aciduzzo wrote:Daniy_EL wrote:
n-am inteles nik
sa inteleg ca a ramas sistemul de data trecuta? ok, atunci

Exact.

Bravo! gata cu discutiile ca am ajuns tot unde eram inainte de ele....adica la situatia din sezonul trecul cand nimeni nu stia de Ch.L. Eu zic ca o saptamana de scris pareri este de ajuns, mai ales tinand cont de concluzia de mai sus!
Totusi o intrebare pentru budist: Cupa ta fiind privata (cred ca ramane asa) tu cum selectezi echipele carora le vei trimite invitatii? Si cate echipe inviti? mai mult de 32 sau te risti, IARASI, sa nu ai destui care respund in timp util si sa trebuiasca s-o reformulezi?...na, ca au fost mai multe intrebari.
Zi cum facem...
Concluzii (trase de mine):
1. Cupa lui budist si-o organizeaza singur ca si pana acum... pe SP.
2. Cupa Prieteniei a lui acid are nevoie de voluntari pentru A FI SIGURI CA VOR FI INSTIINTATI TOTI DORITORII si chiar si nedoritorii, drept pentru care am propuneri:
a) Cati voluntari suntem? 3-4...cred. Trimtem fiecare invitatii unui numar de manageri ( sa zicem 100 fiecare, sau cat va fi nevoie ca eu nu stiu - spuneti voi!);
b) acid sa compuna un "mesaj" de invitatie care sa fie ACELASI pentru toti cei care il vor primi, mesaj ce va fi trimis de "voluntari";
c) Confirmarile de participare sa se faca PE ACEST FORUM - AICI (caz in care trebuie inclusa si adresa acestui forum in mesaj) - sau ( cred eu ca e mai bine) confirmarile sa fie trimise RETUR celui care a facut invitatia (voluntarii in speta) - sau AMBELE VARIANTE ! ...asta e cel mai bine, sigur!
d) Fiecare voluntar va posta aici numele si echipa managerilor (dintre cei repartizati lui) care au raspuns afirmativ.
e) se fac capi de serie pentru meciurile eliminatorii, grupe si asa mai departe ca stie aciduzzo cum de aici in colo.
PS. Pe pagina de deschidere sunt scrise (in limba romana) adresele de pe forum unde se poate inscrie fiecare. Intrebarea mea (de necunoscator, recunosc) este daca ACELE adrese, DE ACOLO nu pot fi facute astfel incat sa fie accesate direct ("cu albastru" pe intelesul meu). Mie mi-ar fi MUUUULT mai usor asa dar habar nu am cum se face asa ceva.....poate daca mai stau de vorba cu voi pe forum pricep si asta pana la urma! (dar sa stiti ca nu va va fi sor

) ).