edit Razvanica: am sters partea vulgara si cea scabroasa a mesajului. M-as bucura daca pe viitor ai reusi sa iti comunici sentimentele fara a ma obliga sa editez mesajele.
Moderator: Romanian Moderators
Skulder wrote: mosteneste incompetenta lui kennysi se complezeaza in prostie cu bunicutzu alt incompetent pentru aceasta functie
asta pentru ca esti unul dintre cei mai ...... useri de pe forum....in afara de a injura,a te lua de incepatori si a face pe grozavul pe aici eu nu am vazut nimic la tine......la thor e de inteles pentru ca el e un baiat grozav din nastere,dar tu ai putea fi altfel numai ca nu vrei.Skulder wrote:cred ca-s userul care are cele mai multe banari la activ ,am fost banat pana si din proprie initiativa![]()
E adevarat ca Thor si unicool au inceput din nou clasicile lor discutii off-topic dar macar le poarta intr-un topic care nu are legatura directa cu SP...
unicool wrote:..la thor e de inteles pentru ca el e un baiat grozav din nastere,dar tu ai putea fi altfel numai ca nu vrei.
In schimb ai toate motivele sa NU fii baiat de treaba.Skulder wrote:unicool wrote:..la thor e de inteles pentru ca el e un baiat grozav din nastere,dar tu ai putea fi altfel numai ca nu vrei.
Ai dreptate aici,cu restul afirmatilor sunt acord in proportie de 70 %
deorece au fost unele perioade de-a lungul timpului in care am fost baiat de treaba ,dar nu au tinut mult
pentru ca si cum ai zis tu nu vreau
![]()
,deorece nu am nici un motiv sa fac asta
si mai poate sa se umfle in pene ca e moderator si sa editeze mesajele inlocuind cuvintele userilor cu ce ii debiteaza lui neuronii.poate sa isi arate "muschii" cu mine ca acum nu mai e un oarecare ci e moderator si cum pupincurismul e la moda........intelegeti ce vreti.Kosmin wrote: deja prea mult pt un moderator.
asa faceai si tu cand ai fost moderatorunicool wrote:si mai poate sa se umfle in pene ca e moderator si sa editeze mesajele inlocuind cuvintele userilor cu ce ii debiteaza lui neuronii.poate sa isi arate "muschii" cu mine ca acum nu mai e un oarecare ci e moderator si cum pupincurismul e la moda........intelegeti ce vreti.Kosmin wrote: deja prea mult pt un moderator.
nu am inlocuit niciodata cuvintele unui user cu ce credeam eu de cuviinta......si daca eram pupincurist eram si acum moderator si poate si mai mult,dar fiindca mi-am sustinut punctele de vedere am fost contestat.....nu vreau sa intru in detalii pentru ca nu se poate vedea ce am postat eu pe forumul moderatorilor si nici nu stiu daca mai exista topicurile respective.Kosmin wrote:asa faceai si tu cand ai fost moderatorunicool wrote:si mai poate sa se umfle in pene ca e moderator si sa editeze mesajele inlocuind cuvintele userilor cu ce ii debiteaza lui neuronii.poate sa isi arate "muschii" cu mine ca acum nu mai e un oarecare ci e moderator si cum pupincurismul e la moda........intelegeti ce vreti.Kosmin wrote: deja prea mult pt un moderator.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()