Challenge Cup - Turneu de verificare

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Vreti sa participati la un turneu de verificare ?

Da
11
65%
Nu
6
35%

Total votes: 17

Marius
Team Board Member

Post by Marius »

am fost primul care a postat pe topicul asta si totusi nu m-ai trecut pe lista participantilor. poate nu am fost eu destul de explicit : VREU SA PARTICIP LA TURNEUL TEST.

@vassia : ai citit toate posturile din topicul asta? a mai avut ceva impotriva acestui turneu si am incercat eu sa ii explic ce vrea de fapt acest turneu. cred ca a inteles, citeste si tu.
In fiecare zi joc sah cu destinul : eu mut o piesa alba, el una neagra.
vassia
Team Manager

Post by vassia »

1. nu sunt contra acestui test, e doar un test, se vrea un progres, deci e binee
2. sa joci in 2, 3 cupe ptr a ajunge in CL mi se pare o prostie, e parerea mea, majoritatea decide.
3. e vorba de campionat intradevar, e liga, este scopul jocului , este dorinta de a ajunge cat mai sus adik in A. iar de acolo in CL in competitia suprema. daca exista si alte cai de ajunge in CL, interesu pentru campionat va scade drastic.
4. sa fie mai usorr de inteles ganditiva ca romania ar avea separat seria ei, iar primi 8 din div A e normal sa se duca in CL, nu ?!!? asa cum e si in realitate, campioana se duce in CL, sau dupa caz primele locuri in fc de locurile acordate de CL. pana ajungem sa avem seria noastra sistemul se poate pastra intact. primele echipe romanesti luate dupa divizii si nu dupa clasamentu sp unde se ia in calc si amicalele, se duc in CL.

sper ca m-am facut inteles acum; iar sa duci un campionat cu liga, cupa SP, cupaa rom, cupa prieteniei si CL e deja mult prea mult

PS:marius, am citit toate posturile, ai obs ca nu obisnuiesc sa ma bag intr-o discutie asa ca nu am ce face, testu e bun, viitoru e nesigur; si daca nu discutam acum mai incolo nu are rost
Good Thor
Member of the Soccer Project Association

Post by Good Thor »

Mii de scuze Mariuse :cry: ... esti bagat in lista :P

vassia ... din cate stiu eu cei care au propus sa se faca turneul Champions League s-au inteles cu representantii fiecarei tari (inclusiv budist si aciduzzo parca :P) ca campionii turneelor sa se duca in Champions League.

Referitor la interesul de a juca in divizii ... afla ca nu a scazut ... din cateva motive simple ... sa adauge trofeele diviziilor in palmares (cine nu vrea trofee este un prost), sa adune cat mai multe puncte atat ca club atat ca manager ... vezi ca in Cupa Prieteniei sa luat in calcul si ce ai facut in sezonul trecut ... daca in sezonul trecut nu ai facut mare lucru nu ajungi in urnele valorice ca mine (eu am ajuns in urna 2 valorica) si uite asa mie drag sa particip in Cupa Prieteniei si in Divizia mea (ca sa fiu in urna 1 valorica pentru urmatoarea editie - daca se mai tine) 8)

Iata lista provizorie:

1. Marius
2. aciduzzo
3. cry5ty
4. Daniy_EL
5. Lyon
6. dany

Si sper ca nu am uitat pe cineva :lol: ... daca am mai uitat pe cineva URLATI, TRAGETI DE URECHI, DATI UN SUT IN DOSUL MEU etc. ... faceti ceva :lol:
Daca-i judeci pe oameni, nu mai ai timp sa-i respecti.
pasho
Assistant Manager

Post by pasho »

ok ma bag si eo desi nu am sanse mari acum dar e vorba de meciuri cu voi alti romani si oricum sunt in cautare de meciuri asa ca inscrie-ma si pe mine

:)
Good Thor

Post by Good Thor »

Oki ... mai este interesat cineva ?
Marius
Team Board Member

Post by Marius »

thor, e lume putina care are chef de teste.
eu zic sa propui sistemul tau lui acid. eu te sustin : ca si anul trecut am iesit din cupa pt ca nu am putut accepta invitatia deci sistemul actual e varza. facem cupe de 4 si de aici scoatem 2 echipe. am propus si eu varianta asta. e mai buna ca ce e la ora actuala.
Good Thor

