[quote="mai repede merge spre faliment cumparand jucatori de 30-32 de ani pe care dau 1M (echivalent a 20 de astfel de cupe, respectiv a jumatate din bugetul de inceput) si carora le platesc salarii de 8-10k pe meci. adica aproape acesti 50k pe saptamana.[/quote]
....tot de la echipe de B.C. D....CARE in reclame pun ceva de genul asta...citez din memorie..."vand CB 32 de ani,
perfect pt divizia H"....UITA SA ZICA CA SALARIUL E DE 50000 PE MECI si ca saracul mos nu mai poate juca 70 cum scrie la best perform. ci numai 59, si ca recupereaza doar 10% sau mai putin din conditie la simularea de la 4:00 cet..si si si...
Asta tot cinism e. Sau jaf la echipele din H. Sau drumul cel mai sigur spre faliment.
altfel total de acord cu bunicu!
bafta
Edit:
Pentru kenny si cercel...
Sa stiti ca nu scriu editul asta cu "draci" sau altceva de genul asta.!
Pur si simplu s-a intamplat acu 5 minute si merge pliat perfect la ce am discutat noi mai sus.
Deci acu 5 min am primit o invitatie de la locul 10 in B3. SV Stramien ...
50000 cupa privata , 32 de echipe. El e in capul listei. Deci stiu cine e. Ce o sa fac!!! O sa astept pana la ultimele 2-3 locuri libere. Daca nu-s prea multi "rechini" ma bag si eu....cine stie! Poate poate! Si chiar daca ies din primul tur o sa-i multumesc ca m-a invitat. E o sansa care o da unei echipe de H. Habar nu am cum m-a ales, nu am vorbit cu el in viata mea. DAR fapt este ca putea sa-l aleaga pe Cadca...locul 2 din seria mea. Asa, eu decid daca ma inscriu sau nu! Corect?