Evolutia managerilor romani in SP
Moderator: Romanian Moderators
Re: Evolutia managerilor romani in SP
Nu cred ca cu 40 M iti faci echipa de B: dak cumperi deja antrenati sigur nu faci iar la juniori tre sa ai bafta!
Rapid... Clubul notru drag, ce mult te iubim... La bine la greu... Fluturam, steagul alb-visiniu!
S20/21/24/25/28 - H/G/F/E/D 1st
S29 - C?
Reforma in sanatate - Oportunitate financiara!
Aici esti pe Teren Sportiv - aici faci sport!
S29 - C?
-
- Member of the Soccer Project Association
faza e ca pleaca oamenii din H si ajung in G, zic ca nu promoveaza ca stau sa-si faca echipa, apoi tot asa in F, apoi de acolo retrogradeaza in G inapoi sa-si faca echipa, apoi promoveaza din nou in F, apoi acolo stau sa-si mai faca echipa, apoi in E, stau 1 sezon in E, apoi rateaza promovarea la mustata, apoi urca in D si acolo se trezeste ca jucatorii sunt prea batrani, si uite asa ajung in C/B dupa 15 sezoane si fara niciun chef (daca nu s-au lasat intre timp).
din punctul meu de vedere, trebuie sa pleci pe o tactica pe termen lung, sa nu te intereseze promovare/nepromovare dar echipa sa ti-o imbunatatesti, sa nu-ti vinzi vedetele, sa vinzi tot rezerva sau a 2-a rezerva, sa cumperi tineri non-stop, sa-i cresti ... si te trezesti in D fara sa vrei mare branza si cu o echipa bunicica. atunci incepi sa fii atent cand faci transferurile, cum le faci, abandonezi cupa si tragi tare la promovare, tot cu planul pe termen lung in cap. si apoi cand te lupti prin C/B an de an, altfel vezi treaba.
din punctul meu de vedere, trebuie sa pleci pe o tactica pe termen lung, sa nu te intereseze promovare/nepromovare dar echipa sa ti-o imbunatatesti, sa nu-ti vinzi vedetele, sa vinzi tot rezerva sau a 2-a rezerva, sa cumperi tineri non-stop, sa-i cresti ... si te trezesti in D fara sa vrei mare branza si cu o echipa bunicica. atunci incepi sa fii atent cand faci transferurile, cum le faci, abandonezi cupa si tragi tare la promovare, tot cu planul pe termen lung in cap. si apoi cand te lupti prin C/B an de an, altfel vezi treaba.
-
Eu am intrat in SP inainte de ultima etapa sezonului 18 parca. Era echipa pe 11 si imi era teama sa nu retrogradez din H 
Mi-a placut un sfat de-al tau: promoveaza atunci cand ai ocazia.
The Naked Chef are bani, insa chef neam. E in G si nu prea s-a mai ocupat de echipa. Sunt multe nume de manageri in SP care au lasat-o balta cu reconstructii prelungite. Asa ca promovati cand aveti ocazia!
Va descurcati voi cumva in divizia superioara. Cresteti "minori"!
(o alta vorba a unui manager simpatic din SP)

Mi-a placut un sfat de-al tau: promoveaza atunci cand ai ocazia.

Diavolo
-
ba iti faci cand deja are jucatorii si scot toti peste 70.tu trebuie doar sa mai cumperi 2 jucatori ,te mai lauzi un pic cu munca prietenului si sa zici ca tu ai facut-obe_best wrote:Nu cred ca cu 40 M iti faci echipa de B: dak cumperi deja antrenati sigur nu faci iar la juniori tre sa ai bafta!

