de situatie!!!
...mnoah bien gata...consemnam si nu comentam :lol: :twisted:
CF POLI IASI
CUPA REGELEUI Organizer
barosanu
Team Manager

:((((

Post by barosanu »

da....iar ajung sa postez aici
dupa 3 4 zile de lupte crancene cu 3 4 echipe pe un cm mai batranel al unui manager luka darby din E am ajuns sa fiu singurul ramas cu oferta de 2,1 mil(27 ani si perf mari are ala) ei bien in noaptea asta trebuai sa mi vina daaaaaar un stupid din h cu nume de manager lukas (deci luka darby vs lukas) a facut odferta de 2,3 mil , i am raportat pe amnadoi al serifi si am dat si mesaje serifilor in joc, seriful Badbuffalo a notat mesajul cu important, dar l am rugat neaparat sa i verifice in seara asta si sa mi zica dc e ok ca maine sa pot plusa iar oferta sau dc aia sunt trisori si e bine sa stau deoparte, sper dc e totul ok sa pot face oferta in timp si sa l iau , i am explicat ca e import pt ca am 37 jucat in lot si nu pot face oferte noi decat pe ce am deja ofertat, si de cm ul ala am mare nevoie (eu ii banuiesc pe aia 2 ca merita ban sau c putin verificati, e aiurea unu din h sa pluseze o oferta in ultimu moment(adica imediat dupa ce a vazut ca m am logat....., nici prea tarziu ca apoi se face seara si poate nu mai plusez....)pe un jucat batran de care nu are nevoie , e si scump pt h ul lui.. si tot asa)

deci e penal cat tupeu pot avea unii, asta in cazu care se demonstreaza ca s aceiasi manageri la ambele echipe :( :( :( :( :( :? :?

azi iar am ajuns sa mai vad o faza nasoala(aia de aseara s a rezolvat . cica nu ar avea relatii si ca pot plusa in continuare)
azi ma uitam sa vad ce mai face locu unu de la mine din liga
vroiam sa vad dc a adus ceva nou ce ar putea sa mi puna probleme
avea doar 3 transferuri la activ 2 cump si o vz 2 implicau acelasi jucator un gk tanar de 82% cumparat pe 2,5 mil si vandut pe 0 lei unei echipe din h
i am afcut raport si lu asta plm...
le am zis sa verifice ce salariu ii daduse, desi al 2,5 mil pe contract inseaman 27k salariu pe meci deci chair dc ii daduse salariu f mare trebuia sa fier mai mare de 30k ca sa se sperie si sa il vanda ep 0 supanumai cateva ziel de la cumparare

voi ce ziceti? nu e suspecta treaba? cumperi cu 2,5 si il dai in cateva zile cu 0 gk tanar si bunicel 82%
sezon14 loc 10 in H1251
sezon 15/16 loc 5/2 in H1251
sezon 17/18/19 loc 5/8/2 in G417
sezon 20 loc 2 in F139
sezon 21 loc 1 in E47 CAMPION
divizia D ne asteapta!!!!!!? oare? fac /faceti fata?
nu stati in calea mea ca va.......
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”