AM MARE NEVOIE DE AJUTOR
Moderator: Romanian Moderators
-
- Team Board Member
MERSI AM TRIMISwarchilde wrote:mail in engleza la sheriffs@soccerproject.com
.....mersi de ajutor:D
-
- Member of the Soccer Project Association
-
mama mama ce e aici...jucati amicale intre voi, de pe acelasi PC, jucati in cupe impreuna....ai avut noroc chior ca nu ti-a facut nimeni raport, ca acum te plangeai de alte problemegabitza23 wrote:HMMM...IO STIU CA se poate..ca jucam pe 50 k..nu pe sume mari.......Black_eagle wrote:ba nu se poate. zice" nu poti juca in aceasta cupa pentru ca il cunosti pe organizator". daca altcineva organizeaza atunci pot juca amandoi

-
- Team Board Member
warchilde wrote:mama mama ce e aici...jucati amicale intre voi, de pe acelasi PC, jucati in cupe impreuna....ai avut noroc chior ca nu ti-a facut nimeni raport, ca acum te plangeai de alte problemegabitza23 wrote:HMMM...IO STIU CA se poate..ca jucam pe 50 k..nu pe sume mari.......Black_eagle wrote:ba nu se poate. zice" nu poti juca in aceasta cupa pentru ca il cunosti pe organizator". daca altcineva organizeaza atunci pot juca amandoi![]()
![]()
![]()
Mda...da nu e prea tarziu

-
nu i chiar o problema sa joci de pe acelasi calculator... pot sa joace de pe acelasi ip mai multi manageri ...eu stiu pt ca am avut 4 echipe, dintre care 3 erau in D....deci le aveam de ceva timp (ban am luat din cu totul alt motiv)...daca se joaca meciuri, sa nu se joace numai la o echipa acasa...cam asta e...si in cupe private se poate juca...pt asta sunt cupele private...sa joci intre prieteni, sau intre echipe mai slabe, numai vezi sa nu castige numai o echipa...si pt orice eventualitate trimite un msj la sherifi si sa spui ce manageri jucati de la acelasi calc
aaa... si revenind la topicul initial...vezi ca daca primesti msj (sunt surprins ca n ai primit inca la -2,07 mil) trebuie sa treci pe plus intr o sapt, deci 2,1 mil intr o sapt...in orice caz iti urez bafta
aaa... si revenind la topicul initial...vezi ca daca primesti msj (sunt surprins ca n ai primit inca la -2,07 mil) trebuie sa treci pe plus intr o sapt, deci 2,1 mil intr o sapt...in orice caz iti urez bafta