-
Black_eagle wrote:ba iti faci cand deja are jucatorii si scot toti peste 70.tu trebuie doar sa mai cumperi 2 jucatori ,te mai lauzi un pic cu munca prietenului si sa zici ca tu ai facut-obe_best wrote:Nu cred ca cu 40 M iti faci echipa de B: dak cumperi deja antrenati sigur nu faci iar la juniori tre sa ai bafta!
fi serios ca nu faci nimic cu 40 M...daca iei 2 jucatori de B ar trebui sa fii fericit......la ce jucatori are nu ca ajunge mai mult de C si asta cu noroc.eu cu 150 M nu mi-am facut echipa de B....am promovat acum in C,dar asta nu inseamna ca o sa pot promova de aici,dar o sa incerc.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
Dupa 5 etape ale sezonului 26 un manager roman a ajuns pe primul loc in A! Printscreen in mesajul urmator!
Felicitari!
Felicitari!
Last edited by cristalqw on Mon Nov 03, 2008 11:13 pm, edited 1 time in total.
Arguing on internet is like participating at Special Olympics. Even if you win, you are still retarted.
www.invictawatch.com
www.invictawatch.com
-

cam asa se face o poza de calitate demna pt lideru roman din sp

Kosmin wrote:
cam asa se face o poza de calitate demna pt lideru roman din sp![]()
![]()
ca la tn nu se intelege nika
Felicitari....dar..totusi am putea si noi sa avem mai mult de o echipa in A.....
Il felicit din nou pe napo pentru performanta lui!
Sa o tina tot asa!
-
vom avea din nou la anu 

-
desigur ca tot pe naoleonardbunicutzu wrote:vom avea din nou la anu

-
- Team Board Member
Frate, de pe primul loc, ai o sansa unica sa iesi campion si las ca mai bine sa fii singur roman acolo, deoarece , daca era si bunicutzu, tragea de tine sa-i dai meciul, pentru a-l salva de la retrogradare si pierdeai primul loc.Asa, iesi tu campion acum si la anul i-l ajuti pe sarmanul bunicutzu sa se mai tarasca un sezon prin A. "Important e sa participi, nu sa castigi!" cine a zis asta, parca gigi becali,nu!? 

-
Ce dume ai in tine mai Craziest... Nu stiu care cui a dat meciul in retur sa se salveze...
Bunicutzu a avut ghinion tocmai din cauza acelor persoane care se dau la blat pentru o mana de lovele... Va reveni anul viitor mai puternic... 
Farfar a facut multe transferuri ca in mod normal la ce lot are, nu are probleme in ocuparea primului loc.

Farfar a facut multe transferuri ca in mod normal la ce lot are, nu are probleme in ocuparea primului loc.
Diavolo
Eu sper sa avem cat mai multi in A: sa mai zica si ceilalti ca nu mai e loc de romani.
Offtopic: craziest ai auzit ultima faza cu Lyon-Steaua?(nu sunt rautacios-e doar funny - m-am potolit cu steaua): era pe prosport.ro la topicuri acolo: unii ca steaua face meci mare, altii ca hi5, ca give me five etc. La un moment dat apare unul cu ce-a mai tare replica:
"hai ca parca vad ca va intoarceti cu un bax de 7up de acolo"
Offtopic: craziest ai auzit ultima faza cu Lyon-Steaua?(nu sunt rautacios-e doar funny - m-am potolit cu steaua): era pe prosport.ro la topicuri acolo: unii ca steaua face meci mare, altii ca hi5, ca give me five etc. La un moment dat apare unul cu ce-a mai tare replica:
Rapid... Clubul notru drag, ce mult te iubim... La bine la greu... Fluturam, steagul alb-visiniu!
S29 - C?
S29 - C?
-
- Team Board Member
be_best wrote:Eu sper sa avem cat mai multi in A: sa mai zica si ceilalti ca nu mai e loc de romani.

-
In A sper sa avem 3 romani la anu. 2 or sa fie sigur.
be_best:
Off-topicul tau e de toata jena si mai bine il tineai pentru tine. Se pare ca nu ai inteles nici pana acum care e scopu si durata echipei ciobanului in UCL...
Sa nu te puna dracu sa iti iei bricheta la tine duminica

Craziest:
Si eu ma tavalesc pe jos de ras cand vad echipa voastra de maimutzoi. Or fi petrecut in noaptea de Haloween?

be_best:
Off-topicul tau e de toata jena si mai bine il tineai pentru tine. Se pare ca nu ai inteles nici pana acum care e scopu si durata echipei ciobanului in UCL...
Sa nu te puna dracu sa iti iei bricheta la tine duminica

Craziest:
Si eu ma tavalesc pe jos de ras cand vad echipa voastra de maimutzoi. Or fi petrecut in noaptea de Haloween?

Diavolo