Post by Good Thor »

Pai oricum am hotarat sa vorbesc cu aciduzzo sa organizez impreuna cu el urmatoarea editie a Cupei Prieteniei :P ... asta daca vrea aciduzzo :P
Daniy_EL

Post by Daniy_EL »

Good Thor wrote:Pai oricum am hotarat sa vorbesc cu aciduzzo sa organizez impreuna cu el urmatoarea editie a Cupei Prieteniei :P ... asta daca vrea aciduzzo :P
urmatoarea fiind asta de acu? sau din sezonul urmator?
sunt de acord, dar, vorba aia, e cupa omului...
S3: 2 in F.230 ||S4: 10 in E.77 ||S5: 3 in E.77
S6: 1 in E.77 ||S7: 1 in D.26 ||S8: 2 in C.9
S9: primu roman in B: 13 in B.3
S10: 7 in C.7 || S11: 5 in C.7 ||S12: 15 in C.7
S13: 7 in D.20 ||S14: 15 in D.20 ||S15: 1 in E.59
Marius
Team Board Member

Post by Marius »

Daniy_EL wrote:sunt de acord, dar, vorba aia, e cupa omului...
o sa fie a lui cand o sa o castige :twisted:

nu cred ca il va deranja pe acid daca vom incerca sa aducem imbunatatiri la cupa. meritele ii vor reveni tot lui caci a avut initiativa de la inceput dar putem incerca sa inovam. nu e nimic rau in asta.
aciduzzo

Post by aciduzzo »

Eu nu sunt impotriva atat timp cat cineva isi asuma responsabilitatea ca va face cupa si o va duce la bun sfarsit.
Desi personal mi se pare mai simplu de exemplu cand ajungem la 32 de echipe sa faca cineva o cupa amicala si sa-i invite pe toti cei 32.Oricum pana sezonul viitor mai este destul...:)
Good Thor

Post by Good Thor »

Draga aciduzzo ... fii sigur ca imi voi asuma responsabilitatea pentru partea mea de organizare 8)

Si da ai dreptate ... mai este pana la umratorul sezon 8)
Marius
Team Board Member

Post by Marius »

pe mine ma intereseaza alt sistem. nu mai vreau provocari. am iesit de fiecare data pt ca nu am putut accepta. fie minicupe, fie cupa cu 32, nu conteaza dar sa se schimbe ceva.
Daniy_EL

Post by Daniy_EL »

Marius wrote:pe mine ma intereseaza alt sistem. nu mai vreau provocari. am iesit de fiecare data pt ca nu am putut accepta. fie minicupe, fie cupa cu 32, nu conteaza dar sa se schimbe ceva.
pai asa zic si io!!
hai ca acu in cupa lui acid au ramas cei care sunt seriosi, dar pana acu numai "neprezentare" vedeai.
cel mai bine era asa: se aleageau userii seriosi care sa ia "in grija" o grupa, trimitea celor din grupa respectiva mesaje private in care sa le ceara sa se inscrie si lasa termen de 1 saptamana. in momentul cand grupa se "umplea" aveam si meciurile. si aici nu mai era posibilitate de WO decat doar daca unu nu-si trimitea echipa in teren (dar aici am impresia ca intrau ceilalti)!
S3: 2 in F.230 ||S4: 10 in E.77 ||S5: 3 in E.77
S6: 1 in E.77 ||S7: 1 in D.26 ||S8: 2 in C.9
S9: primu roman in B: 13 in B.3
S10: 7 in C.7 || S11: 5 in C.7 ||S12: 15 in C.7
S13: 7 in D.20 ||S14: 15 in D.20 ||S15: 1 in E.59
Good Thor

Post by Good Thor »

Mariuse ... exact sistemul meu propus este cel fara provocari 8) ... vezi explicatia lu' Daniy_El
jackyjacks
Assistant Manager

Re: turneu de verificare...

Post by jackyjacks »

Si eo vreau sa particip dakmai sunt locuri :!:
Sezonul 6-->locul 6 in G.546
Sezonul 7-->locul 3 in G.546(nu am vrut sa promovez)
Sezonul 8-->locul 1 in G.546(90 de puncte- fara infragere si fara egal!)
Sezonul 9-->locul 1 in F.182(eliminare la 11m din cupa SP in runda 6)
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”