Bani....

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

mosmartin
Member of the Soccer Project Association

Post by mosmartin »

Noroc rood.

Poate ca a exagerat putin Doty, dar ideea e ca se poate cu multa munca si ceva vrajeala sa gasesti jucatori de la centru sub 1M. El mai gaseste si mai ieftini, dar nu e asa strict la agresivitate.

Majoritatea jucatorilor astia pe care ii cumperi pe 1M, daca stii sa-i alegi, vezi o poza SPMT inainte ai sanse sa ii vinzi cu minim 5M ori dupa ce se antreneaza la 2-3 skilluri sau dupa ce se antreneaza complet.

Estimez ca la 2 sezoane se poate face un profit de minim 50M numai din antrenarea si vanzarea tinerilor. As spune chiar pe la 80-100M sau peste, mai depinde si de noroc aici si in primul rand de timpul petrecut la cautari. Poate nu pare foarte mare suma respectiva, dar, profitul asta se face fara a avea TS-ul coborat sub 85% vreodata, si avand tot timpul echipa A si B in care nu prea schimbi nimic. Deasemenea trebuie sa mai tii cont ca nici 20 de jucatori nu poti lua pentru ca trebuie stat la cifra 34, in caz ca apare ceva frumos pe piata sa nu ierti.
Apoi din cupe amicale in doua sezoane eu zic ca 20M nu ar fi o suma asa mare, din inca 5 jucatori cumparati/vanduti pe sezon pentru profit ar mai iesi 10. 100M profit in 2 sezoane mi se pare destul de plauzibil.
Pe langa asta s-ar putea ca din ce antrenezi unii sa poata intra in prima echipa sau echipa a doua, si asta e un lucru foarte bun.

Cam asta voi incerca eu in continuare sa fac, dar numai dupa ce termin de vandut ce mai am prin echipa. Daca ajung la cifra de 150M la doua sezoane inseamna ca am o sansa la A, daca nu inseamna ca o sa fie nevoie de mult mai multe ca sa fac ceva acolo.

Timp sa avem si din pacate la capitolul asta nu stau prea bine in viitorul apropiat, chiar ma gandeam ca e foarte posibil sa cedez echipa din sezonul viitor.

PS: Bai razboinicule da mult mai dormi mah. :lol: :lol: :lol:
Last edited by mosmartin on Sun Jan 20, 2008 11:08 am, edited 1 time in total.
warchilde

Post by warchilde »

taci bai ca inca nu m-am trezit :lol: :lol: :lol: :lol: sunt somnambul pe aici :lol: :lol: :lol: :lol:
bunicutzu

Post by bunicutzu »

hai rood, ai castigat pariul cu nevasta, hai pe aici :) hai sa vezi cat poti face acum :)
eu poate ajung in A sezonul viitor, dar doar ca sa ma dau jmeker ca ajung acolo, ca mai departe ma bucur daca ma salvez de retrogradare :) intru sa-i dau 10-0 lui skunk si vin inapoi in B unde e vremea mai frumoasa :)
be_best
Team President

Post by be_best »

Hai ca am invatat ceva din topicul postat...
Sper ca fiecare a mai furat din strategiile celorlalti sau ca si-a fixat obiective noi...
Oricum multa bafta la transferuri si la promovare... k poate ma mergem si noi romanasii in ligile superioare: A si B
Io momentan mai am muuult de tras.........
Rapid... Clubul notru drag, ce mult te iubim... La bine la greu... Fluturam, steagul alb-visiniu!
S20/21/24/25/28 - H/G/F/E/D 1st
S29 - C?
Reforma in sanatate - Oportunitate financiara!
Aici esti pe Teren Sportiv - aici faci sport!
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”