Cine are SPFA si e in H? Urgent!

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

bizone
Member of the Soccer Project Association

Post by bizone »

bah...concluzia e simpla, nu-l mai suparati pe napo :D , in mare parte asa este cum a zis dardar.

Napo cu echipa aia nu mai avea nici o sansa, a scos maximul din jucatorii aia. Chiar daca promova sezonul asta (desi nu cred, chiar si cu random-ul ala de care zice) oricum se intorcea din B cu viteza lu' ferrari :P Iar lui cum ii plac ''inaltimile'' si n-a putut ajunge pe brancile lui acolo, daca i s-a intins o mana de ajutor a acceptat-o si a reusit sa ajunga-n varf :lol: Acum partea proasta in care sper ca napo sa nu pacatuiasca este sa nu se laude cum deja a inceput s-o faca ca are echipa mai buna ca nu stiu cine :lol: cand de fapt munca lui este zero la actuala lui echipa. Mie-mi placeau duelurile cu fosta lui echipa, pentru ca stiam ca-i munca lui acolo. Acuma, cu noua lui echipa, nu mai simt aceeasi atragere, nu-l mai consider un ''rival'' :P

Altii vor sa faca totul singuri, se simt mai realizati facand totul pe munca lor, altii accepta si astfel de maini de ajutor. Acuma fiind vorba de un simplu joc, fiecare intelege ce vrea si joaca cum vrea :D De judecat nu trebuie sa ne judecam, trebuie sa ne oprim doar la stadiul de a face misto :P :lol: :lol:

Ii urez multa bafta, sper ca napo sa ajunga-n A. Sa-i indeplineasca visul lui primitivus :lol:
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
napoleonard

Post by napoleonard »

mai bizone mai. :lol: mai am multe de munca cu tine. tre sa te mai invat cateva la sportul asta, asa cum te-am invatat o groaza de-a lungul celor doi ani de SP :twisted: :wink: vorbesti mult de "munca lui", da nu cred ca stii ce-nseamna. :wink: esti ca si primitivus. el stia sa faca transferuri ca nimeni altul, da nu prea se stia la tactica meciurilor, la chestii de contabilitate la echipa, etc. de 4 sezoane se chinuie la o promovare si o tot dadea in bara. o sa-i arat ca in maxim 2 sezoane fara prea multe transferuri o sa promovez (sper :twisted: ). degeaba stii una daca nu o faci si pe cealalta, daca nu iti faci munca complet. "munca lui" inseamna de fapt experienta, nu sa cumperi 2-3 jucatori de care tu te sperii ca ce buni sunt :wink: o sa-mi fac daca vrei in fiecare zi timp ptr tine sa te mai invat un alta, acolo unde simti tu ca ai lacune :lol: :lol: :twisted: :twisted:
Image
bizone

Post by bizone »

:lol: :lol: :lol: mai reciteste-ti o data postul, si apoi inca o data...si apoi tot asa :lol: :lol: :lol:
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
napoleonard

Post by napoleonard »

bizone wrote::lol: :lol: :lol: mai reciteste-ti o data postul, si apoi inca o data...si apoi tot asa :lol: :lol: :lol:
nu trebuie sa te suferi, ca omu cat traieste invata; putini stiu cat ar trebui sa stie, ca sa stie cat de putin stiu :wink:
Image
bizone

Post by bizone »

napoleonard wrote:
bizone wrote::lol: :lol: :lol: mai reciteste-ti o data postul, si apoi inca o data...si apoi tot asa :lol: :lol: :lol:
nu trebuie sa te suferi, ca omu cat traieste invata; putini stiu cat ar trebui sa stie, ca sa stie cat de putin stiu :wink:
In primul rand, cum vine aia ''nu trebuie sa te suferi''? :lol: :lol: :lol: istetule, varianta de care zici se aplica tuturora. :wink: Pana una alta, tu acuma lucrezi si joci pe ce au stiut altii :twisted: :lol: adica pe echipa lui primitivus :lol: :twisted: aaaa scuze...napoleonard jr :lol: :lol: :lol: haha :twisted: junior, hehehehe :lol: :lol: :lol:
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
napoleonard

Post by napoleonard »

bizone wrote: tu acuma lucrezi ... pe ce au stiut altii
mama mia ce joc de cuvinte aici :lol: :lol: :lol: asta e ca si aia cu boul, care se duce la vaca sa faca sex si ei, si ii zice sa stea capra :lol: :lol: :lol: :lol:
Image
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Ce amuzanti sunteti. :lol: :lol: :lol:

Mutati topicul la ala cu glume si mistouri. :lol: :lol: :lol:
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
napoleonard

Post by napoleonard »

cercel_jr wrote:Ce amuzanti sunteti. :lol: :lol: :lol:

asta era deobicei la Divizia A. da kosmin a gasit momentul "sa se scape" de mine ca prea monopolizam divizia, si m-a eliminat definitiv. :twisted: :twisted: asa ca ne-am mutat aici :wink:
Image
Kosmin

Post by Kosmin »

napoleonard wrote:

asta era deobicei la Divizia A. da kosmin a gasit momentul "sa se scape" de mine ca prea monopolizam divizia, si m-a eliminat definitiv. :twisted: :twisted: asa ca ne-am mutat aici :wink:
tu te-ai autoeliminat, nu eu te-am pus sa iei alt echipa, asa ca mai usor cu acuzele nefondate :evil:
bizone

Post by bizone »

pai asta e si scopul...sa facem misto de... :twisted: :lol: :lol: :lol:
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Napo adevarul e ca si altii care si-au schimbat echipa, mai mult sau mai putin dorit, au fost nevoiti sa inceapa de jos.
Pana ajungi in A ne mai facem si noi echipe si mai bune si o sa putem sa ne luptam si cu tine. Pana atunci vei lucra ceva la echipa si nu va mai putea spune bizone ca "nu e munca ta". :D

Si vezi ca de acum romanii au pretentii de la tine cu echipa ce o ai.
Ne trebuie performante notabile. :wink:
Gen Bunicutzu in CL, fanys in semifinala cupei SP ... :wink:
Daca nu ne aduci rezultate nu ne vei convinge ca meriti echipa aia. :P :twisted:
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
bunicutzu

Post by bunicutzu »

si totusi, care dintre voi de pe topicul asta are spfa si e in H? :twisted:
Kosmin

Post by Kosmin »

bunicutzu wrote:si totusi, care dintre voi de pe topicul asta are spfa si e in H? :twisted:
cred ca nimeni :lol: :lol: :lol: :lol:
bizone

Post by bizone »

tu nu vezi ca esti off-topic? :twisted: :lol: :lol:
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
napoleonard

Post by napoleonard »

bunicutzu wrote:si totusi, care dintre voi de pe topicul asta are spfa si e in H? :twisted:
pai eu am spfa si bizone e manager de calitatea diviziei H. :wink: :lol: :lol:
Image
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”