nu pot concedia

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

cristalqw
Team Manager

Post by cristalqw »

Apropo de "interferentele" consiluliului:

Transfer: Nathan Schrauwen
4 echipe încearcă să cumpere acest jucător
Consiliul crede că nu e nevoie să ridici oferta atât de mult.
?????????????????????????????????????????

Cand le aduceam profit, nu comentau nimic ;)
bunicutzu
Member of the Soccer Project Association

Post by bunicutzu »

pai bani ai destui? ca altfel nu inteleg de ce nu te-ar lasa ...
Kosmin

Post by Kosmin »

bunicutzu wrote:pai bani ai destui? ca altfel nu inteleg de ce nu te-ar lasa ...
si eu am patit asta , imi ziceau desi aveam bani destui in cont , probabil consiliul crede ca respectiva oferta ii prea mare pt jucator
bunicutzu

Post by bunicutzu »

din cate stiu eu, nu se prea poate asa ceva ... deoarece s-au intamplat gafe (a vrut sa dea 2M si a dat 20M). deci cei care au gafat ... au fost lasati ... dupa parerea mea are oferte facute si suma lor, plus bonusurile de semnare si + plus suma care ar vrea sa o ofere pentru asta depaseste bugetul ... altfel nu-mi explic.
warchilde

Post by warchilde »

in mod cert trece peste buget cumva. nu se poate sa nu te lase daca nu ai bani pur si simplu pentru ca nu exista un consiliu. e un calculator care nu iti da voie sa intri in faliment, nu gandeste preturi de transfer.
Kosmin

Post by Kosmin »

warchilde wrote:in mod cert trece peste buget cumva. nu se poate sa nu te lase daca nu ai bani pur si simplu pentru ca nu exista un consiliu. e un calculator care nu iti da voie sa intri in faliment, nu gandeste preturi de transfer.
nu-i vb ca nu te lasa el iti spune, eu spun din proprie experienta la fel am patit mi-a zis ca consiliul crede ca oferta este prae mare dar am continuat bidul si am dat oferta.Ce tare sunt am trecut peste decizia consiliului :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
warchilde

Post by warchilde »

bai hahalero, ai trecut peste voia consiliului mah??? :lol: :lol: :lol: :lol: off, de asta se duce tara asta de rapa mah, nu mai asculta nimeni de nimeni :lol: :lol: :lol: :lol:
mosmartin

Post by mosmartin »

Mah nu te lasa sa bidezi mult peste bidul curent in cazul in care bidul curent este tot al tau.

Daca eu am 100.000 pe un jucator si vreau sa maresc la 3M bidul nu pot pana nu bideaza altcineva peste mine. Ceva de genul asta am patit si eu acum cateva saptamani.
warchilde

Post by warchilde »

bai pac pac, deci si tu ai ignorat consiliul batranilor...hahalero :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
in fine, am ajuns la o concluzie...nu shtim de ce nu te lasa :lol: :lol: :lol:
cristalqw
Team Manager

Post by cristalqw »

Financiar nu se pune problema, am bani destui! Incerc sa inteleg ce se intampla!
cristalqw
Team Manager

Post by cristalqw »

Am studiat problema pe toate fetele :roll: si singura concluzie este ca domnii din Consiliu aveau dreptate. Nu merita atatia bani jucatorul respectiv (calitate globala, varsta, skillsuri). Asta e!
Boggy22
Team Manager

Post by Boggy22 »

Cum vedeti calitatea ascunsa? :shock:
bunicutzu

Post by bunicutzu »

spmt :) este o formula de calcul ... dar nu o stiu :D si nici nu ma intereseaza cat este spmt. si oricum nu ma prea uit la hidden skill
Raducu
Team President

Post by Raducu »

SPMT-ul iti indica skill-ul final al jucatorului doar daca acesta a ajuns sa fie antrenat total dupa care a scazut. Daca jucatorul nu a fost antrenat 100% atunci iti da niste date eronate, pe care sa nu le crezi niciodata, ca`s total aiurea. Am si acum jucatori care nu s`au antrenat total si incercand sa aflu cand va ajunge la 100% imi da date diferite in fiecare zi. Intr`o zi imi spune ca jucatorul "Hagi" mai are nevoie de 30 simulari pt a fi antrenat complet, dupa care a doua zi acelasi jucator "Hagi" are nevoie de 40 de simulari. Am dat un exemplu...SPMT-ul ala are probleme si in alcatuirea celui mai bun 11...eronat macar 25% din ce iti indica el. E bun SPMT-ul pt zilele de nastere ale jucatorilor...niste date despre tine ca manager...stadionul...bla bla bla.
Manager al echipei BalerinuL ... !!!
warchilde

Post by warchilde »

hehe, parerea ta :twisted: :twisted: :lol:
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”