bah...concluzia e simpla, nu-l mai suparati pe napo

, in mare parte asa este cum a zis dardar.
Napo cu echipa aia nu mai avea nici o sansa, a scos maximul din jucatorii aia. Chiar daca promova sezonul asta (desi nu cred, chiar si cu random-ul ala de care zice) oricum se intorcea din B cu viteza lu' ferrari

Iar lui cum ii plac ''inaltimile'' si n-a putut ajunge pe brancile lui acolo, daca i s-a intins o mana de ajutor a acceptat-o si a reusit sa ajunga-n varf

Acum partea proasta in care sper ca napo sa nu pacatuiasca este sa nu se laude cum deja a inceput s-o faca ca are echipa mai buna ca nu stiu cine

cand de fapt munca lui este zero la actuala lui echipa. Mie-mi placeau duelurile cu fosta lui echipa, pentru ca stiam ca-i munca lui acolo. Acuma, cu noua lui echipa, nu mai simt aceeasi atragere, nu-l mai consider un ''rival''
Altii vor sa faca totul singuri, se simt mai realizati facand totul pe munca lor, altii accepta si astfel de maini de ajutor. Acuma fiind vorba de un simplu joc, fiecare intelege ce vrea si joaca cum vrea

De judecat nu trebuie sa ne judecam, trebuie sa ne oprim doar la stadiul de a face misto
Ii urez multa bafta, sper ca napo sa ajunga-n A. Sa-i indeplineasca visul lui primitivus