Scoala de tineret :(
Moderator: Romanian Moderators
kelen ii zicea pe vremea cand se juca fotbal pe butelii si telecoloruri!
kelen, revulsin si aspirine+ceaiul de inainte de antrenament care dracu' stia ce contine.
Bunicutzu...simularea de acu' 10 minute ...singurul meci de astazi....Djamel Razzetti 8 zile ligamentul rupt. Asta a intrat cu 100% conditie si moral, stamina maximizata pe la 90% parca.
Am zis 6 pina maine seara?...cred ca am fost optimist.
Acu ma duc sa-l schimb pe terapeut...betzivu' dreaq...sa vezi cum ii dau io cu "arogantza" dupa cap!
kelen, revulsin si aspirine+ceaiul de inainte de antrenament care dracu' stia ce contine.
Bunicutzu...simularea de acu' 10 minute ...singurul meci de astazi....Djamel Razzetti 8 zile ligamentul rupt. Asta a intrat cu 100% conditie si moral, stamina maximizata pe la 90% parca.
Am zis 6 pina maine seara?...cred ca am fost optimist.
Acu ma duc sa-l schimb pe terapeut...betzivu' dreaq...sa vezi cum ii dau io cu "arogantza" dupa cap!
It is physically impossible for PIGS, to look up into the sky!
@warchile & bunicutzu...
habar nu am cum am rezistat..am crezut ca asa se intampla la toata lumea. Terapeutu' l-am dat afara acum o juma de ora. Urmeaza doctorul maine sau viner cel tarziu...astept poate gasesc unul mai "antrenat un pic.
habar nu am cum am rezistat..am crezut ca asa se intampla la toata lumea. Terapeutu' l-am dat afara acum o juma de ora. Urmeaza doctorul maine sau viner cel tarziu...astept poate gasesc unul mai "antrenat un pic.
Am hotarat sa nu mai postez ("prea mult"??...
) pe forum, insa mesajul asta trebuie postat.
Am schimbat terapeutul...am dat afara unul cu 100% si am angajat unul cu 70%, roman de felul lui
(trimis la cursuri imediat) si rezultatul a fost incredibil. INCREDIBIL. De miercuri noaptea piana acum am jucat 8 (OPT) meciuri la rand fara sa am nici macar un accidentat. Nici in visele mele cele mai roz nu speram in asa ceva. Mai am doua hopuri: duminica si marti+miercuri si am terminat cu meciurile back to back. Pacat ca nu am realizat problema asta mai din timp.
Ii multumesc inca o data lui Mariu$ pt sfatul cu terapeutul. Merita o bere mare de tot (keg) pt asta.
Ai fost mare, tata!
Normal ca multumesc si celorlalti manageri pentru timpul acordat "problemei" mele. Ka$mir ,sharky, bunicutzul, keny, warchile, cercel...scuze daca am uitat pe cineva.
Sa aveti bafta si aici si in real life!
Sper sa ne intalnim toti in divizia A!
rood

Am schimbat terapeutul...am dat afara unul cu 100% si am angajat unul cu 70%, roman de felul lui

Ii multumesc inca o data lui Mariu$ pt sfatul cu terapeutul. Merita o bere mare de tot (keg) pt asta.

Normal ca multumesc si celorlalti manageri pentru timpul acordat "problemei" mele. Ka$mir ,sharky, bunicutzul, keny, warchile, cercel...scuze daca am uitat pe cineva.
Sa aveti bafta si aici si in real life!

Sper sa ne intalnim toti in divizia A!

rood
deap...sa speram ca o sa-l tina.
Facem contract pe 3 ani
si-i dam si-un bonus.
Tre sa vad eu si cu doctorul asta ...poate-l zbor si pe 'mnealui! Sa-l vad io somer daca mai tine jucatori cu 100% conditie cate trei zile in spital de pomana!

Facem contract pe 3 ani

Tre sa vad eu si cu doctorul asta ...poate-l zbor si pe 'mnealui! Sa-l vad io somer daca mai tine jucatori cu 100% conditie cate trei zile in spital de pomana!
pai asta nu-i rateu?
Il tine pe unul in spital de 3 zile cu 100% conditie. Apoi l-a scos pe unul afara din spital (nu ca ma supar) cu 60 conditie...oricum nu-l pot folosi. Astea ce sant?
Mah tu esti cu dusmanul!
OK...o sa-l avertizez doar.
Il tine pe unul in spital de 3 zile cu 100% conditie. Apoi l-a scos pe unul afara din spital (nu ca ma supar) cu 60 conditie...oricum nu-l pot folosi. Astea ce sant?
Mah tu esti cu dusmanul!

-
- Member of the Soccer Project Association
mai omule termina cu conditia ta.hai sa iti zi cum sta treaba:rood wrote:pai asta nu-i rateu?
Mah tu esti cu dusmanul!![]()
![]()
![]()
jucatorul se accidenteaza(ex comotie 5 zile)conditia ii scade la 50 dupa accidentare.el intra in spital,dar conditia i se recupereaza dupa fiecare simulare de la ora 4.00.deci in 3-4 zile conditia ii va fi la 100% dar el tot accidentat va fi.radoi a stat 6 luni pentru ruptura de ligamente de la genunchi,chiar daca dupa 3 luni jumatate putea sa alerge si se simtea bine si credea ca ar putea juca.nu a fortat pentru ca o recidiva i-ar fi incheiat cariera de fotbalist.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
dupa ce mi-a adus 4 jucatori consecutivi de la academie, coordonatorul de tineret mi-a scazut la calitate la 97%. ar fi cazul sa-l schimb ?
Drumul de la stadion e ieftin. Imparti taxiul cu toata galeria!
La noi la stadion sunt multe locuri libere!
Pentru ca sunt putini spectatori, ai sansa sa te vezi la televizor!
VINO IN REGIE!
La noi la stadion sunt multe locuri libere!
Pentru ca sunt putini spectatori, ai sansa sa te vezi la televizor!
VINO IN REGIE!
-
- Team President