Jucatorii si calitatea echipei nu conteaza de nationalitatea pe care o alegidavos wrote:sugeratimi si mio o nationalitate buna sau tot romana
buna= jucatori mai tineri , sau nu neaparat tineri sa fie un pic mai straluciti sau asta tine de noroc?
BAN SoccerProject / Sfaturi pt echipa noua
Moderator: Romanian Moderators
-
sergiu007
- Member of the Soccer Project Association
Mai bine sa taci si sa te creada lumea prost decat sa vorbesti si sa dovedesti ca esti !!!
SP National Teams

SP National Teams

-
Faur
- Team President
Mentionez un lucru
Echipa acea a fost a mea ....
Eu pusesem toti batrani pe lista de transferuri pentru a ma descotorosi de ei dar inainte ca ei sa fie vanduti automat eu am lasat echipa in paragina si nu am mai jucat sp ....
Probabil dupa ce mam lasat eu ... cineva so fi jucat si a licitat prea mult pentru jucatorul acela ... si cum nu exista niciun manager care sa controleze echipa si sa raporteze oferta la sheriffi si sa fie retrasa oferta , echipa a fost banata

Eu pusesem toti batrani pe lista de transferuri pentru a ma descotorosi de ei dar inainte ca ei sa fie vanduti automat eu am lasat echipa in paragina si nu am mai jucat sp ....
Probabil dupa ce mam lasat eu ... cineva so fi jucat si a licitat prea mult pentru jucatorul acela ... si cum nu exista niciun manager care sa controleze echipa si sa raporteze oferta la sheriffi si sa fie retrasa oferta , echipa a fost banata
ps:

Cu cat trebuia vandut/cumparat Daniel Petre : http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ?tid=36735davos wrote:nu eu lam vandut pe RM ala Daniel Petre cu 4,5 M si am laut ban aqm miam facut alta echipa
astfel incat sa nu fie banati managerii implicati?
davos wrote:ce vrei eu am pus juc cu 4,5 ala o foerit si sa iau ban de asta...aveam numa o echipa, acolo ban zice ca daca ai mai multe echipe..
nu zice ca daca vinzi un juc cu sume mari iei ban
mi-am "facut" seara cu chestia asta!!!!
Merit o bere ca ma inec dreaq de atata ras!!!
It is physically impossible for PIGS, to look up into the sky!