eu n-am observat cum influenteaza nivelul "rezistentei" evolutia unui jucator. e adevarat ca nici nu m-am strofocat sa analizez chestia poate stie altcineva.
Drumul de la stadion e ieftin. Imparti taxiul cu toata galeria!
La noi la stadion sunt multe locuri libere!
Pentru ca sunt putini spectatori, ai sansa sa te vezi la televizor!
VINO IN REGIE!
kennyanu wrote:conteaza mult pentru fitness rezistenta
dap.cu cat rezistenta e mai mica cu atat jucatorului ii va scadea mai mult conditia dupa meciuri,dar nu e asa de importanta cum crezi tu.faza cu e varza jucatorul era o gluma.sircos zicea ca nu are nimic sub 95% si eu i=am gasit ceva la 80%.e super jucator.as vrea si eu vreo 11 ca el.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
bunicutzu wrote:ce manager/echipa? nu e cibernetica al nostru? )
mey daca eram eu ofeream mai mult de 65 de milioane ) dar momentan numai arunc cu bani in stanga si in dreapta ca prin ce divizie sunt eu oricum e cam degeaba oricum ma bucur ca te-ai gandit la mine )
p.s. nu-l vrea nimeni pe marincau eu am dat 32 de milioane pe el si-l dau cu 55M daca sunteti interesti astept mesaj privat in joc
pay eu tot in f sunt,poate promovez sezonul asta oricum nu cred ca imi da nimeni 55 M pe el dar eu cer daca da cineva bine daca nu e bun ca mai are 7-8 sezoane de jucat