Moderator: Romanian Moderators
pai vad ca jucatorul acela nu mai exista ( o fi dat coltul ... saracul!!! )bizone wrote:''off-topic''
am facut o mare prostieam lasat un GK (imi scotea 65 pe meci lejer) ce avea contractul pe terminate pana in ultima zi, si astazi ma trezesc ca mi-a plecat
am uitat de el. Asa am ramas cu GK-ul titular si cu unul junior care trebuie sa creasca si pe deasupra e si accidentat. Sunt bagat intr-o groaza de cupe...am pus-o
pai daca il concediezi sau i se termina contractul jucatorul dispare din peisajul SP.bizone wrote:am vazut si eu. Nu stiu pe unde a disparut
da, dar prostia asta m-a costat cam multDaimon wrote:bizone, vad ca ai rezolvat. oricum tanarul ala al tau promite foarte mult
Nu va mai luati de mosuletzi !!! Daca vreti sa vedeti echipa de pensionari aruncati un ochi la mine...si nu cred ca o duc chiar prost...desi sunt vai mama lor !!!bunicutzu wrote:tu tu. ce ai cu moshuletii? ai vreo problema cu ei? te-au suparat cu ceva? :d te iei de ei ... prin ricoseu (tranzitivitate) te iei de mine!rood wrote:eu ce vreau sa spun?....daca da...ideea e ca atunci cand cei de 27 de ani and up n-o sa mai poata juca ce joaca acum am sanse sa ajung inapoi in H pana gasesc inlocuitori. Sa fac tumbe doua divizii in jos.bunicutzu wrote:adica ce vrei sa spui cu asta?
Nu pricep de ce esti nervos!