ia te uita crazy, nu mai este recordBlack_eagle wrote:nu pot dovedi dar eu in H am marcat 195 goluri. nu tin minte numarul dar tin minte exact ca am calculat la sfarsit media si m-am mirat ca era fix 6.5

Moderator: Romanian Moderators
Gata, i-ai stricat saptamana. De 2 zile de cand se bucuraBlack_eagle wrote:si am luat o liga la intamplare. eu sunt in F 178 si am dat H 178. uitati-va aici http://www.soccerproject.com/spnewl_lig ... p?div=1271
daca te uiti la toate sigur gasesti si mai mult
eu in G daca jucam in liga numai cu prima echipa cred ca dadeam peste 200 de goluri.jus7.Daniel wrote:In liga H.2107, 208 goluri marcate, 23 primite, golaveraj +185
cauta-le si spunene si nouamaco wrote:Se mai posteaza ceva la acest topic? de exemplu sunt curios sa vad cine are cel mai mare stadion, cel mai slab gras, inalt, scund jucator...si alte lucruri inedite dintre acestea.
De exemplu stadionul meu are 20.000 de locuri...cred ca se claseaza in primele 10-20 din Romania....nu?
pai in primu rand ele trebuie cautate de cineva contabilizate eventualele recorduri si apoi fiecare sa posteze daca bate sau nu un recordmaco wrote:Eu ma gandeam sa posteze managerii care vor aici performantele cu care se lauda la echipa lor, nu sa cautam noi .....ai inteles gresit....sau asa ai vrut!