Transferuri directe!
Moderator: Romanian Moderators
-
- Coach
-
- Member of the Soccer Project Association
de ce nam perspectiva mah , cn esti tu sa-mi dai tu lectii , pastreaza-ti opiniile pt tinecatalinfir wrote:Pai normal ca te oftici cand vezi ca te ia la mishto unul care se chinuie de 7 sezoane sa promoveze si el 2 divizii si nu are nici perspectiva.
Nu am zis ca sunt valoros dar nici nu fac misto de altii ca sunt eu de mult pe forum (valabil si pt Faur)
Iar faza cu Dinamo era o gluma sa mai destindem atmosfera!
eu te-am luat la misto pt intrebarea prosteasca pe care ai pus-o care credca candideaza la ceam ami stupida intrebare, si nu cat de bun sau nu suntem noi in SP, asa ca nu confuda lucrurile
Sambata am cu un loc 15 in D in Uefa si cu un loc 6 din C intr-o cupa pe multi bani. Planuiesc sa castig ambele meciuri asa ca nu te pot incurca cu prima echipa.
Am sa accept invitatia ca eu zic ca vei avea meci greu si cu rezervele mele, scot cam cat ai scos tu in liga azi daca sunt cu moral si conditie la maxim.

Am sa accept invitatia ca eu zic ca vei avea meci greu si cu rezervele mele, scot cam cat ai scos tu in liga azi daca sunt cu moral si conditie la maxim.

-
- Coach
Da sanducule m-ai provocat si eu te iau la mishto cu locul in clasament. Pot sa plec munte 1 an de zile si tu tot nu ma ajungi :p
Uita-te si tu la altii care au rezultate si nu sunt cu gura mare ca tine cu toate ca ar avea tot dreptul.
Mai intai trebe sa ai si ceva rezultate si dupaia poti sa iei pe altii la misho.
Uita-te si tu la altii care au rezultate si nu sunt cu gura mare ca tine cu toate ca ar avea tot dreptul.
Mai intai trebe sa ai si ceva rezultate si dupaia poti sa iei pe altii la misho.
sezonul 23 - locul ? in D2
sezonul 22 - locul 4 in D2
sezonul 21 - locul 1 in E5
sezonul 20 - locul 6 in E5
sezonul 19 - locul 1 in F15
-
ma doare undeva de locu in clasament , te luam la misto si daca erai in A si eu in H, dar nici nu am intereseaza sa te ajung, eu joc de placere si oricand as putea renunta daca o sa fiu nevoit, mah poti sa ma iei tu la misto cat vrei tu cu locu in clasament , locu ala se poate schimba oricand, dar intrebarea ta stupida nu se poatecatalinfir wrote:Da sanducule m-ai provocat si eu te iau la mishto cu locul in clasament. Pot sa plec munte 1 an de zile si tu tot nu ma ajungi :p

-
- Team Manager
se incing spiritele...
decat sa va incingeti voi mai bine ii ingingeti pe jucatorii vostri la un meci amical...
dak vreti sa dovediti care e mai bun:D

hi! I sell all the stars, if you're interested in something OFFER:)
http://www.soccerproject.com/spnewl_speler_overview.php <-- CLICK
http://www.soccerproject.com/spnewl_speler_overview.php <-- CLICK
-
Kosmin wrote:ma doare undeva de locu in clasament , te luam la misto si daca erai in A si eu in H, dar nici nu am intereseaza sa te ajung, eu joc de placere si oricand as putea renunta daca o sa fiu nevoit, mah poti sa ma iei tu la misto cat vrei tu cu locu in clasament , locu ala se poate schimba oricand, dar intrebarea ta stupida nu se poatecatalinfir wrote:Da sanducule m-ai provocat si eu te iau la mishto cu locul in clasament. Pot sa plec munte 1 an de zile si tu tot nu ma ajungi :p
Mai intai trebe sa ai si ceva rezultate si dupaia poti sa iei pe altii la misho.![]()

Mai bine sa taci si sa te creada lumea prost decat sa vorbesti si sa dovedesti ca esti !!!
SP National Teams

SP National Teams

-
- Coach
Bravoo Mosule!!
Ai avut si un pic de noroc, recunoaste :p (am avut 2 eliminati)
Poate o mai punem de-o revanse
Ban pentru War !!!!!!?????
Kenny, vezi mai bine cine ia lumea la misto si agita spiritele pe aici!
Ai avut si un pic de noroc, recunoaste :p (am avut 2 eliminati)
Poate o mai punem de-o revanse

Ban pentru War !!!!!!?????
Kenny, vezi mai bine cine ia lumea la misto si agita spiritele pe aici!
sezonul 23 - locul ? in D2